Män som älskar mig

Andra natten i rad som jag övernattar hos jessica. Vi har precis sett män som hatar kvinnor.. Den var bra men inte så jättemegabra som alla säger. Iofs så är inte jag så jätteförtjust i svenska filmer. Nu ser vi på csi men jag känner att jag kommer somna vilken minut som helst nu. Puss

Italien

Den 22a september sitter jag på flyget på väg mot milano. Niiiiice! Och eftersom milano bara ligger 3 timmar från venedig ska vi passa på att åka dit också! Kommer bli så kul:)

jobbig unge på buss

imorse när jag satt på bussen på väg till jobbet klev det på en flicka i 10 årsåldern.
Hon satte sig bredvid mig och sa; "Hej Heino... du heter väl Heino?".
Jag bara öööh nej.
Sen satt hon bredvid mig och frågade om allt möjligt hela resan. Om varför jag jobbade på h&m, om varför jag hade converseskor, om varför jag inte frös, om vart jag bodde, om varför jag inte jobbade i en mataffär istället, om varför jag inte ville ha en vindruva, om varför jag hade mina kläder, om varför jag jobbade och inte gick i skolan, om varför jag skakade min "oboy" (naturdiet).

Roligast var det när hon frågade om hur gammal jag var.
20 svarade jag.
"VAAAA?! är du verkligen 20?!" skriker hon nästan så att alla i hela bussen hör, och sen ännu högre:
"JAG TRODDE DU VAR 18! MEN DU SER UT SOM 13!! HAHAHAHAHAAAAAAAAAAA!"

13?!?! garva på du ungjävel. Jag ska söka upp dig när du blivit äldre. Det kan du ge dig fan på.

Höhöh

Sen var det dags att kliva av. Imorgon tar jag en annan buss så att jag får ha mina morgontimmar för mig själv. Jobbiga unge!

puss


Hej tjock linda, 25

Är det så att från den dag man fyllt 20 har man lättare för att gå upp i vikt? Förut kunde jag äta 5 pizzor i veckan utan att gå upp ett gram, typ. Nu ska jag inleda dagen med en naturdiet!

hahha

sitter hemma hos sistra mi och kollar på hennes bilder lite.
Hahaaa kolla denna på elina:


Och kolla hur liten hon var här, när vi var på liseberg för ett par år sedan:




minis

kul med födelsedagsfirande. Och gott med smörgåstårta! Skulle kunna äta en hel själv tror jag! (Inte undra på att jag inte kunde behålla min nedgångna vikt).

Elina, Wendela och Emmelinda lekte något som dom kallade Minis, hehe.

Wendela

Elina

Emmelinda

Stoooeeerda!


Pusss



Vill ha, ha, ha


åh snälla tröja, var kvar på torsdag. Då blir jag 10 000kr(!) rikare och har råd med dig. Ska snart till elina som fyllt 9. Efter det måste jag färga mina ögonbryn, Hehe. Puss

hej igen

jag vill heeeeeeeeeeeeem NUUUU!


eller, jag vill härifrån. Något hem har jag ju inte riktigt kvar.

Skönt att kunna stänga in sig och vara ensam. Tvätta sin egen tvätt, och inte ha en morsa som springer och plockar kläder på mitt golv. Jag kanske vill ha mina kläder på golvet! Dumma hon!

det har varit skönt här i dalarna men såhär efter en vecka känns det kanoners att äntligen få komma "hem" igen. Träffa lite kompisar och feeesta!

nu ska jag sova med söta elina som andas väldigt tungt just nu. Imorgon runt 15 är jag hemma i älsklingstuna! Och då ska jag träffa ida har jag bestämt. Och sen posta min ansökan till usa.

först sova. puss

Mobilbloggar

Några dagar sen jag bloggade sist. Har jobbat och festat. Var hos jannika igår, träffade massor av folk som jag faktiskt saknat mer än anat! Jobbade till 20 idag så nu är jag trött. Tur det med tanke på att jag ska jobba 7-14 imorgon. Förresten, som ni alla vet är ju jag dum i huvudet, lite sådär puckad. Jag kom på igår varför seveneleven heter 7-11. Hehe, jaja puss

hej

det blev utgång i går trotsallt!
blev lite för mycket av det goda. Blivit det på sistone! Men kul har jag iallafall.
Träffade på Elin och Anna, det var trevligt!


jag och ett par kvarglömda glasögon.




jag sitter hos pappa just nu. Sov här inatt. Hur jag kom hem hit har jag inget minne av.. som vanligt!
pappa ska skjutsa hem mig till mamma nu så jag hinner duscha och byta om innan det blir att paaaaaarta ikväll med charlotte som sen drar till linköping :(
får se till att festa ordentligt!

puss

5 kilo lättare

jaaapp.. gått ner till min idealvikt! och oj vad nöjd jag är! Måste bara ta tag i träningen på allvar nu så kommer det bli perfekt.

nu ska jag fira med en fet pizza från pizzerian bamse som mamma säger är väldigt bra. Jag ska beställa extra mycket mozzarella på!

ikväll pratade jag och ida om att dra ut på krogen. vet dock inte om jag är så sugen längre.

aja, puss

Mobilbloggisch. Nya kläder fyndade

jag idag efter jobbet. ny tröja från bikbok, 99 spänn. Som hittat! klänning från åhlens! byxdress från bikbok. Ful? Fin? Många olika kommentarer.. Jag gillar den iaf, och det är ju huvudsaken!

