kryssning med silja imorgon

imorgon jobbar jag 6.45-14.00. Bussen mot sthlm går 16.05 så det blir snabba puckar!
Måste hinna duscha och fixa innan så jag slipper göra det på färjan sen på kvällen.
kanske blir det så att jag får sluta 13.30, hoppas på det!

spontana saker brukar bli kul. Vi ska se till att det blir det även denna gång!

sov gott! pusspuss

hasta la vista im back

hej hopp alla glada och kåta! heh

idag har det varit en lång och steeekhet dag! Har varit ute praktiskt taget hela dagen. Kom hem från sthlm imorse vid 10 någon gång, köpte ny outfit inför kryssningen imorgon och sen åkte jag och Frida ut på en båttur! Trevligt!



Keso med smak av päron, vanilj och nåt mer är den nya grejen va!


Bettan! (fin bränna!)


Sötisen!


"vafan vill hon mig?!"

kallrökt lax <3, färspotatis med gräddfil <3
(im into brown balls)


Min nya strandklänning. 49,50kr på hm. Fyndigt va!

Mitt ungkarlsliv består av choklad och färdigmat!
(godaste chokladen)

Smygfotade Frida medan hon jobbade så flitigt.

mitt kvällsmål för idag! Jordgubbar, kiwi, bananer blandat med vaniljsås och riven marabouchoklad!

gud vad jag bränt mig, är hur varm som helst. Skulle sitta fint med ett kvällsdopp. Ska ringa fader min =) han brukar aldrig säga nej!

kvällsdopp-puss


loerdagh

idak er de loerdagh und vi krökar järnet hos Johan vid K Triangeln. Jagh er lite töntig och har inte krökat så mycket änh men de andra öser på med pizzah und krök. Men va fan, khvällen är ungh så det finns många möjligheter kvarh. =)

Led Zeppelin - Rock and Roll

Men ja hmmm.... vad annars.... bra väder I suppose. VARMTH! Joh men visst så hah deth brah und så syns vi i dimman!

^_^  >=] Q_Q
T_T

D:

<^_^>


första möbeln såld!

nu har jag "blivit av" med tvn. Och gud så bra det känns. Men det ser dock lite tomt ut.
Nästa vecka ryker min säng också. EKOOOO



Men det var ganska värt det. SHOOPPPA!


Puss och kram!
förresten, ingen barnvakt ikväll = PARTY FÖR HEEELA SLANTEN! (kanske inte hela)

paaaaaaarty

jag säljer skiten! 3400 på kontot känns värt när man är fattiglapp som mig! surt att få lön 15e när alla får kring 25e!

NU ÄRE PARTY!

ses i dimman jao!

sälja eller inte sälja

nu har jag sån där jobbig beslutsångest.
håller på att sälja mina möbler och folk har visat intresse på min säng. Pengarna skulle ju sitta bra på kontot. MEN, vill  jag sova på soffan i cirkus en månad innan jag flyttar?
Det är nog värt det. För tänk om jag inte lyckas sälja den sen i slutet av juli. Då står jag med en säng som jag antagligen blir tvungen att ge bort.
Iofs har pappa sagt att i nödfall ger han mig 2000 för den. Men jag vill ju såklart ha mer pengar om jag kan få det. Och nu kunde jag ju det.
ooooh hur ska jag göra?!
en månad kanske går fort? pappa kanske har en madrass jag kan låna. Hahah, skabb som ida skulle sagt!

Nu ska jag cykla till hemlaås. Blir mycket längre idag med tanke på att jag är hemma hos pappa och hälsar på. 10 km om man kan lita på eniros kartor. Sen cyklar jag ju genvägar med min proffsiga cykel. Så det blir väl en halv km kortare. Men ändååå långt!

ikväll party på djurgården om jag orkar! slutar 20.00

jobbpuss

michael är död. RIP

usch idag är jag trött! Städchefen ringde och väckte mig sju. Frågade om jag kunde ta cityhuset. Japp, så ner for jag på min älskade cykel.
Efterås köpte jag mig en subway med kalkon och cyklade till den nya parken på rådhustorget(?). Där satte jag mig och njöt av den sköna värmen medans jag åt och läste metro. Läste att Michael Jackson dött. "king of pop". Vettefan om det stämmer.
Synd ändå såklart!

