besviken

jag HATAR eskilstuna och hoppas att jag aldrig i hela livet kommer bosätta mig här igen.
Efter tyskland och sommaren får jag fan dra härifrån. Kanske västerås för att plugga, eller så drar jag utomlands nånstans!
eskilstuna är en så himla ful stad med fula människor. inte ens de allra närmsta kan man lita på i alla lägen när dom behövs som mest. SYND!

imorgon åker jag äntligen och jag är inte ett dugg nervös. Antagligen kommer det bli värre imorgon. Pappa och mamma ska skjutsa mig till skavsta. Jessica ska följa med och vinka av mig, så himla glad för det <3.

Idag ska jag på bio med Elina. Vi ska se Det regnar köttbullar. Synd att det inte finns i 3D.. men i den här skitstan kan man fan inte räkna med nåt bra, hahah! tror hur som helst att filmen är bra :)

vi ska strax ha avskedsmiddag för mig. Ugnstekt lax med potatisgratäng och vitvinsås. En av mina favoriter såklart! =)

nä nu är det fan på tiden att börja packa tycker jag.
Bara 22 timmar kvar ju!

pusss







är bara tvungen

Saldo: 21 201,70 kronor.

jaaao fått min lön+studiemedel nu.
plus att jag har ännu mer på mitt sparkonto!
är jag bäst eller?

avis?

hoho
 

stressipressi

jag trodde aldrig att jag skulle komma iväg till tyskland. Är SJUKT stressad.

skönt att jag slapp säga upp mig från jobbet =) chefen sa att hon gärna ville att jag hörde av mig om när jag har lov och kan jobba. Så kanske kommer jag hem någon vecka under dessa fyra månader.

jag ska strax ta en dusch och göra mig iordning. Ska ju ut och äta/festa med Ida sen! =)

jag har inte börjat packa ännu X(.. men hur lång tid kan det egentligen ta att packa för fyra månader...
haha det ordnar sig.

ah puss då

färdiii

nu har allt ordnat sig, efter många om och men!
Flygbiljetten är bokad och på måndag kl 15.35 sitter jag på flyget =D

idag fick jag även veta att min lärare fixat bostad till mig. Väldigt snällt av honom! Jag fick ju veta i förrgår att jag skulle åka nu på måndag, så det blev JÄTTEstressigt.
Känner mig fortfarande stressad. Ska hinna med så mycket. Träffa alla mina allra finaste vänner och familj. Imorgon ska jag på bio med Elina, och efter det ska jag ut och äta för att sedan paaarta natten lång! På lördag blir det fika med jessica och ida sen party på kvällen.
Söndag tror jag att det blir middag hemma hos pappa med resten av familjen. Haha har inte pratat med honom om det ännu eftersom han är i thailand, men jag brukar ju styra och ställa så!

hoppas jag har internet dit jag flyttar. Ska ju ändå vara borta i minst 4(!!) månader och då skulle jag dö om jag inte fick ha internet under hela den tiden, hehe.

pappa kommer hem om en timme. Hoppas han har med sig mycket roligt =D

Nu ska jag börja checka av min packlista lite. Scheisse vad mycket det blir! Ska bara ta med mig 20-25 kilo. Kunde valt att ta med mig 40 kilo men vafan.. jag kommer ju lätt hinna shoppa 20 kilo därnere också. Så det blir bäst att lämna det mesta hemma och bara ta med några dagars uppsättning av kläder. Det lär inte dröja förrän jag gör staden därborta!

kul att jag verkligen kommer iväg från äckeltuna! Kommer sakna mina fina människor. Min familj, Jessica, Ida, Frida, och Danne (O:et dig saknar jag redan, blir grymt sen i maj/juni när vi ses! =))

pussspuss




ryanair suger verkligen!

jag förstår inte hur servicen på ryanair kan vara så dålig! jag har försökt att ringa nu 4 gånger men dom säger bara att jag ska trycka in en kod, som jag inte har :S

jag bokade biljett igår och jag har fått bokningsnummer, men när jag ska göra onlineincheckningen så funkar det inte pga att betalningen inte är godkänd. Har ju rätt bråttom med tanke på att jag åker på måndag och MÅSTE ha biljetten innan dess!
kan ju inte göra en ny bokning heller, eftersom då drar dom säkert pengar för två biljetter.

samtalet som jag ringer kostar 15kr(!!) i minuten. Inte konstigt att ryanair kan ha så billiga flygbiljetter. Dom drar nog in minst lika mycket på dom här små påläggen som bättre flygbolag gör på sina dyrare flygbiljetter. Egentligen borde jag boka ett annat flyg, men vafan. Kan ju inte bara kasta bort 550 spänn!

