dagen efter fredag

helloo!

hade en galet kul kväll igår! började förfesta hos carro vid sex, sedan tog vi taxin in mot nybron vid tolvslaget. fick äran att träffa Björn, och det visade sig att han var en trevlig prick.
jag hade min nya kjol på mig! assnygg!

ikväll ska jag till raw med danne och hans kompisar. ska ta det lite lugnare ikväll eftersom jag har skola imorgon. men jag kommer nog få en kul kväll ändå =)

jag vaknade klockan 15 idag, men gick inte upp förrän 16, så därför har jag glömt att ätit något på hela dagen. förutom en clementin och ett geléhallon. började må asilla när jag stod i duschen så jag gjorde iordning en fiskgratäng som är klar om 15 min. ska bli gott! mina matvanor måste bli lite bättre känner jag. får ta tag i simningen på allvar nu!

menmen, nu ska jag se lite på scooby doo, som är en dötrist film verkligen. i 15 minuter kanske jag kan stå ut. både med hungern och med filmen. hehe =)

ha en bra kväll, för det ska jag ha!

kram







Suck me

har jag berättat att Ida snart kommer hem?! den tolfte har jag lovat att vi ska fira hennes ankomst! ;) det lär bli kul! och ja jag vet att jag i tidigare inlägg skrev att jag inte ska festa mer, med tanke på tentorna som måste göras. Men vafan, detta måste ju firas!

måste även ta och berätta att Frida fått jobb i sthlm! och hon flyttar dit redan i helgen! är så glad för hennes skull.. även fast jag kommer sakna henne ! =)
Och Dan och Marcus klarade uppkörningen nu i veckan. grattis även till dom!

och att jag köpt en ny body som jag ska ha imorgon till min nya kjol! och dessutom får jag hem ett paket från h&m imorgon!

jaaa, trots mitt IG, finns det mycket att glädjas över! lalalallalala


ha en bra kväll! och glöm för djävulen inte att borsta tänderna innan sängdags!




fuck it

jaa då var resultatet för senaste tenta klar, och jag fick Underkänt..
fick 25 poäng och 30 var G. jag blev inte överraskad, hade inte förväntat mig något annat men klart att jag är besviken!
nu har jag omtenta om två veckor då, på 500 sidor. och om 20 dagar har jag tenta i ekonomistyrning, på 600 sidor. inget mer festande för min del!! ...inte efter denna helg som kommer iallafall.

det suuuger... FAN FAN FAN!


jaa

just nu sitter jag i skolan.. fick skjuts av adde hit idag. Jannika ska nämligen på arbetsintervju här i västerås, lycka till! det ska nog gå bra =)

jag sitter och väntar på min grupp, vi ska göra klart bokförings- och bokslutsuppgiften idag. det innebär att det kommer bli en lång dag, och att jag inte kommer vara hemma förrän möörkt möörkt i eftermiddag..
tänkte försöka att hinna gå till make up store en snabbis när vi är klara. fick ett presentkort av mamma i studentgåva. egentligen ingår det en sminkning i det presentkortet, men eftersom det snart är nyår är alla tider uppbokade, så jag skiter i sminkningen och nöjer mig med sminket. presentkortet går nämligen ut den 31 december. vill ha glitter och sån ögonskugga som johanna har. johanna-wannabe jag veeet!

förövrigt så vill jag på oasis den 28 januari! hur jävla bra 20årspresent vore inte det! och håkan hellström! jag har aldrig varit på någon av hans konserter.. i februari kommer han till västerås och jag skulle så gärna vilja gå! någon som vill gå med mig på någon av dessa konserter? =)

jaadu, 5 minuter kvar tills gruppen anländer.. tänkte slänga i mig en macka under tiden jag väntar.
ha det bra!

hej


OJAMOJ!

