fest med 50plusare

Ikväll har jag druckit öl och ätit smörgåstårta med mamma och hennes kompisar (50plusare allihopa). Så blir det när man flyttar till torshälla och inte har några vänner på nära avstånd. Ensamt och jävligt jobbigt att alltid behöva åka buss någonstans i det här pissvädret.
Kom precis hem. Mamma och dom drog vidare till hamnkiosken (enda krogen i torshälla) men jag kände att det inte skulle vara något för mig.

Det känns hur som helst bättre mellan mig och mamma. Vi får se hur länge det varar. Ska försöka göra som pappa sa: "låtsas att du har hörlurar i öronon. Lyssna inte på vad hon säger".

Känns rätt att ge mamma en ny chans, även fast hon fått så jävla många.

hon är ju trotsallt min mamma..
och jag älskar henne, oavsett vad.

puss


Va va va?

Vill du runke min task? Vill du?

Utkast: kom precis ...

kom precis hem från kristian. såg på the hangover(baksmällan) och kopps. imorgon måste jag komma ihåg att ringa och friskanmäla mig på hemlaås, så att jag kan jobba igen nu på måndag. Måste även komma ihåg att ringa och byta adress hos alla olika företag som jag får post ifrån. Telenor hade jag fan glömt bort. Mobilräkning på 600 kronor som ryker från kontot. Galet tråkigt. sen hoppas jag på fint väder så jag kan få nytta av min nya bikini. Puss

take me booort

jag vill iväg till USA nu.
Behöver komma iväg från allt härhemma. Människorna, staden, ja allt.
Allra mest från mig själv. Från det här livet som jag levt ungefär likadant i flera år nu.

BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORT.
Sen tillbaka till något jag saknat så otroligt mycket! Lära mig uppskatta det fantastiska som jag faktiskt har här.


USAAAAAAAAAAAAAAAAA

puss


fotograferade


På lördag ska jag bli fotad tillsammans med mina två systrar. I en studio någonstans i stockholm. Sistra mi som tydligen känner någon bra fotograf med studio där.
Kul att bli sminkad och så! ..dock får vi stå för kläder själva. Vafan ska jag ha på mig?!




kul grej va?!



GODKÄND

blev godkänd på städbesiktningen så nu är lägenheten borta.
Lämnat in nycklarna till hyresvärden. Kommer antagligen aldrig mer sätta min fot på sturegatan 17a igen. Känns lite sådär, men ändå skönt att allt är klart nu!

sitter hemma hos pappa just nu. Mår mycket bättre, men känner att jag tog ett bra beslut som stannade hemma från jobbet även idag. Förlorar mycket pengar, men är man sjuk så är man.

nu ska jag äta frulle. Inte hunnit med det än ju!

puss


ledsam dag

nu är äntligen all flyttstädning klart! Fick hjälp av min kära pappa och min moster. Dom ställer verkligen upp i vått och torrt!

mamma är elak så jag ska flytta IGEN! hem till pappa. Förstår inte hur jag från första början kunde flytta till henne. Vet ju hur jobbig hon verkligen kan vara.

har varit en slitsam, jobbig, deprimerande, ångestfylld, gråtsam och hatisk dag idag. Nu ska jag gräva ner mig.

puss


typiskt

Jaha nu vet jag vart ansökan är:



Tihi!

Nä nu är det dags för sängen. Känns lite sådär att dela säng med mamma, haha.
Det var ju några år sen sist..
Inget privatliv direkt....... (dot, dot, dot ;))

sov gott!
kraam


Culturalcare Aupair

Jag har inte fått ansökningsblanketterna från CulturalCare än.. Dom har säkert glömt bort mig eller så har posten strulat.
Så nu går jag in på deras hemsida istället och beställer nya.

Fan känns som att jag aldrig kommer bli klar med den här jävla ansökan! Allt strular, plus att det är så mycket som måste fixas.

Vill ju att det ska vara perfekt också!

=)

vi skrattar iallafall. Huvudsaken!

Och hur full var inte jag här?

