27 maj 2008

Jag är underbar =)


Das was alles


Ciao

25 maj 2008

Gårdagen var den bästa på länge. Eller ja kvällen iallafall, dagen tillägnades mest åt pluggande och pizzaätande :/

Vid nio började vi med festandet. Lite för-förfest hemma hos Jannika. Shotade med hennes mamma ;) .."hej".. haha..

när vi hämtat fribiljetterna hos rosen(?) gick vi vidare till den riktiga förfesten. Där träffade vi riktigt härligt folk, bland annat Malin och Charlotte. Vid elvatiden drog jag, Jannika, Charlotte och Adam till lotus. Där var det ovanligt lite folk. men vi hade ändå grymt kul. Träffade Jessica och Johanna, plus några andra som inte är värda att nämnas.

Fick i mig lite för mycket alkohol igår. Förutom att jag och Jannika redan delat på en vinare, tackade jag ja när jag, senare på lotus, blev bjuden på redbull-vodka och jäger av Adam och hans polare. Men min medvetenhet fanns kvar, och det är det viktigaste. Skulle aldrig kunna bli så full. Framförallt inte på krogen.



Scheisse, det här var ett fjortisinlägg. Men ni ska veta att jag skriver blogg mest för mig egen skull. Som en dagbok eller nåt. Och bara mina närmaste läser den. Alltså så kan jag skriva som en fjortis ibland. Orkar inte utesluta saker pga. att folk inte ska tänka saker om mig. YAAY



Idag är det ingen bra dag. Åt just pizza från American. Mina 2,5 kilo som jag blivit av med kommer komma tillbaka. jag som varit så duktig. gaaah! 

Måste plugga HELA den här dagen. Annars får jag G i vissa ämnen. Får inte hända.

Dags att lägga på ett kol!


Tack för en bra kväll, framförallt till dig Jannika <3

Tjipp!




Måste bara tillägga:
Hahaha perrelli kom på 21:a plats! hahahaha. sverige är såååå egenkära.


24 maj 2008

har laddat upp lite bilder på min bilddagboken, bland annat från italien.
Här är  adressen till min bilddagbok:
http://limali.bilddagboken.se

Lösenord för att komma in är:
lalala



Tjipp

24 maj 2008

Igår tackade jag ja till arbetet i Norge. Åker den 15:e juni, och kommer stanna 1-2 månader. Kanske längre om jag trivs, och om jag inte ska börja plugga i höst.

Som förstahandsval har jag sökt till marknadsföringsprogrammet med inriktning tyska och som andrahandsval har jag sökt entreprenör och ledarskap. Båda på Mälardalens högskola i Västerås.

...Tänkte om ni ville veta... ni som inte redan vet vill säga.



Jag har varit riktigt effektiv med pluggandet. Men tyvärr så är jag inte ens klar med hälften. Jag får se till att jag blir det, annars blir det ingen utgång ikväll.



För mig är studenten något jag längtat efter i flera år. Det är helt omöjligt att beskriva hur jag känner mig. Typ nervös, men samtidigt så jävla glad. Jag kan bli gråtfärdig när jag tänker på dagen då jag kommer springa ut. Eller klockan 24 dagen innan. Hur jävla nervös och uppspelt kommer inte jag vara redan då?!

Om exakt två veckor har jag precis vaknat, eller kanske inte gått och lagt mig än ?! ;) Jag är antagligen bakfull, men mår asbra ändå. Tanken på att vakna och veta att jag aldrig mer kommer gå till rekarnegymnasiet, aldrig mer sitta med hela min klass, får mig att bli rädd men det är ändå en grymt skön känsla. Efter gymnasiet gör man det man tycker är kul. Man behöver inte läsa kurser som är skit. Man kan säga att efter den 6:e juni börjar det nya och mer fria livet. Ååå om ni inte har fattat det redan, så längtar jag som fan!

Och Norge. En vecka efter studenten åker jag ditt, antagligen helt ensam. Lite läskigt men ett väldigt stort steg för mig. Jag ska se till att det blir bra. Sålänge inget olämpligt händer med företaget jag ska jobba för. Även fast företaget känns seriös så är jag ändå rädd för att bli lurad. Kan inte vara så svårt att lura svenska ungdomar. Kul om jag kommer till tågstationen och ingen kommer och möter mig. Som tur är så finns det ju många gatujobb i Oslo, där man inte behöver ha nån arbetsgivare ;) hööhöh.