Konstigt att folk visar sitt stöd till MJ nu när han dött. Media har ju varit emot honom hur länge som helst, fram tills nu. Man kan ju inte skriva skit om en död "poplegend"! (Som dessutom var anklagad för pedofili).

Alla pedofiler ska ju dö tycker jag. Eller åtminstone kastreras.

Men när det är en kung av pop så är det fan synd! (ironi)


RIP


puss

pizza med könshår

dom ringde från h&m idag. vid åtta. "var här snarast, inte senare än nio". Jahapp, det var bara att kasta sig på cykeln och bege sig mot svista. Bra cykelväg, och bra cykelväder så jag klagade inte. Dessutom blir jag ju glad när dom ringer och väcker mig. Men bara när dom ringer, inte någon annan!

Dom frågade om jag kunde jobba imorgon också men jag har ju hemlaås imorgon. Jobbar 14 till 20. Synd att det krockade. Menmen!

förutom jobbat har jag inte gjort mycket idag. Åt mat på uteservering med pappsen och nu sitter jag hemma hos honom. Lånar robins dator. Jag åt pizza. Vet ni att varje år får vi i oss 12 könshår i medelsnitt per människa. Kan tänka mig att många kommer från pizzorna. Och även annat. Och det andra jag syftar på är så värt det.
HEHHEAAAA

Vi ska se film snart. Någon ny som heter Knowing. Bra enligt pappa. Och han tycker allt är bra. Kommer med min egna uppfattning lite senare.
Handlar om att jorden ska gå under om jag inte missförstått. Och sånt älskar jag ju.

filmpuss

på promenad i stan

Kom precis hem från en mycket trevlig promenix med kusinvitamin! Mycket drag på stan, fick mig nästan att ångra att jag inte hängde med ut. Men bara nästan. Skönt att bara ta det lugnt också =)

idag jobbade jag min första dag på hemlaås, och jag slår vad om att jag kommer trivas där i sommar! Trevlig personal och trevliga inneboenden.
Fina arbetskläder fick jag också. Kände mig som Annika, eller vad hon hette, från vita lögner! ;)

Pose halvsju imorse. I väntan på att mitt arbetspass skulle börja.


Imorgonbitti ska jag få besök av en som är intresserad av min lägenhet. Ska passa på att försöka sälja lite möbler om det är hennes första lägenhet! Hon lät ju ung så om jag har tur har hon inga möbler ännu. Skönt om jag slipper flytta allt och bara kan lämna kvar möbler i lägenheten när jag flyttar.

förutom det har jag inget planerat imorgon. Eller det tror jag inte iallafall, känns som jag glömt något.
Det ska ju vara fint väder resten av veckan så jag får passa på att njuta. Lägga sig och läsa en bok i solen vore grymt skönt. Måste utnyttja min fina och stora gräsmatta på baksidan den sista tiden innan jag flyttar.

Snygga knän. Spets är inte endast hett på underkläder!


nu ska jag sova, är jävligt trött. Om arena ringer in mig imorgon vid sex så kommer jag vara så gott som död. Ändå hoppas jag såklart att dom ringer!



gonattpuss


090623

tjaao!

skönt att sommaren är på ingång igen! Får hoppas att det håller i sig några veckor nu =)
igår njöt jag och ida av värmen. Vi åkte för att bada men vattnet var alldeles för kallt så jag åkte till djurgårdsparken med min vinare och mötte upp lite folk. Trevligt trevligt. Men när solen gick i moln blev det för kallt och jag cyklade hem.

nu ska jag strax på möte med sodexo. Sen ska jag hjälpa Jessica på previa. Och ikväll är det middag med jobbet, trevlans!

ha en  bra dag!

sommarpuss


I like hores. Hores like carots!



Haha! så jävla rooolig!