Flera gånger har jag funderat på att tabort min facebook.
Men vafaaan! Man ska bjuda på sig själv!


Människor som inte bjuder på sig själva, dom gillas inte.
Alla är för mycket "ååå vad pinsamt".

Dessutom gillar jag att bli påsatt av Johanna.



flyttstädat

känner mig fortfarande dålig. Ont i magen av minsta lilla andning/rap/prut.
heh...

idag har jag och mamma flyttstädat. Vi kom långt på vägen, men inte klara ännu så det blir att kämpa lite imorgon också. Känns inte kul när jag är sjuk, eller vad jag nu är. Känner mig allmänt hängig. Tråkigt att jag missar så många timmar på jobbet. Men hälsan är viktigare..

har det blivit sommar igen eller vad?!

puss


Trocadero är bara sådär

sitter på bussen som ska ta mig hem. Eller jag menar till mitt gamla hem:( ska flyttstäda, men först ska en tjej komma och köpa mitt vardagsrumsbord och tvbänk. Sen senare kommer daniel och hämtar min Soffa. Skönt att bli av med skiten! Puss

packat och klart

så då har jag flyttat!
känns faktiskt riktigt bra. Mamma och jag har myst med massa prat och ätit god sallad. Som jag förövrigt fick mycket beröm för =)
hon blev även väldigt glad och tacksam för jackan jag köpt henne. Rätt storlek och allt!

usch som jag mått idag alltså. Har varit extremt jobbigt att flytta/packa och allt som hör till. Men nu är det äntligen gjort så nu ska jag ta det riktigt lugnt ikväll. Har fortfarande ont i magen.. inte kul det här alltså.

Men jag har kommit på anledningen till varför jag mår dåligt. Drack bara ett pulver och åt ett paket nudlar igårkväll. Och det åkte ju upp i morse. Sen idag har jag haft fullt upp så inte hunnit äta något. Var på mcdonalds vid sextaget, men kunde inte få i mig något på grund av att jag hade så ont i magen. Men salladen gick bättre.
Usch ska aldrig mer låta bli att äta.

nu ska mamma och jag se på reprisen av allsång på skansen. Usch det är ju inte alls bra. Dåliga artister och dåliga låtar. Förstår inte hur så många kan tycka om det.

weeeell,
pusspuss


Mobilbloggar

Fan åkt på kräksjukan(?)!! Vaknade vid fyra av att jag var tvungen att springa på toa.. Vilade en stund och åt sen lite frukost för att se om det hjälpte, men nä det åkte upp lika fort som jag fått ner det. Blev tvungen att sjukanmäla mig. Fan också.. Måste ju orka flytta och flyttstäda också.. :(

Mobilbloggar

Shit kom precis på att det här är min alldeles sista natt i egen lägenhet. Eller ja iaf på ett bra tag. Kommer sakna att ha eget, att flytta hemifrån är en av de bästa besluten jag tagit. Även fast det varit hårt att bara leva på studielån vissa månader. Nu hoppas jag att jag kommer iväg till usa snart så jag inte börjar vantrivas hemma igen. Vuxen tjej nu ju:) sov gott alla fina! (Tack gode gud att jag har mobilt bredband som ja kan ta med till mammsen) Kram

party

Hittade lite bilder från en gammal efterfest hos Danne.


Dansar järnet



Danne och Jannika




Ja vad säger man? Jag var inte helt nykter iallafall!


Jag och Jannika




Gapa kvinna, gapa!

Festat sen i onsdag, och jag kan medge att jag har varit väldigt trött hela dagen idag. Men ändå känner jag att jag skulle klara av att parta lite till. Festa järnet!

nä nu är det dags för mig att sova, ska upp halvsex imorgonbitti för att jobba. Hujedamej vad kul!


