nöff nöff

nu har jag beställt pizza från onlinepizza.nu. Får se om vi får pizzan innan leveranstiden, som är på 50 minuter, går ut.
Ja, jag är för lat för att gå och köpa pizza!
senare ska vi till grappa och kanske vidare. Får se vad som händer..
imorgon blir det en tripp till örebro.. PARTYY!
oh, stackars lilla krake som fått svininfluensan. Jag troded att svin var imuna :(
kram

nya converse i skinn


Köpte nya skor idag. Skulle köpt dom nere på stan imorgon, men så hittade jag ju dom lite billigare på tradera. Hehe, sparsam var förnamnet! (för idag iallafall!)

Precis sånna jag ville ha! I skinn och med låg sula. Jippi!

kram




hehe

hoho

nu mår jag prima igen så imorgon blir det tillbaks till jobbet. SKÖNT! börjar bli så himla rastlös nu ju.

Jag hade totalt glömt bort att dom håller på att bygga om tåglinjen mellan etuna-sthlm. Resan kommer ta 2(!!) timmar imorgon. Usch vad jobbigt. Ska köpa med mig värsta matsäcken så slipper jag dö av tristess iallafall. Det är väldigt viktigt att jag håller käkarna aktiva, hoho.

Förresten, vad är AB för jävla skitblaska?! Killar smartare än tjejer? jooo visst hörru.. Det är bara retards som får 2.0 på högskoleprovet. Killar = retards, inte smarta!

nu ska jag laga mat, pusspuss


körkort

ja ente bitter!

jag håller på att bli frisk nu =) lite hosta och lite snorig bara. Druckit massa varm blåbärssoppa, det hjälpte nog!

så tråkigt att bara sitta hemma, blir grymt rastlös. Finns ju inget vettigt att göra.. nä när jag blir frisk igen då jävlar ska jag sätta igång med träningen igen. Har ju betalat för ett år och då ska jag också utnyttja det!

sen ska jag foka som fan på att ta körkortet! innan jul vore toppen! ska övningsköra med pappa dagligen.. och sen ta två intensivveckor. jag hoppas verkligen att jag klarar det. teorin kommer jag nog inte ha några problem med, är mer orolig för körningen. Så ovan vid det ju. Kan knappt starta en bil utan problemos. Vad tror ni? Kommer jag klara att ta körkort på två månader? Utan några som helst tidigare erfarenheter...
Tveksamt va, men allt är möjligt i lindas lilla värld.

Det värsta jag gjort i mitt liv är nog att flytta hem igen. Men oj vad jag kan spara pengar härhemma, enda utgiften jag har är mobilen. SKa verkligen utnyttja det här tillfället.. och vad är då bättre än ett körkort? En investering för livet ju (om jag inte åker fast för fortkörning eller nåt annat dumt).
När jag tagit körkortet sticker jag hemifrån igen. Därför måste jag ta körkortet NUUUU!

haha nu ska jag äta upp min extremt äckliga felixpaj sen ska jag roa mig med nåt annat skoj.

hejsvej


swine flu?

kom precis hem från jobbet. Känner mig inte alls pigg, känns som att jag har feber och snoret forsar fan.
Inte kul att behöva sjukanmäla sig. Hatar det här med att man måste fixa med försäkringskassan och grejs så jag får ut ersättning för dom timmar jag missar. Jag fattar ju iiiinte!

nu ska jag äta mat sen vila lite.

hoppas det är bättre med er! puss

äckeltuna


fyyyfan vad eskilstuna är en tråkig, äcklig och BRÅKIG stad!

jag och jannika är fan världens snällaste, och vi förtjänar inte sånt här. Nä hoppas så jävla mycket på att slippa den här staden väldigt snart. Bra att det finns endel vettiga människor iaf.. Uppskattade att två schyssta killar livvaktade mig hela vägen hem!

Kvällen var iallafall kanon fram till denna händelse. Roliga människor och god dricka! Fick träffa johanna, som jag inte träffat på väääldigt länge. Oj så fin hon var i sin nya hårförlängning! =)

nu ska jag dricka god apelsinsmoothie och äta ett kokt ägg med massa salt på. Hehe

pussis

mjaaaa

nu äre helg! LÅNGHELG! gud vad jag förtjänat det! =)

Planen var att jag skulle åka upp till st´hlm. Vara barnvakt och utgång med frida, men så blir det inte. Istället blir det utgång härhemma. Födelsedagsfest imorgon(?) och inflyttningsfest på lördag, sen utgång.

Jag är bokad ett par helger framöver. Nästa helg blir det antagligen sthlm och helgen efter örebro. Paaaarty!
Sen carrofest helgen efter det!

Som sagt har jag förtjänat det här.

suuuupa

idiotdansken

blev ingen fotboll på olearys idag. Istället sitter jag med mitt täcke hemma i pappas tvsoffa. Utan ostbågar :/ får poppa lite popcorn istället!

Såg precis ett program på kanal5 om killen som sprang in på planen och bråkade med domaren när sverige och danmark spelade för något/några år sedan. Stackars snubbe säger jag bara! Haha

Usch jag brukar också göra cpsaker när jag är lite väl full. Tänk om jag skulle springa in på en landslagsmatch. Jag skulle aldrig våga visa mig ute efter det. Skulle väl bli dödad eller något. Pappa skulle lätt aldrig mer snacka med mig. Jag skulle vara en skam för familjen och alla skulle hata mig, till och med ICApersonalen som annars är så trevliga. 

