31 januari 2008

Idag hade vi redovisning i svenskan. Irritationstal. Jag pratade om fallande mackor som alltid hamnar med smöret nedåt. Svor och hade mig... alla andra var helt serri, medan jag var asirriterad och helt oserri. ehhe


Efter svenskan skulle vi ha historia och psykologi, men dom var typ inställda. Så nu sitter jag här och väntar på franskan som börjar 14.55. SEGT!

Idag är det studiebidrag, känns befriande. Men måste ändå spara typ 99% till shoppandet i italien. Ich längtisch.

Ska möta Jessica på stan klockan halvfem, sen blir det iväg och träna. Har tre månader på mig innan italien och bikinin.

BABAJ


18 januari 2008

idag hände det. Jag blev frisk. Eller har fortfarande jätteliten hosta, men det där som inte får nämnas gick över. Det betyder att jag slipper sjukhus. hallelulja!

Ingen lotus idag. Bara ligga i sängen, se lite på gossip girl och sova. skönt..

15 januari 2008

Jag drömmer hela tiden om att det är en flicka, alla andra säger pojke. Jag måste lita på mina drömmar, det kommer bli en flicka =)

Idag började jag 8.30. Det är lika förjävligt som det låter!! Mitt i natten vafan!

När jag kom hem var jag död, och därför sov jag två timmar. Är fortfarande trött och skulle kunna sova två till, men det tänker jag inte. Därför att jag är stark, jag är stark och villig.

Imorgon är det onsdag. På onsdagar har vi projektarbete efter klockan 13.00. Det är då meningen att vi ska jobba med vårt projektarbete. Men nej, det får vi inte göra. Hur många onsdagar som helst har gått bort pga att våra handledare vill göra annat, t.ex. besök i stadshuset. Eller som bion vi ska se imorgon på centrumbiografen. Ett Öga Rött. Bästa boken, rekommenderar den verkligen. Läste den för över ett år sen och jag fastnade direkt. Men filmen tvekar jag på. En film kan inte bli lika bra som en bok. Filmen kommer suga, och ännu en projektlektion kommer försvinna in i intet.

Religionskunskapsprovet gick förresten inte bra. Idag önskade jag att jag var Merisa. Tänk att vara muslim under ett islamprov. Lyxigt.

Förresten så börjar grejen-som-inte-får-nämnas bli bättre. Men långt ifrån bra. Om det inte blivit bra på torsdag är det sjukan som gäller. Hoppas det fixar sig innan dess.


Nu ska jag duscha



Linda


14 januari 2008

Idag har jag haft första skoldagen sen jullovet. Hade en lektion, historia C med Samuel. Låter som att det ska bli en kul kurs faktiskt, vi kanske ska släktforska =) skulle vara intressant.


I helgen ska jag ut. Har hört att lotus tydligen inte är så stränga med 20årsgränsen trotsallt. Asbra! Men jag ska ändå ut på fredag. Ska ut med Johanna, Jannika, Mirja + Frida och hennes kompisar =) Får bli en lördag med lets dance och lanchips kommande lördag också.

Imorgon har vi prov i religionskunskap, islam. Jag har som sagt varit borta från skolan så har inte haft möjlighet att att använda religionskunskapsboken. Därför måste jag plugga så in i sjutton idag! Det ska gå bra, sista provet innan vi ger oss in i relgionskunskap B så jag måste få minst vg =)

Förresten så har jag sökt lite jobb. Både till sommaren och extrajobb under helger nu när jag går i skolan. Ser fram emot att slippa skolan och börja arbeta. Om jag nu får något jobb.

Jag och Frida har pratat om att åka som au pairer till Skottland. Där skulle vi antagligen stannat 6 månader. Men eftersom Frida har Marcus sen över 3 år tillbaka kan jag förstå att hon tvekar lite =) Men om hon nu vågar/fortfarande vill åka så är jag på! Finns ingen anledning till att jag inte skulle vilja åka =)


Religionskunskap plugga, nu, ja!


En dag mindre kvar att leva.


13 januari 2008

Idag är det 12 dagar kvar till den uträknade dagen. Jag längtar!

Jag har varit sjuk i en evighet känns det som. Efter nyår blev jag förkyld i 4 dagar typ. När det var över blev jag glad, och den första dagen i skolan var jag frisk. Andra skoldagen efter lovet försov jag mig, men jag var fortfarande frisk. Dagen efter fick jag feber, som höll i sig i två dagar. Sedan när jag i torsdags kände att febern började ge sig blev jag glad. Men när jag vaknade upp i fredags hade jag asont i huvudet och världens hosta. Jag stannade hemma från skolan. Dagen efter gick huvudvärken över, men då fick jag istället snuva kombinerat med min hosta, och ont i högra axeln.

