hejsvej

jag har glömt bort att berätta för er att jag bytt blogg.
nu när jag är i kiel kommer jag skriva blogg tillsammans med min klasskompis Lisa.


OCH HÄR HAR NI DEN NYA BLOGGEN:
TRYCK TRYCK TRYCK TRYCK TRYCK



Ses där=)

puss


godis i poooost

usch att festa 12timmar i sträck 2 dagar i veckan tar verkligen på mina krafter. Men varje gång är det såå värt det!

I fredags såg jag på torsk på tallin hemma hos andreas tillsammans med Mui, Paulina och Lisa. Inte alls min humor, och jag som brukar tycka att ALLT är kul. Tycker att Robert Gustavsson är så jäääkla tråkig att det inte finns.. till skillnad från pappa som gråter av skratt bara Robert dyker upp i rutan, hehe.

I lördags firade vi Sofies 24årsdag på stora irish (här i kiel finns det två irish pubs, ett som vi kallar lilla irish och ett stora irish). Vi hade grymt trevlig, och jag och lisa hade festens finaste hattar (det var hatt- och peruktema).
Vi började vid 18 och kl 02 drog vi svenskar vidare till ett homeparty.. där stannade vi till 05 och sen gick jag och Lisa för att äta hemma hos Sebastian och Jan. Det var treeeeeeeevligt!
Så himla kul att alla här i Kiel är så öppna för att skaffa nya kontakter.

Jag och en Skåning vid namn Hanna, skön!

Varför har jag bara kompisar som blir bra på bild?;(
Födelsedagsbarnet Sofie, jag och underbara Lisa!

Nyfunna vänner hela bunten! Skånska Hanna, svenska Sofie, svenska Kristin, Amerikanska Natalie.

Mina klasskompisar Mui och Ida

Kriiistin!

Ikväll ska jag och Lisa hem till Sebastian och Jan återigen för att laga middag och se på en tysk film som dom hyrt. Vi gjorde en deal.. jag och lisa får välja mat, så får dom välja film. mat = viktigare än film.

igår fick jag ett postavi från sverige så måste hinna klämma in en promenad till Kronshagen för att hämta ut paketet. Misstänker att det är mammis paket med lösgodis!=D Har så hemskt mycket att göra idag och imorgon. PLUUUUUGGA TILLS JAG STUPAR verkligen!


värt när jag får godiset. hoppas mamma valt med omsorg.
puss




HURRA HURRA

idag äre Andreas födelsedag. och eftersom jag och lisa är så bra människor så ska vi ner till stan nu (en timme innan vår lektion börjar!) och köpa bakelse (hoppas det finns, annars får det bli en italienare (supergoda mackor från günther)) med brinnande ljus i.

Han fyller 20 och här i tyskland är ju 20 ingen speciell ålder.. så därför ska vi göra det extra speciellt för den lilla norrländska älgmördaren!

Juste har glömt att ladda upp bilder från senaste festen. Inga bilder jag minns (med andra ord var jag rätt tankad!)




Inte så roliga bilder kanske, men det duger i Kiel!

Nu ska jag springa till bussen,
pusspuss


saknar =(

det känns som jag varit borta en evighet. Jag har det ASBRA här i Tyskland verkligen.. I början tog jag mig hjälp av engelskan hela tiden, men nu pratar jag mest bara tyska. Väldigt duktig tycker jag!

Men jag saknar ihjäl mig och det känns bra att jag åker hem 4 dagar under påsken. Även fast alla får förstå att jag inte kommer ha tid eller ork att hitta på saker hela tiden, och träffa alla hela tiden. Saknar min familj jättemycket och mina vänner med såklart, fast familjen är ju ändå något jag inte varit ifrån så länge förr så dom saknar jag allra mest. Tänker fira påsken med min familj, ser fram emot det!
Sen kommer jag träffa mina kära vänner som jag också saknar himla mycket! Festa med vänner, träffa syskonen, pappi, mammi, och packa vårkläder!

för det är ju vår idag!=D och det har åskat! uusch! =(
men huvudsaken är att jag slipper mössa, vantar och tjocka kläder. MOHAHA




jag har ätit döner idag, GOTT

första mars kunde inte börjat bättre. Jag har gått med uppknäppt jacka hela dagen, och snön är borta! jag har köpt vårskor och magtröjor. VÅREN ÄR HÄR OCH NU FÅR DET FAN INTE KOMMA MER SNÖ!=D

(såg i jessicas blogg att det varit snöstorm i eskilstuna idag. så därför tänkte jag retas lite, mohaha!)



idag har jag varit på stan med andreas och lisa.. jag har shoppat skor, underkläder, tshirt, smink, paraply(kiel är regnigt), och raggsockor(kallt golv i mitt rum).
meningen var att jag skulle köpa träningskläder, men det får bli imorgon. Behöver hela faderittan... skor, byxor, sportbh och sportlinne. tur att det mesta är billigare här än i sverige.

om 2,5 vecka har jag grammatikprov, och om 4 veckor är det bara 2 dagar kvar tills jag åker hem till Eskilstuna=D

puss


RSS 2.0