Usch stackars idiotdansken! Han lär aldrig kunna blicka tillbaka och skratta åt det som hänt, vilket man brukar kunna göra när man gjort något riktigt pinsamt. Jag tycker iallafall att det är kul! Bevisar att danskar inte har allt rätt uppe i knoppen.

Snacka om att han måste haft extrem fylleångest dagen efter. Och veckan, månaden, åren, seklet efter. Stackars hans barn, hans barnbarn, hela hans generation. Haha närå

nu har det börjat ju. Hinner poppa lite popcorn innan matchen drar igång. Pappa kom precis hem. Han var full så han la sig för natten nu haha

sådan far, sådan dotter
puss iaf

maaaaaaaaaaaaaaaa

Jag har sagt upp mig från mitt helgjobb! Äntligen kan jag också känna ÄNTLIGEN HELG efter jobbet på fredagar. Nu kan jag också festa till 6 på morgonen och sova till 15 på dagen. WOHO!

Är självklart orolig att jag som småningom är utan jobb. Hade ju trotsallt jobb varje helg. Men lite risker måste man ju ta. Dessutom vill jag ju faktiskt inte bli fast här i Eskilstuna. Man lever bara en gång, och det är när du är mellan 20-35år. Sen får man barn och livet blir till ett helvete.
 
Jobbar hela denna helg sen är jag fri!
Ikväll ska jag träffa ida och johanna. Vi ska ha myskväll framför idol.´
Imorgon blire ohlearys om det blir enligt planerna. Jag, johanna, någon öl och såklart fotboll. sveerige!
Och på söndag fika med frida efter jobbet!

Sen jobb igen på måndag. Hur kan folk säga att skolan är roligare än jobbet?

Jag älskar att jobba och tjäna pengar. Egna pengar är myycket roligare än någon annans. Fuck you anna anka.

haha

duscha. puss



natti natt

ojojoj, idag har jag varit vaken 1 timme längre än vanligt. Brukar lägga mig runt halvtio nu när jag jobbar.

idag jobbade jag till sex sen åkte jag och min fader till donken och köpte mig en mcfeast. den var väldans god!
Efter det har jag inte gjort mycket. Duschat, sett efterlyst, pratat i tele och löst sudoko hehe. Intressant =)

imorgon jobbar jag 7-16.00. Så himla skönt! Kl 17 har jag nämligen en utbildning att avklara. Tre fucking timmar... usch! men nödvändigt så!
Tråkigt att jag inte kan klämma in lite fridatid, men de tkommer fler tillfällen.

I helgen blir det fotboll med ida och johanna hoppas jag. I värsta fall stannar jag hemma och ser det med pappi och en skål ostbågar. Duger det med ju!

nä nu känner jag att jag dör snart. gonatt






dagboki

imorgon har jag sovmorgon till kl 9! Så grymt skönt! Jobbar till 18 och sen var det meningen att jag skulle följa med pappa plus några jobbarkompisar på bio men filmen började 18.00 och inte 8.30 som vi trodde.
Hm är verkligen ett kanonjobb! Jag älskar det! Så skönt att tjäna storkovan. Även fast jag känner att det börjar bli alldeles för mycket. Jobbar oftast 7.15-16.00, vilket är vanligt. Men nu är det så mycket att göra att jag jobbat över mycket, antingen till 18 eller till 20. Det är verkligen jobbigt. Men 50%-100% OB är ju iofs inte fel.
Jag försöker spara så mycket pengar som möjligt. Snart åker jag på en minisemester till skåne i två veckor. Eller ja det blir nog inte förrän i början eller slutet av november. Hur som helst så kommer det bli skoj, även fast jag förlorar mycket pengar dom veckorna. Sånt får man ta.
Allt känns verkligen bra just nu! Inget fattas, allt är primaballerina in miss lindas liv.
Puss

heej

milano var underbart och venedig var grymt och mäktigt!
Bästa resesällskapet hade jag också! =)

Blev en hel del fint shopping såklart. Vädret var toppen, kring 24-27grader. Ändå gick alla italienare med stora höstjackor och kollade extremt mycket på oss som gick i shorts och linne. Tänk att ha en sån fin och varm höst!

Jag tror att vi måste gått MINST en mil per dag. Vi lär ha sett största delen av både milano och venedig. Gudars vilken träningsvärk vi hade om kvällarna, men inte gnällde vi över det.

Ett bland det roligaste med italien var att ALLA glodde. Och flirtade. Som på hollywoodfilmer. Pussmun och blink med ögat.. Haha. Om man vill känna sig eftertraktad ska man verkligen åka till italien. snygga är dom ju också!

jaja, över till annat. Igår hade jag en peerfekt utekväll! Inte haft så kul på evigheter tror jag,. (kanske för att jag inte festat på evigheter..). Jag hade glömt bort hur kul jag och jannika verkligen har det ute. Kändes som gamla goda tider tyckte jag =)

Och grattis till Danne som hittat världens finaste lägenhet i Råbertstorp. Scheeisse säger jag bara. Ser mer ut som en bostadsrätt än hyresrätt. Riktigt lyxig. blev grymt avis! När man bott hemifrån så pass länge som jag gjorde så vill man ALDRIG flytta hem igen.


ÅåååH DANNE LÅT MIG FLYTTA IN I DIN LÄÄÄÄGISCH!

jag ska också söka lägenhet där när jag blir stor. Helt perfekt. Värsta hotellbadrummet helt seriöst. Råbertstorp är underskattat. Grymt bra hyror och grymt bra planlösning. Tänk att bo på 70kvm för 2800kr i månaden. jaaaaaaaaaaaaaaaaaao.

jaaaaaaaaaaaaa hej

RSS 2.0