Gonattkyss


kungligt besök

ojojoj inte visste jag att prins Carl-Philip också var på harrys i lördags! synd att jag fick reda på det nu, annars kanske jag skulle varit prinsessa nu!



Ja drömma går ju. Har hört att han är jävligt liten i verkligheten. Var han är liten har jag inte riktigt fått bekräftat än. Snälla CPH kom tillbaaaaka!


prinsessapuss

skönt med söndag...

faktiskt.. skönt att vila upp sig efter allt party!

sitter och äter pizza. har varit grymt sugen på det hela dagen så jag tog hojen och köpte en! Capriciosa med lök och bearniesås på sidan. Gott kan jag lova!

Den här helgen har varit craaazy! Har supit i 4 dagar och det har satt sina spår ska ni veta! Min midsommarafton  var bra, med mycket goda drinkar och utgång på harrys. Midsommardagen var snäppet bättre! Jag och jannika var på Patriks 20årsfest och där träffade jag på mycket trevligt folk som jag inte sett på evigheter. Kul att träffa alla igen!

Har inte fått bilder från ida ännu! förstår om det är jobbigt för henne att skicka alla =) vi måste ha tagit över 100 bilder!
Här är iallafall några som jag fått tag på!


Förfest hos mig. Taggade som bara den!






Några av de väldigt få seriösa och lite finare bilder vi fick till!

nu ska jag koncentrera mig på pizzan! och vänta på att privileged ska börja =)

pizzaslizepuss!

trevlig midsommar

nu ska jag strax på middag med familjen hos mina kusiner! ska bli gott med färskpotatis för första gången i år!

efter det ska jag på fest hemma hos melina i sundbyholm. Kommer bli bra!

Ikväll tänkte jag ha samma som på kryssningen. Och på middagen tänkte jag ha en enkel klänning från monki. Som jag verkligen älskar! Har den i mönstrat och i randigt!


Så fin i ryggen!


hoppas det slutar regna!!!

midsommarpuss


heeemma!

nu är jag hemma efter en 24timmars kryssning med silja galaxy!

trevligt sällskap och mycket skratt! Dock så var båten inte sådär jätterolig då den inte hade så mycket att erbjuda för oss "lite äldre". Framförallt dagen efter då dom bara hade shower för småbarn med Mumintroll och lilla My. Såååå, ja det var lite tråkigt.
Men annars hade vi skoj! Och oj vad ida var på G hela kvällen säger jag bara!:D
mycket sömn har det inte blivit.. började ju festa 12 på morgonen igår och slutade 8 imorse då vi tog en powernap på cirka 1,5 timme. Sen satte vi igång igen!
slapp vara bakis för första gången på alltför länge =)

ida har alla bilder men jag laddar upp sen när hon skickat över dom! =D
får hoppas på att alla inte blev skabb!

pusss

babylen ben

har väntat flera veckor på att mina ben ska bli tillräckligt håriga så att jag kan vaxa dom. Och det har varit så värt det! Är mer babylen än nånsin! Kan inte sluta känna på mina ben! heh

idag har det varit en lugn dag.. har fått min rosa jacka från h&m och den var läcker! Den får stanna!


för kallt för att ha klänning idag :/

nu ska jag hämta tvätten! Måste hinna tvätta en tvätt till innan jag ska till jessica för att se film!

puss







förresten..

som ni alla säkert vet har jag pluggat ett år på högskolan. På internationell marknadsförings-programmet. Och nu märks det vilken jävla professionell marknadsförare jag är!

Genom facebook och msn har jag fördubblat mina besökare, Hohoho! Förut hade jag runt 17 unika besökare, idag har jag redan haft 30. Inom en vecka ska jag ha 50!

Jag ska ta en före och efterbild på mina spiror! Faktiskt så gillar jag lite smärta ;) heh

hejpa


AJ HELVETESFITTJÄVLAKUUUUK

ja ni ser ju rubriken, som i 40 year old virgin kommer det låta . Jag ska nämligen peela benen nu, för att sedan vaxa dom. Och det är fan på tiden för nu har jag låtit håret växa så jävla länge att det inte är sant! Snart syns inte mina vackra spiror längre!

efter det ska jag dra på mig min finaste klänning (måste ju visa upp mina nyvaxade ben) till skräddaren för att klacka om mina lila pumps inför imorgon. Och sen passa på att glassa av solen nån timme innan jag ska jobba vid tre!
Kolla vad min cykelbuddy ritade till mig! najsbajs!




