Mina inlägg är intressanta.

nu äre pååååååsklov! såå gött! =)

ska på stan med jannika snart! studiebidraget kom ju idag =)

vid gudars balle så varmt det är ute idag :D

jaduuu

UUUUSCH! Jag håller på att bli sjuk, känner mig riktigt krasslig:/

Idag var vi på teater med klassen, akvarium hette den.. riktigt segt att sitta där i 1,5 timmar! Och speciellt bra var den väl inte.

Utvecklingsamtalet idag gick inget vidare heller! Har försämrat mina betyg i typ alla ämnen sen i höstas.. inte bra! jag önskar att jag vore en pluggis, som typ resten av min klass. ;P

såg på Amelie från Montmartre på franskan idag. Riktig konstig och underhållande film. Underbar!

ska väl se på lost nu.. det börjar spåra ur riktigt mycket nu. men hellre lost än geografi. geografi suger. iallafall inlämningen som ska in imorgon. ÄH! jag gör den på lunchen.

studiebidrag imorgon! 

FINALLY!

Det är våååår! ÄNTLIGEN! Imorgon ska jag och Jannika välkomna den med en varsin glass :D

Jag är för trött för det här. Måste plugga, för trött för det med, menmen.

Are you brothers? -No......... YESSSSSS!

Nu har jag med skaffat blogg=) Har fallit för grupptrycket, eller nåt.

Igår var jag och övningskörde för första gången ;O Fick en hel del motorstopp :/ men efter några försök så gick det galant, eller ja, bilen åkte framåt iallafall. Ska börja på körskola nästa månad=) Måste ta körkort medan jag fortfarande bor hemma.. flyttar ju nästa år! Förhoppningsvis.

I helgen har jag mest tagit det lugnt.. var hos Jannika i lördags med Patrik och Erik.. Vi såg på A night at the roxbury, väldigt bra film ;D Jag och Jannika har bestämt att vi ska lära oss deras dansrörelser till tågluffningen i sommar!
Vi planerade lite om var vi ska åka också.. Danmark, Tyskland, Nederländerna, Belgien, Frankrike, England, Frankrike igen =), Italien, Schweiz, Ungern, Tyskland och Danmark. Tror att jag fick med allt där =)
Kommer bli bästa sommaren nånsin!

I lördags var jag på stan med Jessica.  Blev inte så mycket shoppande.. bara underkläder, som vanligt när jag går på stan med henne. Hon är så jäkla lat! Hon blir trött efter en timme på stan :S Vad är det för fel på den kvinnan? Om man nu ens kan kalla henne för kvinna. Vilken kvinna gillar inte att shoppa liksom?! YOU DAMN FOOL! Menmen, hon växer till sig hon med =) Skämt åsidoooooo ;) Hon växer inte till sig. ;D <3

Igår åkte jag till tunapark med Jannika.. köpte en hel del där.. b.la. en klänning, en väska, några filmer och en dagbok :S:D Har bestämt att jag ska skriva dagbok varje kväll. Vill ju inte glömma bort mitt intressanta liv.

Nej nu ska jag göra lite nytta. Om man nu kan kalla geografi för nytta.


RSS 2.0