Hejpåre!
pusss


me so stupid

shit kvällen igår var minst sagt GALEN! och oj så full jag blev. Jag svepte och svepte. Till slut blev jag för full för att ens kunna äta fyllemat efter en timme på timeout. Cyklade hem.. hur jag klarade det är ett under! Nästan kröp upp för trapporna till min dörr. Vaknade i soffan, min tandborste låg i handfatet och skorna hade jag på mig. Men naken på resten av kroppen.
Lyckat? JAA!

mindre lyckat:
försov mig till jobbet imorse. Jag däckade ju igår och glömde(hann inte) totalt att ställa larmet på mobilen. Skulle börjat 9.00 men vaknade 9.30. Satte mig på cykeln och var nere på stan 9.38, inte illa fan.
Dock synd om jessica som fick stressa. Som tur var hade hon inte hunnit så långt i städningen!



Usch jag hatar facebook vissa dagar. Och här har ni anledningen till det. Tack för den, tack!

Nu ska jag laga mat. Har "glömt" att äta något idag. Ska göra wok med kokosmjölk, och äggnudlar till det.

Sen ska jag packa det sista. Flyttar imorgon istället eftersom jag inte är riktigt klar med packningen ännu.

pusss


Fejka dina referenser till CulturalCare

jag har fått höra att endel skickar in falska referenser till CulturalCare.
Man måste ju ha tre referenser från någon man kanske suttit barnvakt åt. Om någon av dessa referenser är någon inom släkten måste man ha ytterligare en referens, som kan vara från till exempel en kompis, lärare eller arbetsgivare.

Busenkelt att fejka dessa referenser. CulturalCare ringer  upp referensen för att fråga frågor om aupairen men mer görs inte. Dom kollar ju liksom inte upp om referensen är sann.

Så egentligen skulle jag kunna gå till 3-4 kompisar och be dom låtsas ha barn =)
alla kan ju passa barn, med eller utan erfarenheter. Så bara att fejka på. Lär ju aldrig märkas ändå!

nu är det dags för mig att käka och sen springa mot bussen som ska ta mig till Carro och ööööl!


puss och nyp i stjärten.



4e festdagen i rad. döda mig

dansbandsgrejsen igår var faktiskt en riktig besvikelse. Kanske för att jag och mina grabbs kom så sent, eller kanske för att jag var så satans trött.

ikväll blir det iallafall förfest hos carro och sen utgång till antingen raw eller harrys. Jag tror mest på harrys men vi får se vart ödet tar mig ;)

jobba 9-12 imorgon och sen ska vi flytta. Så ikväll får det inte bli lika galet som alla andra kvällar. Jiiisses, min lever mår inte bra!

aja, puss


suban

åt på subway häromdagen. Glömde använda servetten.
Och tacka gud för det! När toalettpappret är slut och det bubblar i magen så funkar subwayservetterna utmärkt.
 

varsågod Subway för gratis marknads(av)föring.

hohoho


aj aj aj

fan varför ska jag få magknip nu när vi skulle ha så jävla kul ikväll!

funderar på att dränka smärtorna med alkohol. Men vi vet alla hur det slutar. Misslyckad kväll med många toalettbesök! Så vafan ska jag göra? Jag får helt enkelt sitta här och vänta på bättre tider. Det slutar inte förrän 2 och sen är det efterfest så du har gott om tid på dig, MAGJÄVEL!


Fick precis, nu i skrivande stund, ett väldigt rörande och faktiskt uppiggande sms av min fina vän Ida. Lite magont försvann. Kanske var det bara psykiskt? hur som helst, Jag älskar dig också <3


Så nu är det dags att ta tag i sminkningen! Den lilla magont som jag har nu borde jag kunna överleva!


Ska vi lyckas toppa gårdagen bravader! Klart vi ska!!
Bugg till Lasse Stefanz med världens bästa Ida toppar väl allt?!


Trevlig kväll,
pusss





vackra jag

Min jumpsuit som jag köpte för 75 spänn på bikbok. 75% på 300 is the shit!



Hade totalt glömt bort mina kära chinos. I min klädkammare finns det mycket som jag glömt bort. Det är som att gå in i en liten klädbutik. Varför handla nytt när jag redan har nytt?