Ha en bra dag nu i det fina vädret! för imorgon går solen i moln igen om man kan lita på smhi!

smärtapuss!







uppe med tuppen

faaan jag kan inte sova! Har varit vaken sen sju nu... inte bra, med tanke på att jag somnade vid tre inatt.
Menmen, antar att jag blir trött snart och somnar en stund!

inatt har jag drömt fina drömmar. Varför ska man alltid vakna när det börjar bli som bäst?! inte kul det där..

just nu ligger jag i soffan och kollar på nyhetsmorgon. Rätt intressant med nyheter ibland tycker jag. Dom diskuterar just nu om gratis ppiller till skolungdomar. Big no tycker jag! Man ska väl inte uppmana ungdomar att ha mer oskyddat sex? Kondomer is the shit for ungdomers!

btw, det är sol idag! ..och nu börjar jag gäspa! äntligen..

soligPuss

PEPP PEPP PEPP INFÖR SILJA GALAXY PÅ ONSDAG

japp, fortfarande uppe! Är man ledig så är man! Ida är med vaken, vi sitter och peppar varann på msn inför kryssningen.

idag har jag ätit våfflor! så himla gott! Har även gått på stan med ida i ett flertal timmar för att hitta nån outfit till mig på onsdag. Hittade en svart klänning med volanger nedtill på monki. Den får duga!
Senare åkte jag hem till jessica för att käka pizza och se på film. Twilight blev det, och den var faktiskt bättre än första gången jag gav den en chans. Antar att det var den dåliga kvaliteten som förstörde..

Jessica bodde hur som helst hur mysigt som helst! Där kommer det spenderas många filmtimmar kan jag lova! Bara ett stenkast från mig också! :D (vid stålfors typ)



Jag och jessica på lokalfest i höstas/vintras!


 

Imorgon har jag inga direkta planer. Eller ska träffa jessica lite=) och sen kanske carro ska sova här. Måste ju börja förfesta tidigt på onsdag och då kan hon lika bra sova över här. Första ölen öppnas ju redan vid tolv.

nä nu kanske det är dags för sängen. Börjar bli övertrött och det är inte bra!

förresten så börjar jag bli jävligt desperat. (ida och jessica vet vad jag talar om, hoppas jag!). Måste göra något åt detta! Börjar bli deprimerande att jag är så jävla besatt! Skönt att komma iväg från staden lite iallafall! Det behövs!

Godnattpuss


ska klippa flufflugg

Funderar på att skaffa flufflugg. Platttång är så 2008. Vad tycker ni?

Utan flufflugg?



Eller med:



heheh..




fuck you!

fuckpuss

Lite uppdatering:
Glömde nämna att ni ska kika in mina enorma biceps på bild1. Dom ser äkta ut. Bra bildvinkel linda, bra.

Bicepskram





fyllda 20 år är frihet.

systemet med ida nu! Måste ju bunkra upp inför kryssningen och midsommarhelgen!

kraaamar


dumle chokladkaka!


mmm goottt! Åt upp hela på mindre än 100 minuter.


Undrar hur det här kommer påverkas av alli nu? hört att det har en laxerande effekt....

nu ska jag hoppa in i duschen, sen invänta posten och senare hälsa på jessica och hennes nya lägenhet som hon flyttade in i igår!:D

juste, jag ska laga våfflor först också...

puss

privileged

har precis avnjutit en god måltid samtidigt som jag kollar på  den nya serien Privileged på femman. Verkar skapligt bra faktiskt! Serier med snygga människor och snygga kläder brukar ju oftast vara bra =) typ som gossip girl, OC, one tree hill och 90120.


JAA, jag åt upp allt! Jag var hungrig :/ Imorgon blire apoteket för att köpa bantingsmedlet Alli! Cant wait!