min dag började ganska dåligt. jag vaknade runt halvsju, gjorde mig iordning och var redo för att springa till bussen men just innan jag gått hem ifrån inser jag att mitt tåg-kort är borta. sprang runt som en galning härhemma och vände upp och ner på alla tänkbara saker.. hittade det till slut, men då hade tåget redan gått, så jag sket i första föreläsningen, tänkte att jag skulle ta 10.52-tåget istället, men när jag kommer ner på tågstationen får jag veta att de ändrat tiden och att tåget inte går förrän 11.23.. alltså var jag en halvtimme förtidig, så jag pallrade ner på stan, och där hittade jag min nyårsklänning!

för någon vecka sedan hade jag uppesittarkväll, i väntan på att en kollektion på h&m skulle öppna. klockan 23.59 startade den och klänningen jag skulle ha såldes slut på bara någon minut, vilket betyder att jag inte hann handla den. Sååå.. idag tänkte jag att jag skulle höra på h&m här i stan om dem fått in kollektionen och om klänningen jag ville ha fanns där. men icke, eskilstuna hade inte fått ta del av kollektionen. jag blev inte direkt överraskad, men blev lite besviken. meeen plötsligt händer det!
när jag var på väg ut från butiken kommer en expedit efter mig, hon håller upp en klänning och frågar om det var den jag var ute efter. JAAAA, det var det ju! en tjej hade köpt klänningen i sthlm, och precis lämnat tillbaka den i eskilstuna. ni anar inte hur jävla glad jag blev! och vilken trevlig expedit som gav den till mig!
kostade 500 kronor, vilket är rätt mycket för att vara h&m, men ack så fin den är! min nyår är räddad! nu är det bara nyårsfest som saknas.. heh

jag har alltid sån jävla tur känns det som! det kallas karma, eller hur?.... testa att vara lika bra människa som mig så ska ni se att allt ordnar sig!



hejdå


laaal

sitter och kollar på första avsnittet av nya beverly hills, vilket faktiskt verkar rätt okej. underhållande och lättsamt.. så som en serie ska vara när huvudet är för trött för att egentligen ens kolla. =)

idag har jag varit en sväng i västerås.. kommit igång rätt rejält med bokföringsuppgiften, och det känns otroligt skönt. imorgon har jag föreläsning från 9.15-12.00, och sedan en till från 13.00-16.00.

efter det ska jag, trots att jag kommer vara utmattad, shoppa loss lite i västerås. har lagt undan en klänning som jag tänkte ha på nyår. asläcker verkligen, med urringning på ryggen, och i urringningens slut en stor rosett. lite dyr dock, 799 ligger den på. har försökt hitta andra alternativ men det finns absolut ingenting.. såå jaaa..

förutom skolan har jag även druckit en dag gammal mjölk. den smakade inte riktigt som den skulle, men jag blandade i lite oboy. normalt jag vet. och ofräscht. men är man mjölksugen så är man.

hejdå

min dag

idag skyndade jag mig från skolan för att hinna med 14.35tåget, men när jag kom fram fick jag höra att tåget var inställt. öööh?!? det hade blivit något fel på tåget och därför beslöt sj för att ställa in resan. men en halvtimme senare fixade dom en buss, men alla resenärer fick inte plats i bussen. bussen var reserverad för de som hade förbokade biljetter. vi andra, studenter mm, fick vänta på nästa tåg som gick över en timme senare. riktigt dåligt måste jag säga!

men nog om det! förutom det har jag haft en bra dag idag.. föreläsningen i skolan gick snabbt, mycket på grund av att jag har Nejra!
och ikväll har jannika, danne och putte varit här. vi har sett på dont mess with zohan, väldigt märklig men kul film. vi skulle egentligen se into the wild men vi kände för att se en lättsam film eftersom into the wild verkar rätt djup. vi har ätit så mycket smågodis att jag mår illa! och jannika lämnade kvar en kladdkaka som jag absolut inte orkar just nu, men som jag tänkte mumsa i mig imorgon! tack för den jannice. muma!

nu ska jag sova. mitt tåg går 7.52 imorgon, vilket innebär att jag måste upp runt halvsju. det är tråkigt ska jag säga er! menmen

sov gott alla! 

