26 september 2007

Sitter i skolan och luffar runt på nätet. Har prov i svenska imorgon så egentligen borde jag plugga, men jag är verkligen för trött för det. Blev inte så mycket sömn inatt.

Händer inte så mycket i mitt liv för tillfället. Fick pengar igår, men det mesta av det gick till pappa så det känns inte så HALLELULJA direkt. Har 900 kronor att leva på den här månaden, blir inte så många spicy som jag hoppats på :/ men jag ska nog överleva på något finurligt sätt.

faaan vad jag är hungrig. Jag borde verkligen börja äta frukost! Tur att man har caféterian att luta sig mot när maggen skriker =)

Jag borde sluta blogga, igen. Det här suger ju.





Nödvändigt. Väldigt.

Ett tag sen nu, jag som tyckte att jag varit så duktig med mitt bloggskrivande..

Sov nyss en liten stund, hur skönt som helst! Att sova middag är det skönaste jag vet (med en viss överdrift), mycket skönare än att sova natt ;O faktiskt.

Igår började mitt älskade Prison Break igång igen. Avsnittet var rätt bra, och jag tror att hela säsongen kommer vara det. Jag hoppas dock att detta är sista säsongen, annars blir det som lost.. uttjatat och tråkigt.


Jag ska stanna hemma från skolan imorgon, känner mig sååå krasslig. Dessutom har vi feta historiaprovet på fredag, som jag såklart inte börjat plugga till än. Tekniska utvecklingen, första världskriget, andra världskriget och ryska revolutionen är vad vi ska kunna. HEJA MIG!

Har beställt kläder från Ellos, snälla kom till mig imorgon, i need you!


HUJEDAMEJ!

Kollade just på några klipp från mtv video music awards.. helt skitkasst har det blivit. och vad försöker Britney Spears med egentligen? Hon skämmer bara ut sig så otroligt mycket genom att gå runt som en stel pinne med glittriga underkläder. Hennes tid är nog förbi, vilket hon borde inse för sin egen skull.

Blev inte att jag träffade Frida i helgen även fast vi bestämt att vi skulle göra det. Var ju alldeles för längesen som jag såg henne! Måste ta och ringa henne snart, saknar ju den lilla krabaten! Först måste jag bara äta. Jag är typ vrålhungrig, jappjappjapp!

TJILLIVIPPEN!


Bakis och jävlig

Igår hade jag en trevlig kväll med Ella och Jannika.. fotbollen var dock inte såå intressant.

Började förfesta hemma hos Jannika redan vid sex, sedan bar det av till mcdonalds där jag åt lite granna! Mätt och belåten gick vi till time out för att ta oss några öl, vilket kanske inte alls var så behövligt för min del... Senare på kvällen, efter fotbollen, gick vi vidare till Grappa med Chrille och Danne. Där var det mest segt eftersom jag var så satans trött.

Vid tre-taget var jag hemma, hungrig som få. Stekte mig ett ägg :S och sedan somnade jag som en stock.

Vimmelbilden på oss är det mest vackra jag någonsin skådat.


Ofranska bollen

Jag har köpt en ny, väldans fin, mössa. Jag skulle se lite fransk ut i den om det inte vore för den ofranska bollen som bara sitter där utan någon som helst anledning.

Nu ska jag be pappa om pengar, eftersom jag själv är så fattig. Sen ska jag ner på stan med jannika för att lämna tillbaka klänningen som jag köpte igår.

Ikväll ska vi visa Danmark hur man spelar fotboll, jag gissar på 3-1 till Sverige!

Hey hoe, lets go.

Idag har rekarne studiedag.. borde hitta på något men jag är så jäklans slö. Har bara legat i sängen hela dagen. Mamma frågade om jag skulle komma över dit på middag, vilket låter väldigt lockande eftersom hungrigare människa än mig får man leta efter.

Jag är väldigt kass på det här med bloggskrivande. Har aldrig något roligt att berätta, och när jag väl har det är det så svårt att få med allt i ett inlägg, utan att det bara blir förvirrande och tråkigt för er som läser.


Jag borde lägga av med det här. Men det tänker jag inte, har ju trotsallt rätt många läsare ;D HUJEDAMEJ!


Mongo från yttre rymden.

Nu har jag kollat på kyle xy enda sedan jag slutade skolan. Skönt att bara ligga ner och ta det lugnt, iallafall när man inte kan prata. Jag är inte så bra på att vara tyst, bara när jag ser på film =)

Ser fram emot imorgon när idol drar igång.. Det är som bäst i början när man kan få skratta åt alla som helt seriöst tror att de kan sjunga. heeeh

Nu ska jag hitta på något skojs i en halvtimme i väntan på att säsong 2 av Kyle XY ska bli färdigladdat. Min natt är räddad.


Jävla tönt-linda.


Kill me

Min röst har inte kommit tillbaks ännu :( låter förjävligt. Skönt att vi är lediga imorgon så att min röst kan vila sig litegranna. Låter som en värpande höna, med värsta pipljudet.

Har just nu filosofi, men jag kan verkligen inte jobba idag. Mitt huvud är inte som det ska. Mina hjärnceller försvann nog tillsammans med alkoholen i lördags.

På lördag blir det fotboll på time out med Jannika och Ella. SHIIIIBBY!

kanon!

Var en helt kanonkväll igår!

Orkar inte skriva mer än så. Min röst är borta, och likaså min skrivförmåga :( Fuck me!


image20

SCHNYGGA! (jag ser fett tjock och dvärgliknande ut.)





snorunge på dig va, lortjänta!

Elina och jag har spelat svälta räv. Ska kanske ner på stan om en liten stund.


RSS 2.0