Nu ska jag sluta nörda här framför datorn. Dags att ta tag i matlagningen så jag får något i magen. Inte ätit något idag så känner att kroppen skriker efter mat nu. Dessutom är det rötmånad nu så måste laga till köttet vare sig jag vill eller inte.

lövbiffspusspuss


Ny ansökan från CulturalCare aupair

jag ringde culturalcare som har hand om aupair-tripperna till USA.
Behöver nämligen ett nytt ansökanformulär eftersom jag råkat skriva lite fel här och där.
Dom skulle skicka ett nytt igår så att det skulle hinna komma fram idag. Men nej jag har inte fått nåt brev ännu. Får bli att jag väntar med att skicka in ansökan tills på måndag.

Är helt färdig med ansökan nu iallafall. Det enda som behövs är referensen från Ida, Carro, Jesper och Camilla. Får försöka fixa det nu i helgen. Dessutom vill jag ha ett nyss pressfoto.

Nu är alla mina möbler, förutom köksbordet, sålda. Skönt att vi slipper hyra släp eftersom jag bara har kläder att transportera. Och mycket kläder har jag fan. Ska sälja lite på tradera när jag bosatt mig hos mamma.

Till USA kommer jag inte kunna ta med mig mycket. Sanningen är den att man "bara" får ta med två stora resväskor som ska väga ett antal kilon. Själv ska jag inte ta med mig mycket kläder alls. Tror att jag hinner köpa rätt mycket därborta under 13 månader och jag vill ju gärna kunna ta med mig det hem utan att behöva betala massa övervikt.

Jag tror att det kommer ta ett tag innan jag kan åka iväg som au pair. Största anledningen är att jag inte har körkort. Och som vi alla vet kör amerikanare bil till allting. Liksom haaallå, dom har drive-in till banken.
Hoppas jag hittar en familj som bor mitt i smeten i någon stor stat där jag inte behöver ha körkort för att lämna barnen till skolan osv.

Jag har fått höra att för tillfället finns det fler au pairer än familjer, vilket gör det ännu svårare att få en familj.
Men det ska nog gå, jag får ha tålamod!


puss

lasse stefanz och scotts på parken zoo!

god morgon! uppe med tuppen idag....

gårkvällen var minst sagt GALEN, men den ska bli ännu mer galen ikväll. Detta var ju bara ett litet förkrök =)

Ska till parken zoo och se scotts och lasse stefanz, hoho! Blivit uppvuxen med dansband så det blir kul! Kan dom flesta kända låtarna. Så vi ska bugga som galningar!

Ska ha min vippiga kjol från h&m, så jag kan svänga loss riktigt ordentligt:


Igår hade jag min finfina klänning på mig:

scheisse vilka snygga bilder jag tar!

Nä om jag kommer iväg som aupair får jag ta och fixa en digitalkamera. Lär ju vara en hel del att fota under 13 månader!

nu städa sen laga mat. Idag blir det lyx. Potatiskroketter, lövbiff och bearniesås till det (någon ny med vitlök som jag köpt). Sen lite sallad på det såklart! Mumma!

ha en bra dag,
puss

Tips från en med erfarenhet

Mamma har alltid sagt att jag måste bli bättre på att dricka. Nu har jag kommit på det ultimata: Sup som det svin du är så lovar jag att du kommer vakna tidigt morgonen därpå och vara törstig som en ovattnad blomma. Då är det bra om du har en loka med mango smak hemma. Det var allt! (Älskar att det går att mobilblogga) Sov gott, bakisÖlPuss

kulen natt natt natt min båt jag styrde..

Hade en bra kväll på harrys igår. Förfest hos Moa där jag träffade på både gammalt och nytt folk. Drack tre öl och en drink och det blev jag onykter på. Jaaa, mina fyllor blir billiga.
Kvällen tog slut snabbt. Plötsligt var klockan 2 och partysuget var fortfarande i så jag och charlotte letade som galningar efter efterfest. Åt en hamburgertallrik på jalla jalla kebab haha, och sen drog vi på fest hos en kille som heter Kristian (även kallad KK).
Blev dock inte långvarigt där så jag var hemma redan vid.. eeehm kanske fem? eller senare. Om man inte vet när man kommit hem så är det ett tecken på att det var en galen kväll.
Dessutom glömde jag min cykel på stan IGEN! Drygt att behöva gå ner för att hämta den.


