17 juli 2008

Idag fick jag ett mail från Proton angående jobb nästa vecka. Jag tackade ja. Jobbar 07.00-15.00.

Igår hade vi skapligt kul på Harrys. Förfestade lite med jannika, putte, adam, miah och adde innan vi drog ner. Väl därnere träffade jag en hel del bekanta, vilket alltid är skoj. Mindre skoj var att jag gick därifrån rätt tidigt, men jag får väl kompensera med nybron imorgon =)


Nu ska vi ta ett kvällsdopp, sedan är det sängen som gäller.

Ha en grejtans kväll!

14 juli 2008

Ohlala, fem veckors semester började idag. Skapligt skönt, med tanke på att jag bara haft en vecka ledighet sen studenten.

Fick precis veta att fallet antagligen läggs ner, även fast vittne finns, och att istället för att sätta fast djävlarna får jag ett skadestånd på 5550 kronor. Om jag fick välja mellan att sätta dit dom eller få pengar, skulle jag lätt välja att sätta dit dom. Rätt kränkande. Får vänja mig vid att inte vara trygg på stan längre. Eller flytta.

Jag ändrar beslut som jag tagit nästan dagligen. För ett par dagar sedan var jag fast besluten om att jobba i höst, och skita i att utbilda mig. Idag är jag fast besluten om att plugga. Blev en av dem 11 antagna till mälardalens i västerås. Grattis Linda!
Har sökt lägenhet både här i stan och i västerås, men det lutar mot att jag bor kvar hemma. Vill slippa studielån och nudlar.
Men men, jag lär antagligen hinna ändra mitt beslut innan 25e augusti, då högskolan drar igång. Ska se till att söka lite jobb nu under veckan. Valmöjligheter är alltid bra.


Nu ska jag hjälpa pappa att måla robins rum. Sedan ska vi kolla på en lägenhet någonstans på söder. Najs

Hejdå



6e juli 2008

Exakt en månad sen jag tog studenten. Dags att uppdatera.

För en månad sen hade jag min bästa dag i mitt liv. Helt oförglömligt. Fest från 05.30 till 02.00. Alla var så lyckliga. Familjen, kompisarna, hela Eskilstunas befolkning kändes det som. Och all uppmärksamhet var på oss studenter. Känslorna den dagen är helt obeskrivliga. Helt underbara.

Efter studenten började "vuxenlivet" på proton. Har jobbat 3 av de 4 veckor som gått. Och tro mig, jag är så gott som död när jag kommer hem. Men ändå är det så grymt mycket skönare än skolan. När man kommer hem från en hård dag på jobbet kan man utan dåligt samvete hoppa i säng. Det är det som gör världens tråkigaste jobb mycket lättare än att gå i skola. Och därför har jag bestämt att jag jobbar i åtminstone ett år innan jag börjar plugga igen. Vill fixa mig en lägenhet och för första gången klara mig själv. Helt oberoende av pappi, höh. Som att jag inte alltid kommer vara beroende av honom. Men av hans pengar då. Jag ska klara mig själv, helt enkelt. Heheheh, försöka går ju.

Först och främst måste jag fixa mig ett jobb till höst. Skulle ju vara toppen om jag fick heltidstjänst på proton, eller varför inte på h&m-lagret. Inget jobb = ingen lägenhet. Dags att börja leta nu då.

Jaaaa det var det. Förutom studenten och jobbet har jag inte gjort mycket. Umgåtts en hel del med kompisar. Framförallt med min nyfunna vän martin. Och jannika, samt en hel del med Johanna, charlotte, putte. Och lite Frida också =) Och em-fotbollen följde jag såklart. Tills sverige åkte ut..

Nu tänkte jag lägga in bilder från studenten och lite annat, men eftersom jag har gått och blivit lat(are) så struntar jag i det idag. Kanske orkar jag imorgon, eller om en månad. Den som väntar på något gott.. :)

Förresten så såg jag och Martin en helknas svensk film igår, Naken heter den. Hur sjuk och klockren som helst. Lindas humor, yay! Så alla; Ladda hem!


Hej då hej då






RSS 2.0