28 mars 2008

ni anar inte hur stressad jag är. ligger efter som fan i skolan, och jag som hade lovat mig själv att plugga på detta lov. men nej, som vanligt prioriterar jag annat. har två uppsatser i religion och psykologi, prov i rättskunskap på tisdag och novellinlämning i svenska på onsdag. så därför måste jag sitta hemma HELA helgen, om någon nu skulle undra =)

är fortfarande trött efter kryssningen, eftersom jag inte fått sova ut alls. kom hem vid ett igår och klockan 16 var jag på jobbet. hann ta en power nap emellan, men ändå. är fett trött, och har bestämt att sova ut så mycket som det bara går ikväll.

kryssningen var bra. roligt folk, bra dansgolv och mycket dricka. allt som behövs för att en kryssning ska bli rolig.

jag orkar inte gå in på detaljer som duttiga jessica. guldstjärna i kanten till henne. http://jezzie88.blogg.se


såhär efter kryssningen kommer jag få leva som en fattig bananplockare fram till slutet av april. hårt, men lätt värt.

I'm lost.


/Linda

23 mars 2008

hej hopp! antagligen sista lovet i mitt liv, började väldigt bra. jag carro och jessica var på en helskoj fest hos kim. mycket dricka, dans och roliga människor. mer fest med kim tack.

ikväll ska jag hem till kusinvitamin, vi ska kolla på The Eye. längesen vi såg skräckfilm tillsammans, ska bli kul. som gamla goda tider!

jag och jessica ska hälsa på camilla dan och malve på tisdag. vi hade också tänkt att shoppa men eftersom en kryssning till riga:P bara kostar 80 spänn/pers gjorde vi en impulsbokning. två festnätter på fartyget + en halvdag i riga. skojskoj. linda gillar impulser ;)

nu ska jag vänta nån timme innan jag kan ringa jessica. vaknar alltid så tidigt nu för tiden. förr gick jag upp vid elva, nu vid 8-9. men tro det eller ej, det känns asbra! känner mig pigg och fräsch hela dagen. tror att det har att göra med att jag börjat träna. tack träningen.

jag är en usel människa på att skriva blogg. men det är ju trotsallt bara för mig egen skull som jag skriver =) skönt att skriva av sig ibland. testade för hand i en dagbok, men nej tack. orka skriva för hand. heheh. orka skriva djupt och känslosamt. heh. jag är inte djup och känslosam.


bye bye

17 mars 2008

är utvilad till max. har bara tagit det lugnt i helgen, väldigt behövligt efter en veckas arbete och skola.

´jag trivs på proton, roliga arbetskamrater och lagom svåra arbetsuppgifter.

på tal om arbete, så ska jag på jobbintervju på onsdag. det ringde en kvinna imorse som frågade om jag var intresserad. och ja, det är ju bra med lite alternativ. proton är trotsallt bara ett extraarbete som jag inte kan jobba på så mycket efter studenten.

imorgon har jag utvecklingsamtal, får hoppas på det bästa. enda jag vet är att franskan inte går bra. ligger på g eller nåt.

nu ska jag plugga historia, sen religionskunskap, sen franska, sen släktforskning.

hej och hopp


7 mars 2008

Stannade hemma från skolan idag. itaienarna tog verkligen all min energi när dom var här.

Imorgon ska jag, jannika och kanske johanna till lotus. har tröttnat som fan på det stället, men bättre än att sitta hemma. dessutom finns det ju ingen annanstans att gå. om man inte chansar på nybron såklart.

jag är hungrig hela tiden, inte bra. jag måste sluta äta så ofta som jag gör. annars kommer jag ligga i min säng som ett fetto om 10 år. just nu är italien min drivkraft. får inte gå upp mer nu. är trotsallt bara 2 månader kvar.

bye



5 mars 2008

Idag är jag inte lite trött, utan väldigt mycket. Sov inte så mycket inatt. Somnade vid ett, och klockan halv fyra lämnade jag av Francesca vid bussterminalen. När jag kom hem igen hann jag sova 5 timmar innan jag var tvungen att gå upp för att göra mig redo inför intervjun på Fridas pappas jobb, Proton.

Dem här fem dagarna med italienarna har varit väldigt roliga. Vi har bland annat spelat biljard, fotboll, volleyball, kubb, bowling och åkt skridskor. Dem första två dagarna var det stelt mellan mig och Francesca, men det gick över till att vi började gilla varandra grymt mycket. Hon har samma humor som mig, vilket inte är att klaga på ;) Vi bestämde att vi måste igen, utan skolan. Vi pratade om att hon borde komma hit och uppleva den svenska sommarn ;D Jag längtar som faan tills maj då vi ska till Italien och få träffa dem igen!

Pappa och jag var nyss ute vid tuna, han skulle handra på coop och jag passade på att gå till skopunkten under tiden. Hittade tre par sommarskor som passar utmärkt till italien, för bara 49 kronor styck. inte illa va!

Skönt att jag inte kommer vara tvungen att spara så mycket inför resan. Kanske kommer min ekonomi hinna bli bra igen. Allt tack vare Frida och Kenneth.



Måndagen den 10/3-08, klockan 14.00, är min första dag som timanställd på Proton. GREAT!

1 mars 2008

idag är det den 1 mars, 97 dagar kvar till studenten. Ungefär 14 veckor, 3,5 månader. Om tre veckor är det påsklov, sedan går vi 5 veckor i skolan innan vi åker till Italien, och när vi kommer hem är det 4 veckor kvar till studenten. Det kommer gå fort kan jag lova. Jag kommer gråta som fan på studenten, känslig jävel som jag är.

Francesca är i sthlm just nu. Jag bestämde mig för att stanna hemma eftersom jag ska "ta hand om" henne fram till onsdag natt. Behöver lite tid för läxor och sånt.

Igår kväll åt alla utbytesstudenter middag i skolan. Många italienare såg inte ut att tycka om maten, då dom mest åt köttbullarna. Lärde mig att man inte äter med kniv i italien, och att sallad inte är det bästa dom vet. Får se vad francesca tycker om potatisgratän goch fläskfilé, som pappa ska fixa till ikväll.

Nu har jag laddat ner 3 likadana avsnitt av lost. Jag vill se med text eftersom det är viktigt att man hänger med i allt dom säger i den serien. Först laddade jag ner ett avsnitt men så märkte jag att det bara fanns text till hd-versionen. Så jag laddade ner en hdtv-fil, men den var såklart också fel. Nu äntligen har jag fått ner rätt. Klumpigt av mig att inte jämföra namnen kan man ju tycka.

När pappa fixat potatisgratängen, om typ en halvtimme, ska vi ner och köpa mat på spicy. det du jannika.

Puss hejs

RSS 2.0