Får testa ringa en sista gång, annars får jag boka en ny biljett :/

jag är AAAARG


dödsförklarad

är grymt trött. inte konstigt med tanke på att jag varit vaken sen halvfem imorse?
har sovit hos jessica och hon börjar ju jobba 6.00, men hon ställer alarm till kl 04.15. STÖRD KVINNA!
när jag börjar 7 går jag upp halvsju =) men ja, alla kan ju inte vara lika smidiga som lindoo!

hehe vi gick och la oss halvtio igårkväll. Jag vaknade 00.30 och trodde att det var morgon, och sen kunde jag inte somna om förrän vid halvfyra.
så nu kan ni förstå att jag är helt död! lär dö i skolan!

hur som haver.. idag ska jag och jessica rulla köttbullar när jag kommit hem från västerås igen. gott va?!
sen ska jag se om skorna som är slutsålda här i eskilstuna, och på internet, om de finns kvar där i västerås. hoppas!

jag har ju skoskav =(

och en ny mp3 som jag köpte av jessica igår. hon köpte en för någon vecka sen men hon trodde den va sönder eftersom musiken hon la in på den inte gick att lyssna på.. så hon gick och köpte en ny, PRECIS likadan.
kul när det visade sig att hon lagt musiken i fel mapp och att båda spelarna funkade =) men ja, alla kan ju inte vara lika tekniska som lindobindo!

nu ska jag sminka mig och mejbi ta en kopp te?

pusspuss

tråkig lördag!

har glömt att kolla min lönespec ju! och nu när jag gjorde det upptäckte jag att jag får 4000kr mer än väntat.. 12300 efter skatt. inte illa just nu!

min födelsedag igår var grejt. Fick fina presenter av nära och kära, och köpte även lite till mig själv på rean =)

tråkigt att camilla inte kunde komma. Känns som det var en evighet sen jag träffade Ebbot och Malve, även fast det bara var två(?) veckor sen dom var här. Dom växer ju så himla fort!

Nä, nästa vecka ska jag boka en biljett upp till sthlm =)!








Visst har Camilla och Dan skapat fina små varelser! =)


its my birthdaaay!

jag fyller år nuuue! =D

haha jag upptäckte precis att mitt batteri på datorn snart var slut så jag gick till vardagsrummet för att ladda den, men jag glömde datorn i köket =(
faaaan jag börjar bli gammal! vid 21 bast kan man fan inte lita på minnet längre, hehe!

hur som haaver! jag har fått fyra presenter redan =) två filmer för 99kr av robin, plus lunchen som han bjöd på tidigare idag! och av jessica har jag fått en väldigt fin väska som jag älskar, plus godis!

kom hem från jessica vid tio och sedan dess har jag hunnit bakat kärleksmums, kolakakor, chokladsnittar och citronsockerkaka. Duktigt tycker jag!

och nu ska jag gå in i vardagsrummet för att ladda min dator, och denna gång ska jag komma ihåg att ta med mig datorn =)

true blood också!
pusss



..

jag vill ha lite värme. döööör i det här tråkiga vädret! jag drömde att det var 15 plusgrader och jag var verkligen ett happyface, hehe..

nu ska jag göra mig iordning för en tripp (buss mejbi?) till jessica. hon har en överraskning till mig:O me like =D

imorgon blir det förhoppningsvis utgång!
pusspuss


död

jag har vänt på dygnen totalt. Är uppe till 3-4 varje natt och sover till runt 12 på dagen.
Så himla tråkigt eftersom jag är trött hela dagarna nu. Kanske ska tvinga mig upp skapligt imorgon och sen vara extremt trött hela dagen. Då borde jag kunna somna tidigt imorgon kväll =)

ikväll har jag suttit och varit sugen på godis mest hela kvällen. Saknar sånna där fantomenklubbor som man doppade i salt <3.. vill ha knasen men det verkar ju inte heller finnas kvar?

imorgon ska jag köpa lakritsdöskallar och massa lysmelk!




shoppa bättre än gympa!

oh läste nyss aftonbladet:



nu har jag ju ett skäl till att shoppa ännu mer!! =D
...och till att inte börja träna.

heh...