Hade min nya kjol från Åhléns på mig. Mina nya skor är inte braiga. Jag funderar på att lämna tillbaka dom. Känns som att klacken ska svika vilken sekund som helst, vilket gör att man inte kan känna sig säker när man går i dom. Inte bra!


dags att pallra sig upp nu tycker jag! kan ju inte ligga här i soffan hela dagen. Måste göra lite nytta också.. diska, städa, packa, göra klart sista inför USA och laga mat. Idag blir det bara en enkel sallad. Godast på sommarn enligt mig.


have a nice day som bon jovi skulle sagt.
pusss




syns det att gårkvällen var bra?

vaknade precis, med smink och håret halvt uppsatt. Blir dock aldrig för full för att klä av mig. Det är det första jag gör när jag kommer innanför dörren. Brukar hitta mina kläder i hallen efter vissa fylleslag. Idag låg dom utspridda över hela lägenheten. Bh i köket, kjol i hallen och linne i vardagsrummet (mitt sovrum för tillfället)

Jaja, jag var iallafall snygg när jag vaknade. Vem hade inte velat vakna med denna skönhet:





Nu ska jag ta ett glas naturdiet. Under gårdagen lyckades jag bara att dricka en halv, så jävla äckligt. Idag kanske det går bättre.

pulverpuss



naturdieten = inte god, aupair-resan = krånglig

naturdieten är verkligen inte god. Måste tvinga i mig den. Jag litar på Ida (hoppas mest) att det är så att det blir godare med tiden.
Nyttiga saker brukar dock vara lite äckligare(?). Om den skulle vara köpt på mcdonalds kanske den skulle varit godare. Lite psykiskt, typ som att dricka medicin. Jaja, slemmigt men mättande.

kom precis hem från tunapark. Cyklade dit direkt efter jobbet för att införskaffa en shaker till pulvret. Fyndade en vit shortsdress/jumpsuit från bikbok, 75% är inte illa! Köpte även en present till mammi som tack för att jag får bo där. En fin svart kappa från Spirit. (Carro, du säger inget till mamma nu!)

nu vill jag bara bli klar med allt inför aupair-resan. Det är mycket som ska fixas innan man åker. Visum, polisregisteruttag, fotokollage, referenser. Måste besöka ambassaden i Sthlm för att ens få visum. Har hört att man går dit och ställer sig i en kö som ska ta väldigt lång tid sen kommer man in och får frågan "vad ska du göra i usa", man svarar och sen är det klart. Så en evighet i kö och sen 1 minut i rummet. Låter värt!

shit vet ni vad jag kom på precis nu i skrivandet? glömde besöka systemet. Vad göra? Cykla ner eller supa på krogen? Sista låter mest lockande, men även mest pengkrävande. Så jag cyklar ner, i min nya byxdress. Det låter bra tycker jag!

sup och svälj!
pusspuss




jag har svininfluensan

jag har precis fått beskedet att jag har svininfluensan.

svinigt värre!



Naturdiet Drinkmix

kom hem för ett tag sen. Har varit ett bra pass på jobbet..

cyklade förbi coop och köpte:

Charlotte stod i kassan. Hon tyckte att jag tagit ett riktigt dumt beslut. Och jag kan hålla med henne. Men jag vill gå ner i vikt, och jag vill göra det snabbt. Jag kommer inte sluta äta helt, utan bara någon måltid om dagen. Jag älskar mat för mycket för att sluta helt.

Jag vet att jag sagt att jag inte gillar att Ida håller på med pulvret så mycket. Och jag tycker fortfarande inte om den här dieten till 100, men det är ett alternativ. Det är inte enkelt att dra ner på ätandet.. Jag vill se resultat snabbt.