Mobilbloggar

Idag har jag ätit pulvermos och fiskpinnar. Barnsligt gott! Ska strax ta bussen till min relativt nyfunna vän kristian. Vi ska hyra film och bara ta det lugnt. Skönt att komma hemifrån. Slippa mammas tjat och torshälla. Imorgon har jag sovmorgon! Sen jobbar jag på äldreboendet! Känns som en evighet sen sist så det ska bli skoj! Nu ska jag kolla om hårfönen lyckats torka min tshirt än. Pusspuss my tröja/klänning. 61 spänn på bikbok

Mobilbloggar

det här med pulvret går inte så bra. Så jag tänkte börja med hamburgare-istället-för-havregrynsgröt-diet. Hoppas på det bästa..

gonatt kära ni

imorgon ska jag upp 7 för att ta 8.47bussen till stan. Börjar nämligen att jobba 9.15.

Jessica är sjuk, så min städkompanjon för imorgon blir någon som jag aldrig pratat med förr.
Tråkigt att jessica är sjuk med tanke på att vi inte träffas så ofta på fritiden, mest bara på jobbet om helgerna.
Hoppas hon blir frisk snart så vi kan börja med våra kvällspromenader!

nu ska jag sova så jag får lite skönhetssömn. Vem vill städa offentliga toaletter när man ser ut som skit liksom.

imorgon kväll ska jag träffa kristiaaaan

puss


1 augusti :O

nu är jag hemma från sthlm. Det var jättekul att bli fotad och sminkad. MEN jag blev fan sminkad som en häxa. Gillar inte alls att ha mycket smink. Jag trivs inte i det = jag passar inte i det. Plus att det känns äckligt med massa foundation och puder i ansiktet.



carro och jag var flamsiga som vanligt. Stackars kille som satt mittemot oss på tåget. Man riktigt såg hur han kämpade för att inte skratta. Hahaha.. ni vet sånt där stooort leende! vet själv hur det är.. man vill skratta men kan inte eftersom det skulle verka LIITE mongo att skratta själv.
hehe kul var det hur som helst!
och han var snygg också =)



orginalbilderna som togs är alldeles för stora för att lägga ut här, och jag orkar knappt ändra storleken.
Kan lägga ut lite suddiga bilder som vi tog med min mobil innan vi hunnit byta om och bara blivit sminkade.


som sagt för mycket smink för min del. Camilla var iallafall tjusig!


Carro också!

Makeupartisten frågade mig om jag ville ha en partysminkning eller vardagssminkning. Jag svarade att jag ville ha något emellan. Borde sagt vardagssminkning!
Jaja, jag ska inte klaga. Vi hade grymt kul när vi fånade oss framför kameran. Och snygga blev bilderna också! Trots att vi inte är modeller, och aldrig kan bli hahah!


Fina Elina på tåget hem!


puss



Fötterna på säten

DN hade gjort en undersökning om vad sthlmarna tycker är mest irriterande. Med på listan var fötter på säten. Tur att jag inte är i sthlm då! Iofs så sitter jag på en skabbig buss med olika klädsel lite här och där. Aja. Kom på att jag kunde ha tagit 17över bussen. Menmen.. Får sitta och glo på människor på stationen en halvtimme. Jag älskar att glo, faktiskt. Puss

förresten....

Michael Jacksons last words:
Take me to the children´s hospital.

HAHAH


(förresten så har jag hört att eftersom Michael Jackson var 99% plast ska han smältas ner och göras om till Lego. På så sätt kan han fortsätta leka med sina barn.)

HAHAHAHAHAHAA!!!


nuuu föna håret. Jag ska ha krull

puss


DÖÖÖÖÖ

svintrött är vad jag är! (svininfluensan mejbi? hehe)
tog en skön morgondusch som fick mig att piggna till lite iallafall.

åt precis lite knäckemackor med västgötaost på ena och smörgåsgurkor på dom andra två. Scheisse vad gott!
Hade även glömt bort hur mycket jag älskar té. Så himla gott ju!

puss


PS:
Jag hatar att folk på fyllan inte har någon respekt för stackars mig som faktiskt försöker sova en fredagskväll (för en gångs skull). Dom ringer och bokstavligt talat SKRIKER. Jag säger(skriker) att jag är nykter och försöker sova. "VAAA?! DU NYKTER EN FREDAGSKVÄLL? ÄR DU SJUK ELLER?".
Jag skriker tillbaka men personen i luren är för full/upptagen med sitt för att höra. Mamma vaknar, hon drar en sån där djuuup suck som bara mammor kan göra.
Jag lägger på och sätter på ljudlöst.
När jag vaknar har jag 5 sms och 2 missade samtal. N.O. R.E.S.P.E.C.T.

JAJA, PUSS IGEN

10.05tåget till stockholm. Om jag bott kvar i stan hade jag cyklat hemifrån 9.45 typ. Nu måste jag ta bussen som går 8.47. (kände för att gnälla lite till)

hejdå




RSS 2.0