föda en avatar?

inatt hade jag en jäkligt sjuk dröm!
jag drömde att jag var gravid, men hade dock ingen mage. Skulle föda men höll igen och vägrade krysta för jag visste att det inte var ett barn i mig, utan att det var en AVATAR!
till slut ploppade han dock ut, men det var ingen avatar. Det var fyra hästar.
HAHA!

ja jag är inte ens normal när jag sover =(


dum daaag!

helgen har varit minst sagt fartfylld. Mycket fest och lite vila.
jag funderar på att ha en lugn födelsedag på fredag.. men hur kul är det egentligen att sitta hemma själv på sin egen dag? jaa, får se vad jag bestämmer mig för!

har inte jobbat på över en vecka nu. Det SUGER verkligen att vara arbetslös. Enda sen jag tog studenten 2008 har jag haft jobb/skola. Aldrig varit sysslolös liksom.. och nu har jag varit det i EN vecka och är redan rastlös, hehe.
Orolig för vad som händer framöver. Måste ju hitta på något att göra. =/

pappa kommer hem nästa helg. Längtar tills dess! gillar inte att vara barnvakt till robin.. jag får sköta allt. disk, tvätt och städning. Han bryr sig inte, även fast jag lämnat disken i säkert tre dagar nu så det är en hög av disk i köket så fattar han inte. Jaja, jag får väl ta tag i det nu då.
Medan han skolkar 60% av sin skoltid så städar jag =S
jag önskar att jag också var kille och bara kunde skita i grejer utan att nån bryr sig.

pusshejs


bakis

igår hade jag askul hemma hos adde. kom hem runt halvfem imorse. Bra jobbat med tanke på att jag har kommit hem betydligt senare när jag varit ute och sliiiirat på sistone =)

idag ska jag träffa putte. Vi ska se på film i hans mysiga friggebod, hehe! det var ett tag sen så det ska bli roligt!

om fyra dagar fyller jag år. Glöm för fasiken inte att gratta mig då! =)

hehe jag är helt inne i simpsons så det här inlägget har tagit en halvtimme att skriva snart heheh!

kraaaam



mission complete!

idag har jag hunnit ätit TVÅ portioner av POTATISMOS inom en timme. slå den du ida ;) Och GÖÖTT vare också.. och jag mår inte alls dåligt. mår prima! =D vill faktiskt ha mer potatismos snaart! =)

min dag har varit bra! började med att tillbringa lite kvalitetstid med jessica.. vi åt pizza och drack massor av cola. sedan plattade hon mitt hår och jag somnade nästan.. så skönt vare!
förutom jessica har jag hunnit med en tripp till nykvarn för att hälsa på micke. alltid kul. han är en galen människa.. jaaa, annars skulle han väl knappast umgås med galna mig?  hehe..

imorgon får vi se vad som händer. fest, inte fest? ALLTID fest! men frågan är väl mer om jag orkar efter allt potatismos, känner mig ju rätt seg måste jag medge.


idaaa jag längtar tills jag träffar dig! har så mycket att berätta=D
ha så kul nu i danmark och hälsa din syster! vi ses snaart! =D

nu: TRUE BLOOD. (om ni inte börjat följa den serien så är det fan dags nu.. hett vampyrsex hela tiden.. mmm MUMS. haha)

kram hejs






scooones

nu när pappa inte är hemma äter robin och jag en gång per dag.. hehe för lata för att ens bli hungriga. vi äter vid fem och sen håller vi oss till fem dagen efter.
asbra med tanke på att jag går ner i vikt av att göra så. men känner att min kropp inte gillar detta så de kommande 2 veckorna får fan jag leka farsa och laga mat till oss =)

nu ikväll blev vi lite småsugna på godis men istället för att gå till statoil och köpa oss något ställde vi oss och bakade scones =) så nu står dom i ugnen och väntar på att få bli uttagna om 5 min!
nygräddade scones med marmelad.. gud så gott!





imorgon ska jag träffa micke på kvällen, och jessica en snabbis på dagen! ska låna hennes dusch och som gamla vanliga rutiner ska hon få platta mitt hår =)

nu är dom sconsisarna klara! puss



hälsning från thailand!

idag fick jag och Robin vårt första vykort från pappa och Kim som är nere i Thailand..
det enda som stod var "Här är det skönt, saknar er". HAHAHAHA!
inget om hur dom har det, ingen kram eller puss. Bara 6 små ord! är inte det lite roligt :P
dom skickar ett vykort från andra sidan jorden och skriver en mening, hahaha!