Nu ska jag skriva klart min Psykologi B-uppsats. Sedan religion B-uppsats, och sedan historia c-uppsats. När jag gjort dom tre uppsatserna så har jag bara mindre uppgifter kvar. Som jag tror att jag kan hinna bli klar med imorgon.


//Linda



23 maj 2008

sitter fortfarande uppe och pluggar. Har hunnit klart med en uppsats, nu är det bara en liten del kvar av min uppsats nr 2 som jag måste göra ni inatt. Snacka om att ha problem asså.

Imorgon är det skolan som gäller. Först betygsnack i idrott, där jag hoppas på VG. Sedan är det seminarium i historia C och en muntlig redovisning om propaganda.

Jannika och jag har lite sommarplaner. Vad planerna gäller kan jag inte berätta förrän vi vet att vi kan förverkliga dom. Hoppas verkligen på det!

På lördag är det utgång som gäller. Känns som evigheter sen jag var ute sist. Kommer bli kul kan jag lova =)



Johanna:
Jag ringer dig imorgon så kan vi bestämma om vilken dag vi kan ses. Vi kanske kan köpa hem lite spicy-food och kolla på någon ny film? Vore mysigt!



Tjipp!


20 maj 2008

Nu har jag fått jobb i norge. Ska stå utomhus och sälja nån produkt. Om jag tar det jobbet börjar jag 16:e juni och kommer hem i augusti.

Jag har ingen aning om vad jag ska göra i sommar. Ska jag jobba som personlig assistent, på proton eller i Norge? Norge verkar helt klart mest intressant, men jag vill ju fira mitt sista sommarlov här hemma med mina wonderfula fränds. Vi får se hur det blir.

Den vita klänningen som jag skickade efter passade perfekt, bara att den är lite för lång. Ska sy upp den en decimeter. Måste bara hitta någon som kan såntdärnt.


Jag har asmycket att göra den här veckan. Har skrivit ett pluggarschema som jag måste följa, efter skoltid. mmm, Så illa är det. Tur att jag är ledig imorgon iallafall. VG i alla ämnen så är jag nöjd. MVG är så överskattat

Nu ska jag äta cappuccino-pollys och kolla på ett avsnitt av Gossip Girl. Mitt pluggarchema börjar inte förrän imorgon =)

Förövrigt så älskar jag Gossip Girl. Om ni inte sett den så ta och gör det. Jag är avundsjuk på er som har 18 underbara avsnitt framför er.


//Linda

13 maj 2008

Hallo!

Hemma från en toppenvecka i Italien. Det var roligt att träffa alla italienare igen. Vi såg många sevärdigheter, vesuvio, vatikanstaten, montecassino, colosseum, spanska trappan, den där fontänen som jag glömt namnet på och många fler.

Har inte fått så mycket sömn eftersom vi var tvungna att gå upp vid 7 varje dag, och kom hem vid 20. Sedan vid 22 åkte vi in till olika barer. Mellan 1.00 och 6.30 hann vi iaf få lite sömn. Mycket lite för en sovare som jag.

Jag har hittat andra klänningar som jag vill ha på studenten. Den vita ska jag beställa idag, och den gröna impulsköpte jag igår. Hoppas att den vita sitter bra, annars vet jag inte vad jag tar mig till.



Nu ska jag plugga lite. Orkade inte gå till skolan idag. Ligger efter i mycket och eftersom det inte alls är många dagar kvar till betygen sätts kände jag att jag behövde ta en studiedag ;)

Haejdå


4 maj 2008

Har prickat av allt på min packlista inför Italienresan. Nu återstår det bara att packa ner allt också. Har nämligen lagt allt på köksbordet, så att jag inte råkar glömma något hemma.

Det är 30 grader dit vi ska, Cassino. Så imorgon vid den här tiden sitter jag antagligen vid havet, redo för ett dopp i det blååå. Kommer bli wonderbaum!

Som utbytesstudent måste jag köpa något som är typiskt svensk till min familj. När italienskan var här fick jag italienskt kaffe och en slags kaffemaskin. Väldans behövligt faktiskt! Även fast jag inte dricker kaffe.

Eftersom typiskt svenska saker är så jävla tråkiga, blev min present lite mindre rolig. Har köpt knäckebröd, kaviar, godis, inlagd sill, wästgöta ost och en paradis-chokladask. Hoppas det duger, även fast jag tror att dem mest kommer rynka på näsan när dom öppnar sillburken =) menmen, det är iaf typiskt svenskt.

Nu ska jag packa ner allt i resväskan, sen plugga lite.

Kommer hem på lördag, då jag förmodligen är röd som en kokt kräfta. Ser fram emot.

Baj

RSS 2.0