28 december 2007

Idag har jag varit på stan med Jannika. Köpt en fin blå satinparkas och så har jag klippt mig. KORT! Väldigt kort, med en liten snedlugg. Känns hur obekvämt och konstigt som helst med kort hår. Var så van med långt jue. Men jag börjar vl vantrivas så småningom. Jag ville ha förändring, och det fick jag.

Om 30 minuter ska jag ta bussen till Jannika (som förresten också har klippt sig, och även gjort slingor =) väldans fint!). Vi ska se på film och ha det mysigt =) GRATTIS till Jannika, som äntligen fått en egen plattång! Robin är lyckligare än någonsin!

Här har vi lite före- och efter bilder;





HEJDÅ

image131



Linda

27 december 2007

Idag fick jag min efterlängtade klänning! Den var fin, men något för stor. Men det tänker jag skita i. Jag har varken tid eller lust att stressa runt och hitta en annan klänning till nyår.

Ska klippa mig imorgon.. vill ha förändring..

ÖH OH, jag måste gå! heipa

24 december 2007

Från mig till er alla; EN RIKTIGT GOD JUL!


image127


23 december 2007

Jaaani, imorgon smäller det! ÄNTLIGEN! Känns hur skönt som helst att äntligen få den mest fruktade dagen på året över =) Imorgon ska jag gå upp 5 kilo, sing halelulja!

Jag och Jannika ska på stan idag. Måste köpa dom sista julklapparna, och lite till mig själv kanske (A).

Var på middag igår, och där serverades det julbord. Inte alls lika gott som pappas mat (pappa=bäst), men det var ett bra smakprov på vad som komma skall =). Pappa fick agera tomte, läskigt värre!

Nä NU ska jag städa mitt rum. Typ alla mina kläder ligger på mitt keyboard. Att jag aldrig lär mig.

ha en bra jul allesammans!


Linda

22 december 2007

Snart blir det år 2008. Om bara 9 dagar. År 2008 kommer innebära mycket för mig. Jag ska ta studenten, börja vuxenlivet. Linda ska bli vuxen och jag trivs inte med den tanken. Hur ska jag klara av det?! Måste fixa jobb iaf, utan det kommer jag int eklara mig. Tänk att gå hemma hela dagarna tills man ruttnar bort. Nej, tack!

Imorgon/idag är det bara 2 dagar kvar till jul. Jag har 4 julklappar kvar som jag ska köpa imorgon och på söndag. Ska även träna imorgon, och efter det ska jag iväg på middag med familjen. Göttgöttigöttgött!

Ikväll har jag varit hos min moster som fyller 40 år. Åt smörgåstårta, vilket var mumsigt. =) Känns inte alls som en fredag idag, känns som någon tråkig dag. Kan inte komma på vilken dag. På jullov ska man inte tänka. Och nu när jag ALDRIG mer ska ha filosofi behöver jag inte tänka över sådana jävligt onödiga saker längre =)

gonatt nu, pusssssss


Linda


21 december 2007

Nu är det bara 3 dagar kvar till julafton, och jag har inte ens bestämt vad jag ska önska/få. Pappa har så svårt att köpa julklappar att jag lika gärna skulle kunna låna hans kontokort och själv köpa mina klappar. Men nej, då skulle ju magiken försvinna. Vilket den redan gjort, men skitsamma.

Jag ska önska mig pengar, träningskort och presentkort. Opersonligt, jag vet. Men det är bara det som fattas i mitt liv just nu. Och det är det som är roligast att få, sånt som man saknar.

I onsdags var jag på Harrys med Jannika och Johanna. Innan dess var vi och käkade på Time Out tillsammans med Mirja. Det var mysigt. Lyckades bli lite för full bara. Fick ett återfall :( egentligen var det menat att jag skulle spara det tills på nyår, menmen, jag är misslyckad. ALKIS!

Min klänning från h&m har inte kommit än. Jag tänker fan stämma dom jävlarna! Dom förstör mitt nyår :( och jag tänker kräva att dom fixar mina klänningar dom kommande 3 nyåren.

Nu vet ni varför jag inte skrivit blogg på länge. Har varit i djup depression pga. min spårlöst försvunna klänning. Dessutom har jag varit stressad. Har tänkt jäkligt mycket på hur mycket jag har att göra, t.ex. städa mitt rum och köpa julklappar. Jag blir jättestressad av att gå runt med dessa tankar, och därför kan jag inte ta tag i problemmen. Både mitt rum och julklapparna återstår på min stresslista. Jag måste ta tag i det, och då kanske jag kan ha tid att skriva ännu ett världsintressant inlägg imorgon. Titta gärna förbi!
 
TJOHEJSAN!

Linda

12 december 2007

Här sitter jag med världens tröttaste huvud. Vi har svenska prov, och vi får skriva på datorn =) fett skönt. Har just skrivit ett filosofiprov skriftligt så min hand orkar inte med mer.