 


har ni sett

kommer ni ihåg klippet jag hade i min blogg för några veckor sedan? ett klipp om ett lejon som uppfostras av människor...
varje gång jag ser det klippet så blir jag så otroligt glad! ibland när jag är arg, ledsen eller vad som helst så brukar jag kolla på videon, och varje gång piggar den upp mig så otroligt mycket. ett alternativ om jag inte har choklad hemma under mensperioden helt klart!
budskapet är så fantastiskt vackert!

hehe ni kanske undrar varför jag börjat uppdatera bloggen igen och det ska jag säga er. det är så att min vardag blivit trist på något vis. känns som att jag konstant pluggar, pluggar, pluggar, även fast vi alla vet att det inte är så. kanske är det så att det enda jag tänker på är att jag måste plugga, plugga, plugga men aldrig kommer igång, och därför skriver jag här. för att jag ska slippa plugga. så alla ni som läser; ni uppmuntrar mig till att uppdatera, och därmed förstör ni sakta men säkert min examen. hehehe min humor är på topp ikväll!

bra att dagen slutar bättre än den började. imorgon börjar föreläsningen 10.45, vilket innebär att jag kan ta 9.52tåget. sköönt! efter föreläsningen ska jag stanna i skolan med min grupp.. som förövrigt utökat sig med två medlemmar under min lilla sjukskrivning. ett grupparbete om bokföring osv. vi har inriktat oss på SJ och ett till företag som jag inte minns namnet på. Jag, aktiv? ja, verkar så.

imorgon ska jag även träffa jannika. vi ska se på Into the wild. jag fick bestämma (överlycklig)! jag har alltid velat se den filmen så det ska bli kul att äntligen få göra det.

nu ska jag sova, så att jag får njuta av sovmorgonen. den får ju inte gå till spillo!




love knows no limits and true friendship last a lifetime.
get back in touch with someone today.
you'll be glad you did



Attans

Jag har ångest till max!


FAN FAN FAN FAN FAN!!!
jag har ätit upp min chokladkalender.... mmm redan :(


Minnen


När jag hör denna låten så uppstår många olika känslor. idag när jag lyssnade kunde jag inte hålla tillbaka tårarna, men idag har jag även varit väldigt överkänslig.
den här låten spelades i aulan på själva studentdagen, bara några minuter innan vi fick springa ut. känslorna vid det tillfället var helt magiska, och dom är omöjliga att förklara.

jag har känt mig ledsen mest hela dagen idag. varför vet jag egentligen inte, jag brukar inte vara ledsen. antar att jag hade en dålig start på dagen.. just nu mår jag bättre och det är mycket tack vare Frida och Jannika =) även fast det inte är något speciellt som hänt är det alltid skönt att prata om det. om "det", eftersom inget hänt.
tror även att snön hade en positiv effekt på mig. hur underbart vackert är det inte att se snö falla för första gången på året!

ibland får man vara överkänslig, och ibland är det faktiskt skönt att gråta utan anledning. men det är förvirrande när man inte vet vad skälet är.
men som Robin brukade säga när han som liten började gråta när han bråkade med Kim; "det är bara mesar som inte gråter!" (när Kim precis påstått vilken bög robin var som grät).


nu ska jag ta en dusch! det behövs!

