sovdags

gokväller!

sitter och kämpar mot min trötthet. Är hur trött som helst men vill inte sova. Ska snart göra det ändå.. måste ju upp vid nio imorgon för att gå till jobbet. Sen 13.00 ska jag introduceras inför sommarjobbet på äldreboendet.
blir fullt upp imorgon alltså..

idag har jag gjort mycket. Försov mig och skyndade mig upp för att cykla till stan MEN väl nere vid cykelstället kom jag på att jag lämnade kvar cykeln hos pappa igår. Hur surt som helst! ingen bra start på dagen direkt.
sen var jag jävligt bakis också. JÄVLIGT!
varför har jag börjat bli bakis? börjar väl att bli gammal.

efter jobbet åkte jag till christer och grillade. sjukt mysigt! skönt att min baksmälla försvann efter lunchen också. Lite mat gör susen!
sen har jag hunnit fira mamma också så klart! trevligt!

jag har bränt mig. inte konstigt med tanke på att jag varit ute från tidig morgon till solnedgång både idag och igår. im a redhead och kan inte begära så jävla mycket.

puss


joooobb

jag fick jobbet,! Intervjun gick så bra att hon ringde upp mig bara någon timme senare för att berätta att dom vill anställa mig.. Ska introduceras på h&m på tisdag! YAY!



ska fortfarande jobba kvar på sodexo, och även sommarjobba mina schemalagda dagar inom hemvården. Det här på h&m är bara timjobb.. det vill säga att dom ringer när dom behöver en vikarie.
Vill ha ett heltidsjobb men det här duger ju för tillfället. Och timjobb kan ju leda till mer. Framförallt på h&m eftersom det inte är ett säsongsjobb och dom behöver personal året runt!

idag har jag stått på torget och skämts lite. Mamma och hennes religiösa kör har nämligen sjungit inför alla på torget idag. Jag ville stå där eftersom mamma bad mig..
skämmigt att dom går så mycket in för det. Typ säger HALLELULJA mellan verserna.
Värst vare när dom sjöng "Pärleporten".. tänkte på yrrol då dom skriker HÄRLIGT VÄDER! så kunde inte låta bli att skratta lite.

Ändå fint av mamma att hon engagerar sig för människor som varit fast i missbruk. Min mamma är nämligen långt från religiös, men ändå är hon medlem för att hjälpa tex narkomaner, alkoholister, och sexuellt utnyttjade barn.

om jag hade orken och tiden skulle jag också vilja "jobba" för något ideellt. Tror att jag skulle passa som det.. framförallt med missbrukare. Jag har inga som helst problem att prata och ha trevligt med alkoholister osv. Jag skäms när kompisar säger att alkoholister är äckliga och när dom inte ens kan vara trevliga mot dom. Alla är människor, right? och vi alla kan hamna snett, precis som a-lagarna på torget.

nu ska jag äta lite av min potatissallad. Sourcream onion smak. Ville ha Rydbergs grillsmak men det fanns ju inte. Finns nästan aldrig.. konstigt eftersom den är absolut godast! Starkast.

ååå vad jag skriver.

hejdå



 


bakis

idag mår jag sämst. Blev alldeles för mycket alkohol igår!
som man bäddar får man ligga..

jag har inte kommit upp ur sängen än. Och jag som aldrig brukar ligga med datorn i sängen.. helt enkelt för bakis för att förflytta mig.
strax ska jag värma lite lasagne. Tur att jag har det färdigt så att jag slipper köpa pizza. Även fast det vore grymt gott. En al funghi med lök som jag och jannika alltid brukade beställa. Gudars vad sugen jag blev nu!
men näää jag är fan för bakis för att gå utanför dörren.

imorgon ska jag på arbetsintervju! vad det är för jobb det gäller håller jag för mig själv. För det här jobbet vill jag verkligen ha och om jag får det så blire ju mycket roligare att berätta nästa gång jag uppdaterar bloggen. Vill inte ta ut glädjen i förväg, även fast jag är jävligt glad över att ens få komma på intervju.
Håll tummarna för mig vid niotiden imorgon!