Nä nu börjar det igen! När det är slut ska jag sätta på bob dylan och ta mig ett bad.

Haha, sätta på bob dylan. om det ändå vore så väl ;)

Puss




im back

hasta la vista babys!

den här helgen har jag avstått fest och alkohol. Har bara tagit det lugnt, vilket har varit välbehövligt. Har även jobbat såklart!
imorgon ska jag få min lön om det går rätt till. Jag har hittills aldrig fått min lön på det datumet som vi ska få. Men hoppas kan jag ju göra!

Idag har jag shoppat lite på rean. Som vanligt =) jag är en flitig rea-shoppare!


En somrig jumpsuit för endast 98 kronor



Fin blommig sommarjacka för 149 kr.

Köptes även lite underkläder och en volangklänning. Klänningen var skitsnygg men ska ändå lämnas tillbaka. Hur mycket jag än vill så klär den inte mig.

Nu ska jag laga mat. Vet inte riktigt vad.. har tagit fram kött iallafall så får väl bli antingen wok eller potatis och sås.

puss


Ska bara testa..

Ska bara testa att mobilblogga innan sängdags. Om det funkar får jag inte reda på förrän imorgon! Sov gott nu! Jag kommer däcka på en gång. Mina fötter värker:( att ständigt gå i rask takt med stålhetta sätter sina spår.. PUSSAR

godnatt kysseeeen

heeej

idag har det varit en låååång dag. Blev väckt om min chef som ville ha mig på h&m inom en timme. Ringde Amar och som tur var skulle han också jobba så jag kunde få skjuts =)
jobbade bara 7 timmar idag, men imorgon blire andra bullar. Börjar 7 och slutar 16. Money money money!

I helgen ska jag bara ta det lugnt. Orkar verkligen inte dra ut och festa denna helgen också. Även fast man inte dricker blir man ju så jäkla seg. Och eftersom jag helgjobbar så funkar det inte så bra att komma hem runt tre varje natt i säkert flera månader. Minns ingen morgon som jag varit pigg på mitt helgjobb. Nu ska jag ta det lugnt denna helgen,, och ladda inför kryssningen! Samt nästa helg då jag och Ida gnider lite planer. Måste bara få reda på hur jag jobbar först. Hoppas det bara är en dag, annars överväger jag att ta ledigt!

nu ska jag sova.. längesen jag la mig vid den här tiden. Skönt med liiiite rutiner iallafall.. Hahah, två dagar linda, två dagar.

åååh hejdå

gonatt!

FUCKED FOR LIFE

jag har suttit och vaktat en auktion på tradera mest hela dagen idag. Den skulle avslutas kvart i fem. Klockan 16.35 tänker jag att jag hinner ju bara byta om eftersom det är ändå tio minuter kvar. Tror ni inte att jag hinner glömma under denna lilla tid?!
Fan jag ville verkligen ha klänningen! Två minuter efter avslutning kommer jag på att jag skulle buda. Och här har jag suttit hela dagen och lovat mig själv att inte glömma.
Jaja, hoppas att det dyker upp en likadan klänning snart!

Jag har nyss varit och handlat med pappa, och nu ska jag se på fotbollen. Senare får jag besök av ingen mindre än Ida.
 

Det blev bara tråkiga saker inhandlat, men lite gott också. Typ som kindern, mmmmmmmmmm KIIIIINDER! Och Galiamelonen, eller vad fan det heter. MUUUUUUUUUMMA!
och yoghurtglass!


de ni!

kinderPuss



förresten..

glömde berätta att skattepengarna kom igår! Skönt med lite extraklirr i kassan!
Direkt när jag såg att det kommit in på kontot började jag leta kläder som en galning på hm.se. Men allt jag hittade var en jacka, som dessutom var på rean. 198 spänn, minus 50 kr i rabatt! de ni! Sen lite småsaker förstås.. hårklämmor, smycken, plånbok med mera.

Min cykelbuddy tyckte att det var lite stark färg, och vi kom överens om att ALDRIG ha den knäppt.