Kram







Livet som student

för 1,5 månad sedan tecknade jag ett abonnemang hos tre, mobilt bredband. detta bredband skulle kosta 99 kronor per månad och ha typ den absolut minsta hastighet. bredbandet funkar verkligen galant, både hemma och på tåg!
idag kom jag på att jag inte fått någon faktura från tre. alltså förra månaden. det är inte lätt att hålla koll på alla räkningar ska ni veta. jag har helt och hållet litat på att företagen skickar ut till min nya adress, men i detta fall gjorde tre inte det. det har alltså gått 3 veckor sedan räkningen skulle vara betald.. jag började såklart gråta när jag kom på att räkningen saknades, men efter ett tag lyckades jag samla andan och ringa tre. jag fick prata med en ängel som hjälpte mig.. han sa att det var tur att jag kom på räkningen just idag, eftersom fakturan skulle ha spärrats den 19e november (alltså, skulle det gått till inkasso, vilket innebär massor av kostnader för mig). han skjöt upp betalningen till onsdag nästa vecka, vilken underbar människa!

han gav mig ocr-numret till förra månadens och denna månads fakturor. denna månad ligger fakturan på 500 kronor! hur kunde det komma sig, jag har ju ett bredband som ska kosta 99 kronor i månaden. jag trodde att bredband innebar att man får surfa hur mycket man vill..! jag har haft min dator på dygnet runt, laddat ner serier, chattat på msn osv. Om jag visste att detta skulle kosta skulle jag bara använt internet när det verkligen behövdes! jag skulle inte ha varit uppkopplad dagligen... ett dyrt kast jag får ta. Nu har jag iallafall tecknat ett annat abonnemang.. det kostar 199 i månaden och då får jag surfa hur mycket jag vill.

detta fick mig att må piss. jag vet att jag överreagerar men som student har jag inte världens bästa ekonomi, och det är månaden innan julafton,. jag mår inte bra. mina ögon kommer vara svullna imorgon, och då vet ni iallafall varför.

och jävla eskilstuna energi och miljö som tar ut en avgift för uppkoppling! 700 spänn i elräkning är inte kul!


ge mig ett jobb, vilket som helst. ....önskar ibland att jag inte flyttade hemifrån. vill ha den tryggheten som jag hade för 2 månader sedan. och ni som säger att jag ska be pappa om hjälp; jag vill vara oberoende. jag vill att han ska tro att jag klarar mig på egen hand. jag vill vara självständig!


allt för mig. hoppas ni har en bättre dag.
kram

18 november 2008

Jag har bott i min lägenhet i exakt 2 månader om 7 dagar, och under båda dessa månader har jag endast haft 1an, 2an, 4an och barnkanalen. när jag har haft tråkigt om kvällarna har tv:n inte kunnat underhålla mig, förrän nu. jag ringde min hyresvärd eftersom jag tyckte att det var märkligt att jag som bor i en hyreslägenhet inte har fler kanaler. Min hyresvärd, som heter Fredrik, frågade om jag hade en dekoder. jag undrade vad det var, och han sade; "för att kunna kolla på fler kanaler behövs en dekoder. kolla på din hatthylla".
jag gick till hatthyllan och där såg jag en låda, en ganska stor sådan. för två månader sedan, vid inflytten, undrade jag vad som var i lådan, men jag undersökte det aldrig. nu har jag packat upp innehållet av lådan, alltså dekodern, och kopplat in den har jag också. nu har jag utökat mitt utbud av kanaler till mer än det dubbla. nu kan jag till och med kolla på idol eftersnack! heh...
2 månader utan 3an, 5an och 6an är lång tid. visst jag är inget tv-fan, men eftersom jag har hur segt internet som helst går det inte att tanka hem filmer längre, och filmer på 1an, 2an och 4an går inte alltför ofta.

sanningens ögonblick, boston tea party, lyxfällan, du är vad du äter, scrubs, simpsons, family guy, våra värsta år; HERE I COME! GOD BLESS YOU!

nej jag är ingen tv-nörd. men testa själva att sätta er i en tyst lägenhet, utan någon att prata med, utan någon film att se, ja då kanske ni förstår. min vardag är så gott som räddad!

tihi



Just nu saknar jag charmtrollet Malve.

Erkänn han är snygg! om 18 år kommer tjejerna stå på kööö.....


Tjipp!