kan aldrig illamåendet försvinna?! sjukaste baksmällan ever!

pusss

fullspäckad dag!

gårkvällens bravader var okej. Dock inge mer. Trevligt att träffa chrille som alltid och danne likaså!
vi  hamnade på sampas fest ute i skiftinge.. där blev det lite bråkigt, vilket gjorde att festhumöret inte stannade på topp. Jag och danne drog till dannes vid ett-taget.. träffade simon och madde för att gå till kebabhuset och få lite nattkäk. GOTT!

idag har jag haft fullt upp. Kom hem från jobbet vid elvataget.. vid tolv träffade jag frida på stan för att käka subway och umgås i det finfina vädret. Vi hade mycket att prata om som vanligt! trevligt!
några timmar senare stress-shoppade jag en halvtimme innan stan stängde. Köpte en röd och en svart enaxlad klänning, en randig klänning, en grön oversize tshirt, Paris Hiltons Cancan-parfym och ett sött rosetthårband.
efter shoppingen köpte jag med mig glass och cyklade hem till Sajmon. Och det är där jag befinner mig nu...
Han är dock och handlar något gott nu så jag sitter här i min ensamhet.

Simon fyllde nämligen 24 bast igår! Grattis till honom! Han väntar släkten som ska fira honom, och därmed orsaken till  varför han lånade min cykel och stack till affären. Kan ju inte ha kalas utan bullar!

Han ville att jag skulle stanna och träffa hans familj, men får se hur det blir med det. Haha, känns lite påträngande.
....men om han nu ska bjuda på pastasallad med fetaost så tåls det ju att fundera kring det.

Oj långt inlägg, undrar om jag har nån av er med mig i mitt skrivande fortfarande!

nu får han faktiskt ta å komma. Det enda jag kan fokusera på just nu är hans pipande fåglar. Dom låter likadant hela tiden. Makes me go CRAAAAAZY!

aja, puss


oj, nu slutade dom kvittra. Dödde dom? ..DOM DOGDE!!

fullproppad och glad

scheeisse som jag ätit! en stor portion spaghetti med köttförssås a la Linda. Det vill säga STARKT!
Min mage känns inte okej just nu.. men det stoppar ju inte mig.

FÖR NU BLIRE VIN OCH FEEEEST!!
(ovanligt.......)


ett två tre SÅÅÅÅLD






Jag läste nyss en artikel på aftonbladet.se om en 18årig tjej som sålt sin oskuld till en 45årig italiensk gubbe. En gammal gubbe som säkert känner att han gör en god gärning till en stackars fattig tonåring genom att ge henne 100 papp för hennes mödis. Vilken hjälte. Äckligt! Säkert en äcklig pedofilgubbe som får nöja sig med en 18åring eftersom några år yngre troligtvist är olagligt även i dessa cpländer.
tjejen kan man ju förstå. Alla som inte skulle ge sin oskuld för 100 000 spänn RÄCK UPP EN HAND!! .... hehe närå.

Men det hemskaste utav allt är att media tar upp detta. Liksom hur många ungdomar går inte arbetslösa i dagens sverige? Säkert en hel del som efter dessa artiklar väljer att försöka sälja sina oskulder. Media har så stor makt och ibland borde dom faktiskt inte utnyttja den. Samma sak det här med Massakern i den amerikanska skolan. Om inte media tagit upp det så kanske inte den finska eleven fått idén att skjuta i en skola. Men sen är det ju även så att vi (läs: vissa) tar lärdom av saker som gått snett.
Nån måste ju upplysa oss om vad som händer här i världen. Men en del saker skulle vara bättre osagda.