Jag mår fan inte bra av att jag gått upp i vikt. "Äh sluta, du är ju smal" säger folk. Men dom har inte sett mig utan kläder och jämfört hur jag såg ut för ett par månader sen och hur jag ser ut nu. Jag lovar att en tjej som väger 55 och går upp 5 kilo kan må minst lika dåligt som en tjej på 65 kilo som går upp 10.

Kläder döljer mycket och jag har nästan slutat helt med tighta tröjor. Enda gången jag vill ha det är när jag har strumpbyxor som drar in magen lite.

För bara några månader sedan kunde jag stå framför spegeln, halvnaken, och beundra mig själv. Idag när jag badade kunde jag fan inte ens kolla på mig utan att bli ledsen och irriterad över att jag låtit det gå så långt. För min kropp var perfekt förut. Jag hatar att jag fått större bröststorlek. Jag HATAR det.

Jag ska bara gå ner 2-3 kilo med hjälp av pulvret. För att må bättre psykiskt. Sen ska jag ta mer tag i det fysiska med hjälp av bättre matvanor och bättre träning.

Heja mig!

jobb 7.00 imorgon så dags att kila!
puss



snart UUUUSAAAA baby



Börjar bli klar med mitt kollage inför au pair-resan till USA. Blev fyra a4. Det fjärde består av fula, gulliga och barnvänliga bilder på mig så jag vill inte jättegärna lägga upp det här. Hehe
Nu är jag helt klar med ansökan. Eller ja, måste ha en referens till.. Ida ställde upp så hon behöver bara skriva under typ. Mitt mål är väl att skicka in ansökan iallafall i slutet på denna veckan. Då kanske jag kan komma iväg i början av oktober eller ännu bättre, i september.



Lasagnen är godare än vad den ser ut. Och salladen är himmelskt god!

Nu ska jag äta sen är det dags att dra sig mot jobbet snart. Tanken var att jag och Ida skulle dra ut ikväll men kom på att jag slutar halvnio och börjar sju imorgon bitti. Så för gamlingarnas bästa stannar jag hemma =) får ta igen det imorgon istället!


ha en bra dag!
puss


juli-mobilbilder





Spicy med danne.


Åskaaaa


Flyttar om 6 dagar = ledsen. Sover i soffan så länge = ont


Pengar för möbler = uppmuntrande


Fyndat en hel del kläder


Bland annat den här kavajen, (plus en längre som jag inte har bild på)





Nya snygga skor


3200 spänn! Jimmy choo



aja, puss



mästerkocken

god morgon!
eller ja, vaknade för en timme sen.

håller på att laga mat. och oj vad god köttfärssås jag gör! helt ärligt, jag har blivit grym på att laga mat!
gjorde en hur god maträtt som helst här om dagen. Stekte kycklingfilé-bitar tillsammans med bacon, champinjoner, körsbärstomater, purjolök och lite vanlig gul lök. sen lite creme fraighe med smak av chili och paprika i det. Till det kokade jag spaghetti som jag blandade allt jag stekt tillsammans med. Sen in i ugnen för att gratinera lite, med lite ost ovanpå. Oj vad gott!

Gårdagen på jobbe gick hur bra som helst! bättre än nånsin faktiskt! Han jag jobbar med är grymt trevlig så vi satt och pratade bort mestadels av tiden. Sen går ju inte dom där tråkiga programmen på helgerna. Idag äre He-man! WOOOHO!

Nu har jag kokat min köttfärssås i en timme så nu lär den vara krämig och god. Ni vet väl att allt blir godare om ni kokar det länge?

jaja, puss


onödigt

ja här sitter jag och väntar på att klockan ska bli fyra. Ska nämligen äntligen få sova då!

snart flyttar jag hem till mamma. Kändes lite tråkigt i början men nu känns det faktiskt bra! Får jag möjlighet att spara pengar och göra saker som jag verkligen vill göra.. resa, uppleva nya saker och få nya minnen för livet.

mamma säger: ÄH sluta fjanta dig, du ska ingenstans.
Och det gjorde mig bara mer pepp! Man kommer aldrig ifrån att trotsa sina föräldrar va? För nu vill jag iväg mer än nånsin.. hon ska nog få se! :P
alla lämnar eskilstuna sakta men säkert. När jag kommer hem lovar jag att allt kommer vara som vanligt. inget kommer ha förändrats.
Det är därför jag vill bort. Inget händer i den här hålan längre! Det går inte att upptäcka nya saker här.