Varför kan jag inte få alla sjukdomar på en gång?! En i taget liksom, vad fan är detta?! Mitt immunförsvar mår inte bra. Plus att det är en sak till som jag oroar mig för, som jag helst inte vill ta upp här. Hur ska detta sluta :(

Imorgon måste jag till skolan, kan inte missa mer nu. Jag kan stå ut med att vara i skolan med förkylning, det är saken-som-inte-får-nämnas som jag är stressad och oroad för.


Jag kommer dö

 

8 januari 2008

Vad är det för en dag, ja vad är det för en dag?! Nej, det är ingen vanlig dag för det är Johannas födelsedag, hurra hurra hurra!!!!!!!! Grattis gumsego!


Idag försov jag mig för första gången sen innan lovet (A). Skulle haft franska halvnio, sen håltimme till efter lunch. Jag försov mig till franskalektionen, och därför blev jag på dåligt humör och orkade inte gå på dom andra två lektioner vi har idag. Så nu vet ni om ni undrade varför min bänkplats var tom idag. Om det ens märktes (A).


Nu ska jag lägga mig ner och lyssna lite på Feist, hoppas ni har kul i skolan! Moha




 

7 januari 2008

Halli hallå i stugan!

Idag började skolan, och jag är faktiskt utvilad och pigg för en gångs skull. När jag kom till skolan idag, säger Sofia att vårterminen inte börjar förrän nästa vecka. Alltså börjar alla kurser som är nya för i år nästa vecka. Idag skulle vi i vanliga fall haft filosofi och historia. Men eftersom filosofi A-kursen och historia B-kursen är avslutade hade vi ingen lektion alls idag. Som tur var hade även Johanna dragit sig till skolan, så hon fick underhålla mig. Åt lunch, satt vid datorn lite och sen gick vi hem. Rolig och sådär lagom ansträngande dag efter tre veckors lov =)

Imorgon fyller Johanna år. Hon blir ett år närmare skrammelbanken, och det måste vi såklart fira! Ska äta lite gott, och sedan gå till harrys =)

Beställde kläder från h&m förra veckan. En väst, ett par shorts, en väska och en munktröja. Skulle ta endast en vecka att leverera stod det. Men som vanligt så skjuter dom upp leveranstiden en vecka till. Synd, eftersom jag hade sett fram emot att ha kläderna på onsdag. Menmen, jag får väl vänta en vecka till. Dom kommer säkert skjuta upp det ytterliggare en vecka. Mne, bara jag får det innan min födelsedag så är jag nöjd =)

Jag har förresten skapat en hemsida nu. Den ska vara till för mitt projektarbete. Ska skriva fakta om fysisk aktivitet, stress, andning osv. Har även skapat en blogg, där jag ska föra gymdagbok =) kul vaaa

Nu ska jag hoppa in i duschen.


Linda


Första januari år tjugohundraåtta!

Hello!

Sista dagen på 2007 blev väldigt lyckad. Rolig fest, roliga människor, bra gudstjänst(!), fyrverkerier, vegetarisk kebabtallrik, dansa runt julgranen, osv.

Kvällen började med att jag, Jannika och Sandra förfestade hemma hos Janice. Klockan nio kom charlotte och en kompis till henne och hämtade oss, för att åka hem till Jimpa.
Där var det redan rätt mycket folk, lite drygt folk (säger att jag och Jannika ser ut som 15 :O !!! ). Som tur var så stannade inte dom så länge på festen.
Klockan 00.00 gick vi ut för att se fyrverkerierna. Jannika och jag tappade bort alla så vi fick öppna champagnen som vi hade och skåla själva =) Efter det gick vi in i klosterkyrka med champagnen för att fira in året med även Gud. Han blev lycklig.
När vi insett att vi inte hör hemma i Gudariket gick vi ut för att träffa Johanna och Alex. Dom tog min champagne, men det gör inget för jag kan inte dricka skiten ändå.
Efter vårt lilla möte gick jag och Jannika tillbaka till Jimpa. Men dom skulle dra vidare till en annan fest, så vi hängde på. Väl på den andra festen var det ASsegt, så vi gick vidare till jimpas granne. Och där var det ännu segare, så vi gick tillbaka till jimpas plejs.
Där spelade vi wii, och jag visade hur jävla mycket jag äger i det. MOHAHAHHA!
Vid halvfem började jag och Jannika traska hemmåt. Var hemma vid halvsex. Väldigt trött och sliten. Somnade gott. Men vaknade av illamående och ångest över att vi ska ha middag härhemma om 1 timme. Jag orkar verkligen inte med det. Måste ta en samarin!

Undrar om någon jävel orkar läsa det jag skrivit.


Linda


RSS 2.0