Här kan ni läsa hela artikeln: http://www.aftonbladet.se/wendela/article5195173.ab



hemma hos pappa!

guten morgen!
jag sitter hos pappa och äter en kaviarmacka, och dricker gott sodastreamvatten. Det är ju faktiskt godare än både läsk och bubbelvatten gjort i fabrik.. typ loka! om det inte vore så att jag snart flyttar hem så skulle jag köpt mig en alldeles alldeles underbar och egen sodastream.

det blir inget sthlm idag! tråkigt att göra camilla besviken..
istälelt ska jag hem till jessica för att se på film och äta kladdkaka. Hujedamej vad längesen det var som jag åt det! Ska bli gott!

nu ska pappa och jag strax åka och handla. SURPRICE! eller inte. Vi handlar förfan varje dag. Min frys är full och min kyl fullare än nånsin. Nån som är sugen på utflyttningsfest i juli?! Mat-fest.. vill ju inte slänga min mat =) ..kanske funkar att skicka ner till bananplockarna. höh

så dags!
puss


kanske skulle ta och baka nån dag!
passar ju bra där i köket eller vad säger ni?!


flitiga linda

idag har jag suttit mycket i telefon. Sagt upp abonnemang hos olika företag som har med min lägenhet att göra. Hemförsäkring, el och internet behövs ju inte längre! Skönt med mindre utgifter =)

jag har även hunnit plocka undan lite.. nu återstår det bara att skura golven och den dumma disken som jag hatar. Tänkte att jag tar ett bad innan jag tar i tu med det.

just nu sitter jag och kollar igenom mina fotoalbum. Har inte alls många foton på mig själv. Liksom jag är inte sån som tar bilder på mig själv stup i kvarten. Borde dock bli en sån.
Enda bra bilder jag har på mig själv är från studenten, men på varje bild syns en eller en annan champagneflaska. Sånt går ju fetbort i mitt kollage!
jag får helt enkelt gå på jakt efter bilder på mig själv =)

imorgon är det en röd dag, vilket menas att jag ska jobba! bra med pengar! även fast jag helst bara skulle vilja ligga och dra mig hela morgonen..

later!
 

Pappaledig med guldkant



http://www.kollega.se/index.cfm?c=10366


Idag har jag ine varit hemma mycket. Började jobba vid nio och sen gick jag och satte mig i solen tillsammans med danne och åt en subway. Steak and cheese med allt på förutom oliver och saltgurka. YUMMIE!

Sen hann jag knappt hem innan Ida hörde av sig. Vi cyklade ner till staden och glassade i solen.. ja då den inte var i moln. 

På torsdag kommer Frida till Eskilstuna. Får hoppas att jag hinner träffa henne innan hon far hem igen! Jag ska kanske till stockholm (!!!!) på torsdag för att hälsa på Camilla. Men förhoppningsvis stannar Frajdo hela helgen!

Imorgon hoppas jag att lönen sitter där den ska! Befrielse! Ska fira med nya kläder och vietnamesisk mat för Viet Kök. Inte testat det stället så testa! Det är godare än gött! :P

Och förresen, de funkar inte att fixa så att texten inte är i mitten. Dumma dumma bloggen.

jag ska döda dig

puss (kolla länken)




dumma dumma lönen

idag skulle jag fått min lön. men nej, det blev fel denna månaden också så den har icke kommit.
usch tråkigt! jag som skulle spendera idag..
tur att pappa är snäll och ger mig lite i kris!

längtar tills jag börjar jobba på riktigt. det här med timmar hit och timmar dit passar verkligen inte mig. vill jobba heltid, eller åtminstone 75% som jag ska göra på äldreboendet! längtar till juli då jag förhoppningsvis kommer ta jessicas lediga vecka och sen veckan efter börja på hemlaås i antagligen 5 veckor framåt! det blir kul=)

btw så har det ju varit kanonväder idag! visst det kanske inte är någon sommarvärme direkt men solen skiner och inga moln syns. det gillar vi!
sen gillas det att ida och jag ska ut och dansa järnet ikväll!

jag ska ha min nyårsblåsa.. i brist på annat eftersom lönen krånglade!

pusspuss



intressant

jag har inte mycket att berätta..