Har sålt mina möbler så det är lite tomt härhemma just nu. Ingen säng så jag är soffliggande ett tag framöver. Men dom som känner mig ve att jag kan sova hur som helst och var som helst. Jag sluter mina ögon och somnar på en sekund.


igår hade jag en galen kväll på harrys. Vid halvtio kom jag på att jag ville festa.. drog till harrys nykter, men lämnade inte stället nykter kan jag lova. Hade det astrevligt, träffade charlotte och company, samt danne.
efter stängningsdags drog vi till citygrillen där jag fick för mig att spela på nån maskin, och självklart vann jag. sen efter det tänkte jag träffa en jävla vändzonskylt med BÅDA mina skor. och oj så bra det gick! Båda hamnade uppe på 21:an-taket. Och kvar ligger dom upptäckte jag idag! Hur jag kunde missa så stort är fan ett mysterium.. och hur jag ens var kapabel till att kasta så högt i det tilståndet. Jaja sällskapet fick nåt att skratta åt iaf.

hahah ååååå shit vad jag är trött. ska bli skönt att sova ut nu. Sen jobb 11 timmar imorgon natt, lördag natt och söndag natt. Faaaan vad jag ska sova på måndag alltså!

hejdå











lång vecka


Så här många timmar kommer jag jobba bara under den här veckan. 20 timmar igår och idag. 32 timmar för fredag-söndag.

Sjukt många timmar på sjukt kort tid!

nu ska jag vattna blommorna. Dom ligger verkligen nu. Minns inte ens när jag sist vattnade dom. Stackarna :(

puss


god morgon!

nu har jag vaknat! Lite stressad med tanke på att jag måste cykla hemifrån om 1,5 timme. Skulle behöva duscha, laga mat, diska och koppla av lite. Menmen, det gäller att prioritera. Så jag prioriterar bort laga mat och koppla av lite. Köper vietnamesiskt hem så spar jag lite tid!

igår gick det mycket bättre till skillnad från sist då jag jobbade natt. Kunde hålla mig vaken heeela natten utan att huvudet åkte ner sådär hickande ni vet.
Igår fanns det inte så mycket att göra. Vi har larm till de gamla så direkt när dom gått upp ur sin säng vibrerar det hos oss. Igår vibbade det inte så hemskt mycket.

Vi kollar på tv, äter kakor och dricker mängder av kaffe. ah sen gör vi ju lite nytta också, till exempelvis städar vi (och det är ju jag proffs på :P).
Tv4 borde ha lite bättre nattutbud tycker jag. Varje natt går samma sak. Harpers Island, mordkommissionen, arkiv x, ally mcbeal, dvärgskitprogram och survivors/robinson. När mordkommissionen börjar så städar vi hellre.. sen när vi är klara kan vi koppla av av ett arkiv xavsnitt (som inte alls är lika bra som man tyckte förr!).
Men ikväll blire andra bullar! Johan skulle ta sig en titt hemma efter en bra film som vi kan se på!

babbel babbel!

puss

älskling im hoooome

nu är jag hemma efter ett lugnt nattpass på jobbet! är dock väldigt trött så lägga mig direkt när jag fått något i magen.
sova till fem och sen invänta nästa pass. Jaaa jag ska inte klaga! Stormtrivs verkligen och dessutom kommer jag tjäna storkovan nästa månad!

nu mat, sen säng! kommer snarka kan jag lova!