nu ska jag äta makaroner med köttfärssås! jag är så jävla bra på att laga maaat!!!!!
pusss



shut up sherlock

vi alla vet ju att min humor är på väldigt låg nivå. Bra för er som är tråkiga, jag skrattar ändå..  =)
den här är KUL!:
"A Lion would never cheat on his wife.. but a Tiger wood."
hahahaha! HOHOH hehe =)

iallafall..
sherlock holmes var bra! riktigt rolig och spännande!
kul att träffa putte, det var så himla längesen. jessica och jag är sjuka men putte är fan nästan lika sjuk =) me like.

jag vill också till thailand :( tänk att pappa sitter i över 30 graders värme nu. 40 grader varmare än här. livet är bra orättvist!

ida och jag hade en grym kväll igår! träffade mycket trevligt folk på förfesten och askul att hinna se charlotte innan hon drar hem till linköping igen.
ida är så jävla skön! love her! <3


vi är heta!


PUSS


femtionio

jag har upptäckt att jag går ner i vikt av att dricka alkohol. Inga kolhydrater i sprit och dessutom sitter jag på toa hela dagen efter. hahaha!

jag passerade 60kg för ett tag sen men nu är jag nere på 59 så nu är allt som det ska. fast vill iofs väga 57 så jag slipper oroa mig över att passera 60 igen =) hehe ja jag är cp!

igår hade jag en riktig karatefylla och ändå mår jag hur bra som helst idag! eller nja inte hur bra som helst kanske, men inge vidare dåligt iaf!
kvällen var den bästa på länge tycker jag. men tequilan sveptes lite för snabbt kände jag. snipp snapp slut liksom, hehe. tequila är bra grejer det!

imorgon är jag ledig och då ska jag ta tag i csn och boende. för jag blev antagen till skolan jag sökt och utbildningen börjar den 25e! först trodde jag att den skulle börja 18e men hade tydligen fel. tur det! måste ju hinna fixa boende också! Men csn är viktigast. för utan pengar därifrån kan jag itne sticka :/ hoppas hoppas hoppas!

nu ska jag urinera. ikväll ska jag se på sherlock holmes med jessica och putte =)

kram


AVATAR!

pappa åker till thailand imorgon, han blir borta i tre veckor! Orättvist!

Vi är skittrötta men bestämde ändå för att gå ner till stan och se Avatar. Har ju velat se den filmen grymt länge och nu när jag hört så mycket bra om den så vill jag se den mer än mest, hehe.

Pappas bilbatteri är på laddning så vi måste GÅ ner till stan. Inte kul i 20 minusgrader. Men två par leggings med jeans över, och två tjocktröjor med dunjacka på. Sen halsduk, vantar och mössa. Då borde jag inte frysa ihjäl va?

hehe, puss


HEPÅRE

jag somnade kl 20 och vaknade för en timme sen. Var så himla trött!
Tur att jag är ledig imorgon då =)

jag har haft en kanonhelg i lidköping med sjukt mycket skratt. Jag och ida har nog aldrig skrattat så mycket tillsammans på flera år. Jag kissade seriöst nästan på mig till slut!
Det bästa var när vi gick runt och fördrev tid i Götene (i väntan på bussen till eskilstuna). Vi gick runt hela "byn" för att hitta Ica Kvantum och någon restaurang att äta på. När vi ätit och ska pallra oss tillbaka till busstationen märker vi att vi bara var ett stenkast därifrån. Alltså max 100 meter. Ica kvantum låg bara runt hörnet, 100 meter ner från stationen. Vi behövde bara gå ut från restaurangen, som låg precis vid ica, så såg vi busstationen.
Hahaa så typiskt vår tur!:D där kissade jag nästan på mig av skratt!


imorgon ska jag bara ta det lugnt. Vem vill ut när det är 22 grader?! Ska ringa MDH och prata lite om antagningen där.

jag längtar som en tok till höst då jag ska börja plugga igen. Så himla bra att jag tog ett sabbatsår och lyckades få bort min skoltrötthet.

skönt att flytta till en omöblerad lägenhet i västerås också. För om jag nu flyttar i slutet av januari så får det bli till en möblerad lägenhet (eller rum) eftersom jag bara ska bo där i 4-5 månader isåfall.

nu ska jag borsta tänderna

gonatt, puss




RSS 2.0