Hur som helst så tycker jag att den är coool! Och om jag gillar den, så klär den mig!


Nu håller jag tummarna på att den hinner dyka upp i posten innan onsdag nästa vecka.. för på onsdag ska jag på kryyyyyssning och vi ska ha så jääävla kul!

kryssningspuss


lite bilder...


från fina Elinas skolavslutning i måndags:




Elina och hennes fader.




Tänka sig att Elina börjar trean till höst! Hon börjar bli en stor flicka!
Hennes skolavslutning var fin som vanligt. Och Elina var såklart finast! Hon sjöng varm korv boogie med sin klass uppe på scenen. Hehehe

Idag blev jag väckt av Ann från Hemlaås som ville boka in introdagar nu i juni och början av juli. Kommer få mycket pengar i juli =) skönt att jag flyttat då också och slipper betala hyra med mera. Ida (och chrille), göteborg i augusti or whaaaaaaat?!

nu ska jag slänga i mig en sallad, sen ska jag duscha och fixa iordning lite här hemma. Ikväll får jag ju finbesök och då kan det inte ligga kläder precis överallt!
ikväll ska jag laga till fläskfilé med potatis och brunsås. Sen kokt broccoli, romansallad, smörgåsgurka och majs till det! Husmanskost är det bästa!

kram

Håkan hellström gästar söndagsparty ikväll!


Hej hopp!


har nyss njutit av en god pastasallad. Hur gott som helst!


Imorgon börjar jag 8.15 och slutar inte förrän 16.30. Längesen jag hade en heldag på jobbet. Ska bli kul faktiskt! Så himla tråkigt att sova bort hela dagarna.. framförallt nu när det varit så fult väder!

Min helg har varit bra. Festade både i fredags och igår. Dock lite hårdare i fredags, med mycket dans, alkohol och massa trevligt folk. Igår blev det lite lugnare. Hade kul på hemmafesten men stämningen försvann så fort vi drog vidare till stan. Kallt och regnigt! Glad över att jag körde nyktert igår iallafall, eftersom jag slapp vakna med ångest och bakfylla imorse. Andra bullar var det ju igår morse!

Funderade starkt på att skita i att rösta, men vafan! Jag har aldrig röstat innan. Måste ju göra min plikt här i samhället =)
Miljöpartiet fick det bli!

Nu är det dags för söndagsparty med filip och fredrik. Och ingen mindre än HÅKAN gästar! Ska sitta och njuta med mina chips och min zingo. MMMMM ZIIIIINGOOOOOOOOO!

puss


Vad ska jag rösta på?

Vallokalerna stänger om bara 4,5 timme och jag har fortfarande beslutsångest. Ärligt talat så är jag inte alls påläst. Och jag som faktiskt gillar politik.

Om Göran var kvar skulle jag rösta på sossarna. Jag verkligen OGILLAR Mona Sahlin. Till och med Fredrik Reinfeldt går mer hem hos mig än vad hon gör. Och tro mig, då är det fan illa!

Jag googlade och hittade ett test, och det testet visar att jag ska rösta på centerpartiet. Jag kan knappt nånting om det partiet.



WTF hur kunde KD få så mycket som 55%? Och M mer än S. Jaaa, jag kanske borde läsa på lite mer. Mycket kan ju ha hänt sen senaste valet!

Gör testet här!

nu ska jag goooooogla!

puss

NATIONALDAGEN WOOOOHO

trääääääääligt väder!

imorse var det inte lätt att ta sig upp ur sängen kan jag lova! bakis som fan och törstig som ett AS.
gick upp och drack en cola sen ringde jag pappa vid halvnio som ställde upp på att skjutsa mig till jobbet =) min pappa är en ängel!

efter jobbet har jag och ida varit nere på stan och kollat på alla glada studenter! mycket folk trots det tråkiga regnet.

ikväll är det fotboll som gäller! Antingen blire timeout eller så blire strömsholmen. Vore ju kul att sitta ute i öltältet och kolla på matchen men fan om det regnar sitter vi hellre inne.