puss

hej

usch börjar jobba natt snart. Eller snart och snart, börjar 20.45. Måste hinna sova innan dess så tänkte lägga mig vid fem för att sova två timmar.
Jobbar natt idag, imorgon, fredag, lördag och söndag. Skönt att jag är ledig onsdag och torsdag, även fast dom dagarna kommer vara sega och jag kommer antagligen bara sova:P
hatar att behöva vända på dygnen på så kort tid! Inatt var jag vaken till halvfem för att kunna sova länge idag. Tur att Adam är en nattmänniska så att han kan hålla mig vaken, annars skulle jag garanterat somnat vid ettslaget igår!

idag vaknade jag vid två. Cyklade ner på stan för att lämna tillbaka lite böcker, och för att hämta blanketter från skatteverket. Kommer tjäna mer än väntat så måste ändra tabellgrejs eller hur man nu säger. Måste betala mer skatt.

Nu ska jag se på parisBFF.. satt och kollade hela säsong 1 igår i brist på annat att göra. Nu är jag på säsong 2. Underhållande faktiskt! Paris är kul =)

aja, puss


intressant?

ville bara berätta att jag hatar nya Polly-reklamen!

Åh polly vad äckligt!

puss

usch jag är så himla hungrig. Har lust att gå och köpa hem feta pizzan, eller varför inte en fet wok från vietnamköket.
Men ida har rätt, jag har ätit för mycket snabbmat på sistone. Måste sluta med det! (förutom på fyllan såklart. runda kiosken<3).
vill man va fin får man liiiida piin!

jag är fortfarande trött. Sov mellan 9.00 och 14.00 idag, vilket är alldeles för få timmar. Det är svårt att sova på dagen. Allt är så störigt. Ljuset, fåglarna, bilarna och allt prat utanför fönstret. Dessutom tittade ju solen fram idag, vilket gjorde det för varmt.
Efter en hel del sms vaknade jag till slut ur min djupa sömn. Hade fått 6 onödiga sms. Nä, nästa gång sätter jag på ljudlöst! :P

Danne och jag ska dra ut ikväll, om jag blir piggare vill säga. Rori och Jessica ska med ut så det vore ju trevligt =)

min party no 1 har dragit till danmark så henne ser jag inte förrän om en vecka! Om ens då.. jobbar ju natt hela nästa helg så jag lär vara helt slut. Kommer sakna heeenne!

aja, puss


ps! Ida när du har tid kan du väl jämföra våra scheman lite? Så att vi äntligen kan planera en liten tripp nånstans. Måste göra något oförglömligt känner jag!
Här är min kalender över jobb:
http://www.kalender.se/index.php?calId=14011

puss igen

hepåre

taaaaaaaaaaaaadaaa! im back!

har inte gjort mycket på sistone. Var ute med danne i tisdags, igår såg jag på film med jessica. I lördags var jag på fest hos någon richard som fyllde 26, det var väldigt skoj! kul att träffa lite nytt folk!
och oj vad full jag varit på sistone!

idag är ingen rolig dag, för idag ska jag inte göra ett skit. Börjar jobba 20.45 ikväll till 7.00 imorgon. Det blir tufft! Försökte hålla mig uppe inatt för att kunna sova hela dagen idag men det gick ju som det gick. Ska iallafall försöka sova lite mer om några timmar så att jag orkar hålla mig vaken under passet inatt!

imorgon vill jag feeesta men får se hur det blir med det. Kanske somnar runt 8.00 imorgon bitti och sover till kanske 15. Borde funka! Ledig i helgen såå

pusss


Guten Morgen! ...

Guten Morgen!
Sovit gott? Själv somnade jag tidigt igår. Var så jäkla trött efter kryssningen!

Här är lite bilder från den roligaste kryssningen ever. Även fast jag somnade vid 1 och sov 5 timmar. Var ju lika party när jag vaknade som när jag somnade =) dom där 5 timmarna bidrog bara med lite extra och behövlig energi!







Helt galet kul var det! Det ska vi göra om vid nästa löning! (det har jag bestämt, utan idas medgivande!) =)


Världens bästa ida och linda!

puss



RSS 2.0