Helgen

Helgen har varit hur skön och behövlig som heeelst! Har hittat på en massa med jannika =) men också sovit en hel del =)

I onsdags åkte Jannika, Patrik, Erik, Ralle och jag till nyfors, eftersom det skulle vara fest där. Men festen var slut när vi kom :/ så vi gick hem till Raul istället. Hade riktigt trevligt =)
I torsdags och i fredags tror jag inte att jag gjorde så mycket...? Minnet sviker! :S Menmen, i lördags spelade jag fotboll med ett par kompisar ute i hällby =) jag var helt klart bäst av alla, som vanligt! Sen när jag och Jannika tog bussen hem, runt 22.30, blev vi väldigt festsugna. Så vi åkte hem, gjorde oss iordning på typ en halvtimme (inte illa! Så svettiga som vi var..) Sen tog vi 23.15-bussen ut till Torshälla. Där gick vi på en fest hos någon som hette Jonas.. Och vi hade det så jäkla skoj! Assköna människor och min och Jannikas dans ägde feeett ;)!! Runt klockan 4 var det roliga slut och alla var väldigt trötta så vi begav hos hem till mamma, där vi somnade så sött så =) Dagen efter mådde vi inte alls bra! Bakis och jävliga.. köpte pizza, vilket satt så jäkla fint! SHIIIIBBY!


Idag på idrotten körde vi innebandy. Jag gjorde 4 av 7 mål =) känner mig fett stolt över mig själv! TJEJER KAN VISST!
Prov i geografi imorgon.. Hata hata hata!

Å nu ropade pappa att det är mat! Linda hungrig. TJILLIVIPPEN maddafakka.


jaduuu

"Matteprovet gick bättre än förväntat." In my ass att det gjorde! fick IG :O slå det ni! fick 10 poäng av typ 100 möjliga. hur kass kan man vara egentligen. fuck me! HARD!

Ett STORT grattis till Jannika som fick MVG iallafall! :D det förtjänade hon!

Helgen har varit ASseg! Firade ju min morbror som fyllde 50. I fredags åkte vi hem till honom för att äta godsaker och fira honom. Sen i lördags kidnappade vi honom till ekeby flygfält för att sätta honom i ett segelflyg =) han tyckte om presenten, även fast han spydde litegranna =) höh.

Och sen på lördagskvällen åkte jag hem till carro och David för att se på hockeyn. Och det sög ju. Likaså gjorde melodifestivalen. Jävla öststater som bara kompisröstar på varandra. Sverige lär nog aldrig vinna esc igen =)

Nu ska jag ha muntlig redovisning i svenska. Lär ju gå lika bra som allt annat gör just nu =) IRONI

Jaoooo

Matteprovet gick bättre än förväntat =) känns skönt att äntligen ha det avklarat!

Har pluggat massor både idag och igår. Nu har jag inte så mycket kvar att göra =) så nu känner jag mig riktigt stolt! Men måste plugga lika mycket idag! annars får jag inte vara ledig på buffertdagen den 21 maj..

Imorgon ska jag på Johannas konsert! Höra på hennes vackra stämmor =) Efter det ska jag till torshällafestivalen med Frida och några till =) ska bli skojs!
På lördag ska jag fira mina kusiners pappa. Han fyller 50 år! Vi ska kidnappa med honom till ekeby flygfält och tvinga upp han i ett segelflyg =) hoppas bara inte att han får hjärtinfarkt eller något.. kul 50-årspresent liksom.. NOOOOT!
Sen på kvällen är det meloooodifestivalen!! Det får jag ju inte missa ;) ska kanske hem till Carro med Camilla =) Och dom pratade om att gå ut på krogen..  men får se hur det blir med det..

Nu ska jag äta, är vrålhungrig! TJILLIVIPPEN


GLASSIGT VÄRRE

Usch imorgon är det nationellt prov i matte.. 4 jäkla timmar ska vi sitta där =/ FETT ME JOBBISCH! mitt huvud kommer inte riktigt funka efter det.
Har asmycket att göra i skolan nu... dessutom ligger jag efter med TIO olika saker :/ uppsatser, prov, förhör osv. Har inte ens börjat med datakörkortskursen.. har ungefär 2,5 veckor på mig att göra klart allt nu.. :/ seeegt! men så kan det gå.. när ska jag lära mig att inte skjuta upp allt?!


Jaja, bäst att jag börjar plugga nu då. Måste fixa det här, ett IG skulle inte vara kul! önska mig lycka till =) PUSSILUSKAN DIG!

hejsan hoppsan

Rätt så längesen jag skrev något här nu.. Jag har varit fullt upptagen. Eller inte. Bara slö och tråkig antar jag.

På valborg hade jag asaskoj. Grillade hemma hos Patrik med ett gäng kompisar =) sedan gick vi och såg på fyrverkerierna. Väldigt läskigt det där. Efter det åkte vi ner till stan för att hitta någonstans att ta vägen.. vilket inte tog allt för lång tid. Vi bestämde oss för att gå hem till Claes =) och där hade vi väldigt skoj=D

Igår var jag på bio med Jessica.. vi såg spiderman 3.. den var la sådär. lite småseg.
Efter bion var det en halvtimme kvar till Jessicas buss skulle komma så vi bestämde oss för att ta en match i bowling ;D och såklart så vann ju jag =) FÖR JAG ÄR SÅ JÄVLA BRA! (eller så är det Jessica som är dålig..).. efter min seger var det ännu en halvtimme kvar tills nästa buss skulle komma.. så vi bestämde oss för att ta oss några xider =) vilket jag inte borde ha gjort eftersom jag blev allt för rund under fötterna för att cykla hem.. fick leda den hela vägen :/  och roligare blev det ju inte när jag tappade min mobil... så nu är den lika kaputt som din Johanna =( menmen, det är inget att göra åt. Jag vill ju ändå ha en ny.
Var trevligt med Jessicas sällskap iallafall =) alltid trevligt när vi ses!

Igår hade vi nationella prov i engelska.. handlade om frestelser.. det gick väl lite sisådär.. hade kunnat utveckla mig mycket mer men jag är ju så jäklans slö. Menmen, jag hoppas att det duger till ett G =) vilket det kommer det att göra, för jag är ju så jävla bra.

Igår fick jag en ny bärbar dator =) jag tror att det är därför som jag inte är så ledsen över att mobilen är sönder.. Nu ska jag spara alla mina bilder och musik från min gamla dator på en skiva sen ska jag kasta sönder den... datorn alltså. Jag har altid velat göra det, och nu ska min dröm äntligen gå i uppfyllelse!  HALLELULJA!

Snart ska jag och Jannika på kryssning :D vi ska ha så jäklans skoj! me love you! =)

BABAJ


RSS 2.0