Support som jag är, ska jag såklart klä mig i blågult. Gula shorts och blått linne. Lär bli för kallt med bara ben så får väl köra på svarta strumpbyxor.. sen hoppas jag på att mitt partyhumör höjs och att jag hänger med till harrys. Isåfall måste jag ha med mig ombyte. Vill ju inte dansa runt i sverigekläder =)

nu äre dags för mig att ta en tupplur. Är hur jävla slut som människa just nu.

pusss på er era smååååååå................


heeelgen börjar braaa

ikväll blir det utgång med ingen mindre än JOHANNA!
om vi inte kommer in på nybron (johanna fyller 20 på måndag så det borde inte vara några problem) så får det bli harrys! och i värsta fall raw =) vill ju daaansa!

idag ringde min chef på sodexo mig och meddelade att jag fått h&m varje lördag OCH söndag hela sommaren ut. Skööönt att veta att jag får pengar så att jag klarar mig även i juli =) i augusti kommer jag tjäna storkovan med tanke på att jag flyttat hem och jobbar på hemlaås halva juli, plus helgerna på sodexo! :D

shit vad jag pratar jobb och pengar hela tiden. inte konstigt med tanke på att det är det enda jag tänker på nu för tiden.
inge kul att inte ha något heltidsjobb längre.. i början var det ju bara skönt att få vila halva veckorna, men nu dom senaste dagarna har jag bara varit rastlös.

jaja nu är det dags för mig att kila. måste hinna förbi systemet också!

nästa vecka får vi tillbaka på skatten! HIGH FIVE!

kraam

löneförhöjning!

jag älskar gratistimmar. Dvs, timmar som man får betalt för utan att lyfta så mycket som ett finger.
Den här månaden kommer jag tjäna in 16,5 timmar på att bara lyssna och fika.
Möte på sodexo, intro på trumslagargården, intro på h&m och intro på munktell. Inte illa att tjäna pengar samtidigt som man dricker kaffe.

Ja kaffe har jag såklart börjat dricka. Men bara på jobbet såklart! När chefen frågar så är det alltid ett plus att tacka ja. Framförallt på intervjuer.. det brukar uppskattas av intervjuaren, plus att det lättar på stämningen lite =)

Sen imorse fick jag sms av min chef som har hand om mina timmar på h&m. Hon meddelade att min timlön höjts från 123,5 till 129,5 kronor. Det vill säga cirkus 145 kr i timmen med semesterersättningen inräknat! Grymt bra tycker jag!

nu håller jag bara tummarna på att jag kommer bli inringd så mycket som möjligt!

och sen längtar jag till 17e juni då jag, ida och massa andra åker på kryssning!
kul att ha något att se fram emot =)

hoppas det blir håkan i gbg också!

kraaam


våfflor is da shit

idag ska jag storstäda. IGEN!
finns ju inget vettigare att göra en sån här regnig dag.

jag har precis gjort i ordning lite våfflor som jag strax ska mumsa i mig.
sen senare ska jag träffa jannika.. längesen!




kraam


första jobbdagen avklarad

då var första dagen på jobbet avklarad! Jobbade bara halvdag idag.. sex timmar.
grymt kul var det att jobba på riktigt igen! har saknat det.. men jag kan tänka mig att jag snart kommer att tycka att det är lika jobbigt som alla andra som jobbar där!

igår var jag på cirkus med elina. Clownen tog självklart upp mig av alla människor (hundratals) på scenen! Han tog även upp en kille samtidigt som skulle springa sådär fånigt "kärleksfullt" mot mig och sedan sätta sig så som man gör när man friar. Sen skulle jag springa på samma sätt mot honom, och sätta mig i hans knä. Så som dom springer i hollywood-filmer ni vet.. hahahhaha!! det var grymt kul. Publiken skrattade och jag kände mig rejält uttittad sen under hela föreställningen, och även efter föreställningen.
 Och elina har nog aldrig skrattat så mycket!
dessutom fick jag ju en påse bilar. roligt roligt

nu ska jag kolla klart på oprah och sen duscha!

puss


RSS 2.0