Jag hann läsa ut boken igår. Klockan 00.00 hade jag 50 sidor kvar i boken, så jag tog ett uppehåll för att kolla på filmen. Såg en timme på filmen, och efter den började jag läsa igen. Hade läst klart vid två och då var det läggdags. Hur sjukt trött som helst var jag. Imorse när jag vaknade kollade jag klart på filmen, sedan sprang jag till skolan för att skriva prov. Snacka om hektiskt!

Har fått hem TRE brev från h&m där dom skriver "hoppas att du har tålamod kvar, ditt paket är ytterliggare en vecka försenat". ÅÅÅÅ! I första brevet skrev dem att kläderna skulle komma vecka 50, i andra brevet vecka 51, och nu vecka 52. Jag måste få det vecka 52 annars har jag inget att ha på mig till nyår! :(

alltid så synd om mig.


Linda

11 december 2007

Igår var jag hos käftis och lagade mitt allra första hål. Där låg jag och trodde att dom bara undersökte hålet lite granna men så öppnade jag ögonen och såg till min stora förvåning att dem fifflade med en spruta. Så där låg jag helt ovetande om att jag hade en spruta i min mun, den kändes inte ens lite. Det var ju skönt. Och ja, jag blundar när jag besöker dom där äcklen! Låg och höll min egna hand jättehårt och spände mig så mycket att jag till slut började darra. Man känner ingenting men ljudet av borren fick mig att bli skakis, och att ha någons händer i min mun är ingen höjdare. Om det nu inte har ett kul syfte ;O

Efter käftis var halva min mun förlamad. Jag dregglade lite då och då, utan att känna det, så det var ju inte sådär jättekul på bussen på väg hem. Kunde inte le för då såg jag ju cp ut, så jag satt där med världens hängigaste och ledsnaste mun. :( synd om mig.

Idag hade jag prov i franska och i filosofi. Franskan sög och filosofin gick jättebra. Imorgon har jag svenskaprov och ett till filosofiprov. I svenskan ska vi ha sett en film och läst en bok som vi ska jämföra imorgon. Jag har varken sett filmen eller läst ut boken. Har läst 50 av 180 sidor i boken, och filmen är iallafall nedladdad. Jag har kommit en bit på vägen. Hatar att få böcker i skolan som man måste läsa, såå boring!

I förrgår var jag på Guldkompassen med Elina, Robin, Pappa, David och Carro. Den var inte alls så bra som förväntat, ingen jag rekommenderar. Elinas uppvisning var förresten jättesöt och kul =) dom dansade till låten umbrella, hur sött som helst! I helgen som kommer har dom en större uppvisning, men i aulan på stålfors =)

Läsning som gäller nu!


Linda

9 december 2007

Hej boe moe!

Gårdagen med Jannika var den bästa på länge! Hade jättekul och träffade trevligt folk =) Lotus är mycket roligare när det inte är sådär knökfullt.. hälsade på niclas wahlgren :O haha mycket att skryta om..

Har sålt ytterliggare en klänning på Tradera :O nu har jag allt som allt sålt för 500 kronor.. det är rätt mycket pengar som kommer till nytta såhär innan julafton =) Att få pengar för kläder som man inte använder längre är ju hur bra som helst!

Nu kommer snart David och hämtar upp oss. Vi ska till stan för att se på en dansuppvisning som Elina har =) Gullgull!



Linda

8 december 2007

Kom nyss hem från coop forum. Handlade lite med pappa och var en sväng med Robin till Kicks, där han köpte en parfym.

När jag står framme i kassan på coop för att betala mina två kopparbergs cider säger kassörskan;
"Har du ID?", Jag bah typ "eh neej, inte med mig.. är inte det här alkoholfritt?". Kassörskan säger att det är alkohol, och vi bestämmer att jag ska gå in och byta mot två alkoholfria cider. När jag går vid slutet av rullbandet för att hämta ciderna som jag ska byta läser jag på etiketten och där står det klart och tydligt "Alkoholfritt". Jag säger detta till kassörskan men får ändå inte handla cidern :( Just då dyker pappa upp som min alkoholfria langare.

Ser jag så ung ut? Så ung att jag inte ens ska kunna köpa alkoholfritt :( Hädanefter är mitt smeknamn "tomaten". Min rodnad var total när jag stog där och blev nekad alkoholfri cider.


8 december 2007

WOOOHO, Marie vaann! ;D Även fast Amanda kommer gå längre än Marie med musiken så var Marie den mest värdiga vinnaren av dom två. =)

Ikväll har jag inte gjort så mycket annat än sett på idol. Bara gjort lite Tradera affärer =) sålt en hel del.. 350 kronor till min julklappskassa bara sådär =) Linda kommer bli Tradera-oholic. Sälja, sälja, sälja. Undra vilken som är bäst. Att vara shoppoholic eller säljoholic?  Kan man vara båda? Först köpa sen sälja =)

Min pappa är så rar. Idag kom han hem med smink åt mig :) En superstay silky foundation, en dream mouse concealer och två läppglans, allt från maybelline. Sedan fick jag även typ tamponghållare :S jag tror att det är det iallafall. Och så fick jag wax från veet. Nu har jag två sånna wax förpackningar att använda lite längre fram i framtiden, när jag samlat på mig tillräckligt med mod =)

Nu kom robbsi hem! Puss och hej


Linda

6 december 2007

Kom hem från Johanna för nån timme sen. Har gått på stan, sett på heroes och ätit varma mackor med mozarellaost på =) mums!