jag har tappat 2 kilo efter bara 2 veckors träning.
jag får lön imorgon.
jag hade 50% på Monki igår.
jag har shoppat.
jag har festat.
jag har sett på film.
jag har ätit pizza till frukost.
jag har tränat.
jag har druckit mängder av ramlösa.
jag har jobbat.
jag har fått sommarjobb.

nu ska jag träffa johanna och ida på stan. har bråttom. punklisteformen är ju rätt bra iallafall..
puss

GUUUUUIF TOG GUUUULD

Ta ALLTID ut glädjen i förväg. Varför ska alla envisas med att man inte bör göra det?!

jag kollar på reprisen av så ska det låta och avundas e-types hår.
Eller inte!
underhållande program ändå =) även fast det var tråkiga artister med idag.
pontare är lite ful i sina indiankläder. 50 årig snubbe som gillar rollspel (eller så är han kanske en indian?). Fult är det iallafall. När jag blir 50 ska jag också leka rollspel. Men då ska jag vara ariel från lilla sjöjungfrun. Tänk er en förvirrad gammal gumma i sjöjungfrudräkt som är med i så ska det låta. Framtiden baby, framtiden.
kul att jag ska vara en gammal gumma redan vid 50. min framtid är ljus.

nogpratat om det!
hörrni, glöm nu inte att se smfinalen ikväll! GUIF GUIF GUIF!
jag ska supporta med min röda tröja!


i början av nästa vecka får jag hem alla ansökningspapper! hoppas det blir något av det här nu! vill ju så gäääärna!

nu ska jag fixa i ordning mig i väntan på att min fiskgratäng, beståendes av vit fisk (INTE torsk såklart era hänsynslösa jävlar!), potatismos och dillsås, ska bli klar.
sen hämtar johanna mig vid sex! =)

kram


aj aja j

nu har jag smällt i mig en hel låda spanska jordgubbar!
jättesöta verkligen!

kom hem från gymmet för ett litet tag sen. Försökte träna styrka men min träningsvärk sa ifrån på det mesta som hade med armarna att göra. Kunde träna rygg, ben och kondition iallafall =) alltid något ju!

jag ska strax cykla till ica ekängen för att handla. Får pappa till sällskap =) måste bara vänta på att han ska vakna från sin middagssömn. Tills dess ska jag slänga i mig en macka med kaviar.

kraaam



heej

Nu ska jag strax cykla till gymmet för att möta min träningskompanjon Simon.
Har lovat mig själv att träna 3-4 gånger i veckan från och med denna vecka!
Målet är väl att kunna sitta som en sopsäck på stranden utan att bilringarna syns ;)

har fortfarande träningsvärk sen måndags och i helgen, menmen vill man vara fin får man lida pin! Gud som jag ska DJUUUUURA fram till sommaren! Om ni undrar vart jag är så är jag på gymmet.

Har faktiskt saknat att träna.. tränade regelbundet förra året och då fick jag det som en rutin i vardagen.. blev ju nästan beroende ibland. Nu känner jag att jag fått in min fot där igen.. älskar det!

förresten, grattis JESSICA som fick sin drömlägenhet igår! 

puss

en lugn hemmakväll

det blev en lugn hemmakväll för min del. Mycket behövligt kan jag säga er! Har varit för mycket dom senaste helgerna.. sena nätter, tidiga morgnar och långa dagar.

i min ensamhet har jag städat, diskat och sett lite på Forrest Gump. Har även gjort en utsökt pastasallad med färska champinjoner, cocktailtomater, ruccolasallad, penne, gurka, brieost och ovanpå det olivolja med basilika och pyttelite svartpeppar. Inte illa kan jag lova!

från och med imorgon blir det plugg non stop. Ekonomi.. blä!

nu ska jag äta lite mer sallad och sen blir det sängen.. ska upp redan 8 för att hinna till jobbet i tid. Skönt att jag får sömn denna natt =)

pussssss

RSS 2.0