18 november 2008

jag åkte inte till skolan idag.. bättre att jag stannar hemma tills jag är helt frisk, eftersom jag inte vill bli sjuk igen. det har man inte tid med när man läser det jag gör.

måste berätta en kul grej som hände idag! pappa och jag var och handlade, jag införskaffade en chokladkalender! men iallafall.. när pappa skulle betala sina saker sade kontokortsläsaren ifrån. expediten frågade om pappa hade pengar på kortet, och pappa svarade att det hade han minsann. efter flera försök, vilket tog en del tid, började kunderna bakom honom bli riktigt stressade och irriterade. och kassörskan försökte med god min påpeka att pappa inte alls har pengar på sitt konto. hon ställde flera frågor som; har du pengar på ditt konto?, är du verkligen säker på att du har pengar på ditt konto?, och sen påståendet; du har nog inte pengar på ditt konto. efter det brast det för pappa och han sa med lika "god min" som kassörskan; vafan jag har ju över 30 000 på kontot!! hahahah det tyckte jag var kul =) vilket även många i kön tyckte hehe. jag höll på att kissa på mig.

kom iaf hem för bara 10 minuter sen, har varit nere på försäkringskassan och ansökt om bidragsbidrag.  ni vet, blås staten så gott det går. om nu försäkringskassan är statligt =) menmen, skämt åsido..
ojoj, nu kom jag på att jag glömt packa upp min matkasse, så det ska jag göra nu.

kram

17 november 2008

jag har varit sjuk sen i fredags. har legat hemma och gnällt över hur hemskt det varit. magsjuka/förkylning/kraftig huvudvärk/feber på samma gång är inget jag ens skulle önska att min värsta fiende fick.

skämt åsido! klart jag skulle!



aaajaa.. jag känner mig iallafall mycket bättre idag, är bara lite förkyld. jag har missat 2 dagar i skolan, och det har jag jättestor ångest för. vi har ju börjat med ekonomistyrning, vilket kan tyckas vara svårare än det mesta här i livet. jag har missat 2 föreläsningar och det får jag ont i magen för. jag vill ju klara denna jävla kurs någon gång!

ida och johanna har åkt till irland. det tycker jag är jävligt tråkigt. men samtidigt är jag förstås jävligt glad för deras skull. Dom har säkert hur kul som helst där borta i regnet! och vilka minnen och erfarenheter dom kommer få! jag är avundsjuk till max . om det inte vore för min lägenhet skulle jag tagit ett år ledigt från studier och åkt som au pair. precis som jag ville för ett år sen! får hoppas att jag i framtiden kan glädjas åt att jag började plugga på en gång.

får hoppas att ida ringer någon dag, som hon sa att hon kanske skulle. men förstår om hon inte gör det. det är ju svindyrt!

men snälla, ida och johanna, kom hem till jul?? eller åtminstone till nyår!! ... jag saknar er.

Nu ska jag se lite på tv, sedan ska jag hoppa i säng och hoppas på att jag mår tillräckligt bra imorgonbitti så att jag slipper missa en tredje föreläsning.

Ha det gott! kraam





1 november 2008

hej!
Idag ska jag ha min efterlängtade inflyttningsfest! Folket börjar komma vid 19, med ett undantag för Ida som kände för att komma en timme tidigare =) Tanken är den att vi festar här fram till tolvslaget, då det är tänkt att vi drar vidare ut på Nybron. Grejtans eftersom jag fick en fribiljett till nybron från make up store.

Jag, Jannika, Charlotte, Ida och Johanna var nämligen på en make up store event där igår kväll. Där erbjöds modevisning, lite tilltugg, en drink och en goddiebag. Efter denna event valde vi att stanna kvar på Nybron för att dansa. Svettigt värre nu när dem inte har uteserveringen öppen.

Nu måste jag diska lite, sedan göra mig i ordning. Har köpt en jättefin klänning från Gina Tricot. Det är en rödrosa tubklänning, med tyllkjol under vilket gör att det blir lite prinsess-stuk över den! Heheh bästa förklaringen!

Ses i dimman baah!

Kram



RSS 2.0