Såg sista heroesavsnittet för volym 2 idag. Kommer dö i väntan på volym 3. Eller, jag kommer längta iallafall. Sista avsnittet var bra. Men det var ett sånt slut som gör att man vill se mer. Nu har man en massa frågor som man vill ha svar på. Aja, jag får ta och börja se på någon annan serie sålänge.

Imorgon är det fredag. Och inte vilken fredag som helst, utan det är den mest efterlängtade fredagen sen idol började. Äntligen får vi veta vem som blir årets idol, och äntligen slutar skiten. Äntligen kan jag ladda ner någon bra film till fredagarna framöver. Ingen mer idol och ingen mer besatthet från min sida.

Nu ska jag skriva klart min hälsodagbok! Kram och hjärlig kyss!


Linda

5 december 2007

Idag fyller lillebror år, och det firar vi med ett jäklans stort bullkalas! Av  mig fick han en asschysst t-shirt, med en bild av en hund som hänger sig =) Man kan ju undra vad jag ville säga med den tröjan...

Gästerna gick precis, och nu har jag äntligen tid för pluggadet. Sa jag verkligen "äntligen" där?! Det måste vara min förkylning som spökar. Heeh..

Idag hade jag som sagt filosofiprov. Frågan på provet handlade om kausalprincipen, att A alltid följs av B. T.ex. om man släpper en penna i luften så är dem flesta100% säkra på att pennan kommer falla.
A är händelse number ett, man släpper pennan. B är händelse number 2, pennan faller ner. Men kan man verkligen vara helt 100 på att B kommer efter A? Ja, det var vad jag diskuterade om, på fyra a4papper. Inte direkt kul att skriva prov om något som man aldrig kan komma fram till en lösning på, och att skriva prov när man har förstoppning i ena näsborren är inte kul ska ni veta. För som ni vet går det varken att dra in snoret eller snyta ut det. Det bara rinner hejdlöst, så där sitter man och försöker diskret gnugga bort allt snor. För snor på sina provpapper är inget att rekommendera. snuuusk!

Nog om mina snorfasoner. Låt mig istället berätta om morgondagen =D JOOO, såhär äre; Imorgon ska jag till kusin vitamin, vi ska ha heroes-maraton.. eller ja, vi ska se tre avsnitt ;D Men innan det ska vi ner på stan en stund.. oooowiiiie! Vi ska göra staden osäker!

Har förresten börjat smågallra i min garderob lite. Det är jäklans svårt ska ni veta! Alla; "njaa, men den kanske jag kan använda nästa år", eller "den kanske blir modern igen" gör att det blir svårt. Men för att locka mig lite till att göra mig av med skiten har jag börjat använda mig av Tradera. Så nu låter det ungefär såhär; "Aaah den kanske jag kan få 30 spänn för!".... Tragiskt va?! :( Förresten så har jag redan fått lite bud, känns skönt i plånboken =) även fast det inte rör sig om så mycket pengar..

Nu ska jag göra lite psykologi. Får se om jag orkar pallra mig till skolan imorgon....


Linda


4 december 2007

Jag är sjuk :( har sovit med ihoprullat toalettpapper i högra näsan inatt. Och att gå till skolan med denna förbannade snuva, och huvudvärk får mig att vilja dööö! Vi har ju så många prov att jag inte hinner stanna hemma. Jag dör hellre av förstoppning i näsan än stannar hemma från skolan just nu.

hade två prov idag; rättskunskapsprov och religionkunskapsprov. Båda gick rätt bra, men jag känner på mig att jag såg alldeles för lätt på frågorna. Men iaf, nu har jag två prov överstökade. Nu återstår 7 prov. Två franskaprov, tre filosofiprov, ett historiaprov och ett svenskaprov. Fram till onsdag nästa vecka kommer jag bara plugga. Förutom på lördag när jag ska ut med Jannika och Johanna såklart.

Lite avkoppling kan man behöva =D

Nu ska jag plugga till det efterlängtade filosofiprovet som vi har imorgon bitti. Om jag inte mår bättre efter den lektionen kommer jag minsann traska hemmåt.

ps. Jag har blivit så bekväm av mig att jag börjat ta bussen till skolan. Inget fel med det tänker ni. Men om jag säger att det bara innehåller 1 busshållsplats mellan på- och avgång, så kanske jag får er att tänka om? Hur gick det egentligen med träningen, Linda?! Några framsteg? - Nja, hon suger rätt rejält. ds.


Linda

1 december 2007

hade trevligt igårkväll =) förfestade hos Anna med Frida och några klasskompisar till henne. Sedan gick vi till lotus, där jag fick träffa Rori och Jessica, vilket var kul!

ikväll ska jag och Jannika ut. Vi ska till mulligan och lotus. Kommer bli askul har jag en känsla av ;D

Hejpa



RSS 2.0