28 augusti 2008

Vaknade precis.. inte blivit så mycket sömn inatt. Hade hur kul som helst igårkväll. Tcvåorna tog oss på en barrunda.. gick först till sky bar, sedan till Å, och slutade på Pluto. Typ som lotus men mycket bättre och fräschare =) öppet tak, = inget svettandes.

Min klass är den bästa =)
Ikväll är det premiär på kåren!

26 augusti 2008

Hade en helt okej dag igår. Vi grillade och lekte lekar. Fick även en liten uppsats att skriva tills på onsdag. Ska marknadsföra oss själva framför klassen, i 10 minuter. Kul =)

Har även fått denna och nästa veckas schema. Inte skolschema, utan aktivitetsschema från tvåorna. Fest ons, tors, fred, lör denna vecka, och ons, fred, lörd nästa vecka. Får la se om jag går på alla. Måste ju fixa skjuts/sovplats isåfall.

Handlade lite igår.. eller inte så lite. Handlade upp 3200 på kläder och lite möbler. Har lite beslutångest men vafan det går inte att komma ut tomhänt från newyorker. Köpte ett par baggyjeans och en hoodie från carlings. Sedan har jag köpt köksmöbler. Bara jag + mamma som tycker att det är fint. <3 mörkbrunt i 70talstuk.

Nä nu ska jag göra mig iordning. Ska träffa en från klassen klockan 11 vid stålfors, sedan ska vi till mdh här i etuna för att ta kort. Fick ju betala tåget igår pga att vi inte löst ut något sådant kort. Får hoppas att det går att ordna till 12tåget idag.

Vi ska spela brännboll =)


Hejdå

24 augusti 2008

Imorgon börjar skolan. Är ganska nervös men ändå är jag nyfiken, och längtar efter att få träffa min nya klass. Tänk så går det bara 30plusare i min klass. Jag blir värsta ynglingen och ingen tar mig på allvar. Jag har sämst intelligens och erfarenhet. Förhoppningsvis finns det någon enstaka i min ålder. Eller snygga 25åringar funkar ju alltid.

Är mest nervös inför uppropet. All uppmärksamhet kommer dras till mig då dem ropar upp mitt namn. Och att behöva stå och presentera mig inför främmande, antagligen mycket äldre och mer erfarna, människor får mig att helst vilja stanna hemma i sängen imorgon.

Men vi alla vet att jag kommer sitta på 07.52-tåget imorgon, i väntan på att få stiga av i en stad som jag inte alls känner. Jag kommer inte ha någon aning om vart jag ska. Allt jag vet är att jag ska leta efter buss 17. Förhoppningsvis finner jag den, och sedan blir det dags att hålla utkik efter Rocklunda. Om jag missar att gå av efter Rocklunda-hållplatsen missar jag även min antagningsplats på mälardalens. Utan registrering på uppropet klockan 10.00 kommer jag även missa alla bidrag och lån. = inga pengar till hyra, = ingen möjlighet att flytta.

FAN jag får bara inte missa tåget/bussen/hållplatsen/uppropet.

Nånting säger mig att det kommer vara en kämpig dag imorgon, och att jag behöver sova nu.

Gonatt


14e augusti 2008

Idag tackade jag ja till en studentlägenhet här i Eskilstuna. Två rok, 64 kvm, för bara 2800 i månaden. Och dessutom slipper jag betala hyra i juli och augusti. Nytapetserat och fräscha golv. Helt perfekt ju.

Imorse blev jag erbjuden en studentlägenhet i Västerås. En etta på 28 kvm, för 3500 i månaden. Tack vare pappa tackade jag inte ja till den. och tack vare honom flyttar jag in i min tvåa den första oktober. Om en månad :O

Det blir att åka till ikea i slutet av månaden. Ska köpa soffbord, tvbänk, och alla köksredskap jag behöver. Enligt min inköpslista kommer det gå på drygt 8000 kronor, vilket känns skönt eftersom jag får runt 12000 efter skatt =)

Inflyttningsfest hos mig snart då =)

10 augusti 2008

jag har 8 unika läsare kvar. rätt förståeligt att ni försvinner =)

idag var jag på jakt efter soffa och köksbord. hittade inget som fanns på lagret, men beställde in några helt ok första-lägenhet-snygga. Om två veckor anländer dom.

försöker fixa lägenhet till första november, eftersom pappa och robin flyttar då. får hoppas att jag hittar en lagom bra lägenhet tills dess. har inte bestämt om jag flyttar till vrås eller stannar här i etuna. i vrås kostar 1 rum och kokvrå på 25-30 kvm ungefär 2700 kronor. Ett rum med kök på 45 kvm här i etuna kostar runt 2500. bättre lägenhet här, men bättre läge i vrås. tar nog den första lägenhet som jag blir erbjuden. slumpen får avgöra :)

nu ska jag äta fisk som min familj så duktigt fiskade upp igår. mums! 







 


2 augusti 2008

Redan inne i augusti. ooo my gaad!

Min första hela lediga vecka håller på att gå mot sitt slut. Har hunnit göra rätt mycket. Gått på bio, varit ute på boattrip, festat, ätit på spicy, shoppat, varit på tom tit, haft mysiga filmkvällar, badat, solat, gjort intresseanmälningar på olika lägenheter, skickat in ansökan om studiebidrag- och lån, åkt fyrhjuling, grillpartat. Och ikväll blir det film med babe.

Känns skönt att jag för en gångs skull inte sovit bort min ledighet. Min nästa veckas ledighet ser jag inte fram emot. Vill jobba, tjäna pengar. Menmen, får försöka ta det lite lugnare nästa vecka =)

Jag ska plugga till höst. Har inte fått napp på något jobb och som ni kanske märkt gillar jag inte att bara gå hemma utan att ha något att göra. Så istället får jag plugga.

Har fått napp på några lägenheter men har inte varit på visning ännu. Soffa har jag också hittat. Lite för dyr för min plånbok, men det ordnar sig alltid på något sätt.



Sen har jag köpt en ny cykel, som är veckans största plus. Me love.







RSS 2.0