28 september 2008

Nu har jag flyttat. Har fått iordning men saknar byrå, bokhylla och skrivbord. Kanske ska till ikea med Peter och mamma imorgon.

Min tv fungerar inte, och jag är för oteknisk för att klara av att installera mitt mobila bredband. Känner mig lite isolerad. Det enda jag gör om dagarna är att lyssna på musik, laga mat, bjuda på mat, bada och plugga.

Resten av veckan kommer bestå av plugg. Har nämligen tenta nästa måndag.. Så vi hörs efter det.


Ah det var allt! Nu ska jag kila hem och plugga det sista på pm-arbetet som ska vara inne imorgon. Tråååk. Åhlens organisationsstruktur.. säger väl allt.


Hejpa


15 sebtember 2008

Fatta vad glad jag blev alldeles nyss! Jag har under ett par veckor letat efter boken structure in fives, designing effective organizations av henry mintzberg, och nu hittade jag den. I fredags fick jag reda på att boken, som varit två veckors försenad, skulle levereras till mälardalens bokhandel idag. Tur som jag har struntade jag i att köpa boken, och gick hem och letade upp den på internet. På så sätt sparade jag 450 spänn! Det var meningen att jag skulle betala 650 kronor imorgon, men betalade endast 200 kronor.
Är asglad verkligen. Denna bok är extremt svår att få tag på, eftersom den inte finns i Sveriges bokaffärer och eftersom vi är så pass många som pluggar företagsekonomi.




Jag flyttar om 2 veckor. TVÅ VECKOR! scheisse vad jag längtar. Pappa och jag ska till jysk alldeles strax. Fick ett tillgodokvitto då jag lämnade tillbaka en soffa jag köpt där. Tänkte att jag ska köpa en bäddmadrass. Resårbotten får bli på ikea.

Det enda jag har kvar att köpa är växter, säng, huvudgavel, matta och hall-lampa. Sen behöver jag såklart mer inredning men det tar jag lite vartefter. Ska även tapetsera en fondvägg i framtiden. Någon cool från 70talet vill jag ha.
Känns himla skönt att Proton betalade in 1000 kronor för lite i min augusti-lön, eftersom jag får det nu när jag behöver det som mest istället.



Imorgon fyller världens bästa Jessica 20 år! Grattis i förskott till henne! <3
Blir restaurang med henne och hennes kompisar på fredag, och sedan förhoppningsvis utgång!




Måste bara rekommendera er att läsa lite i denna blogg. Hon är så jäkla klockren. Dock lite läskigt om hon finns på riktigt; http://annawintour.blogg.se/



Kram!

6 september 2008

 


Längesen jag såg något så vackert

RSS 2.0