fuck me gently! And then.... HARD.

det var ett tag sen jag skrev här. Har hänt ett och annat sedan sommarlovet började. Har varit på kryssning, firat Jannika, sett Arctic Monkeys, firat midsommar, lekt med Jannika, vart på bio, sålt jordgubbar =) osv.

Kom hem från stan för ett litet tag sen. Har spelat kubb med Frida, Erik, Petra, Anna och Pär. Efter det gick jag på bio med Putte, Ralle och Erik.. vi såg Die Hard 4.0. Förvånadsvärt bra faktiskt! Putte den jävulen pratar som fan när man ser på film.. fett störande =) ... nejdå, han är la en söt bastard.

Kryssningen var grymt kul. Jag och Jannika behövde nog komma iväg ett lite tag och shakea loss lite, även fast jag inte shakear så bra... har det inspelat och det är ingen vacker syn ska ni veta! Vi hade iallafall askul, träffade glatt folk från många olika länder, irländare, ryssar, finnar, amerikanare, kineser, m.m. Stötte på en 25åring kines(såg ut som minst 35!). Han förföljde oss överallt! Till och med när vi gick i land i Helsinki.. han ville ta kort på oss, HELA tiden :/  och så snälla som vi är ställde vi såklart upp på att modella lite! =).  Till slut fick vi nog av honom så vi sprang ifrån honom, taskigt jag vet, men han var fan en knasig chipchopare! Men vi träffade inte bara galningar, utan en hel del trevligt folk fanns där också! En kryssning till måste absolut bli av, eller vad säger du Jannika!? Måste tillägga att Helsingfors är en väldigt vacker och trevlig stad! Mycket mysigare än Stockholm..

I tisdag var jag och Jannika i Sthlm och såg Arctic Monkeys! Vi dansade till svettet rann(!). Helt fantastiskt var det! (konserten alltså, inte svettet). Vi sov över hos Camilla och Dan i Björkhagen, inte alls långt borta från globen. Men Jannika och jag lyckas ändå gå vilse =) någon som är förvånad? skulle inte tro det va. Det var hennes fel btw! =) Fler AM-konserter ska det absolut bli! Både jag och Jannika är som förälskade!

Midsommar var kanon! På dagen åkte jag ut på min fasters land, där åt vi färsk potatis och..erm.. typ gräddfil, gräslök, och..erm.. jaaa salt! Lite grillat blev det också =) Träffade min kusins son Leo där, han är otroligt söt. Han kallar mig pippi =/ heh.
Aja iallafall.. ¨åkte hem från landet vid sjutaget. Blev lite stressigt eftersom vi skulle ta bussen mot torshälla klockan 20. Men så snabb som jag är så hann jag såklart=) Jag, Sandra, Jannika, Claes, Tobbe, Malin och Elin(?) åkte hem till någon som hette Krister(?).. där var det rätt dött så jag, Jannika, Claes och Tobbe bestämde oss för att dra vidare till Johan. Där var det dösköna människor! Hade grymt kul men blev nog lite för mycket alkohol i min arma kropp. Vid treslaget drog vi på efterfest hemma hos Raul, där vi även träffade Putte och Ralle.. så trevligt så! Hann röka lite vattenpipa innan mitt huvud började snurra, så vid fyrataget bestämde vi oss för att bege oss hem! Sov så gott den natten ska ni veta! En väldigt lyckad kväll, till skillnad från förra midsommar då jag hade "hultsfredssjukan".

Firandet av Jannika var också askul! Vi lekte roliga lekar och hade knasiga tävlingar =) jag vann 3 av 4 tävlingar! Är jag inte duktig. Du borde vara stolt över mig. Ralle lyckades lura oss med "Peter Answer"-tricket. Det var fan så scary innan vi (flera dagar efteråt) listade ut hur han gjorde.

Nä nu orkar jag inte skriva mer, börjar jobba klockan 9 imorgon så det är nog sängdags för mig nu. Sov så gott , you sexy little swine. Babaj




helgen

den här helgen har jag haft väldigt skoj! Blivit lite mycket festande och shoppande =)

I fredags skippade jag skolan... gick på stan med Jannika en stund, hittade tillräckligt mycket kläder för att mina pengar skulle minska rejält :/ som vanligt=) Efter stan åkte vi hem för att göra oss i ordning. Sen åkte jag, Jannika, Patrik, Erik och Ralle till Torshälla eftersom det var fest där. Inte så mycket folk där men vi hade trevligt ändå =) Gick upp till vikingaspelen en stund också.. kom hem vid fyra, så jag var lagom trött när jag dagen efter skulle träffa Mirja på stan.

Vi gick runt och letade efter en bra 18 årspresent till Jannika, hon fyller ju på fredag! =) När vi var klara med det gick vi till Raw och kollade lite på bilutställningen där och drack en cider.. glassa lite i det fina vädret=)

Sedan åkte vi hem för att i ordning oss för utgång. Hade lite problem med att få tag i nåt att dricka... systemet stängde visst 3 på lördagar och inte 4 som vi trodde.. fick till slut tag på en kompis till Kim som hade 8 öl att ge bort, mot tre pussar :/ Så jag åkte dit för att pussa honom i utbyte mot 8 öl =) kändes lite jobbigt men vad gör man inte.. 8 stora öl liksom! :P behövde bara pussa honom en gång=) Billig fylla!

När vi var klara med allt möttes vi hemma hos Mirja =) Nellie var så jättesöt! men hon såg lite rädd ut..eller rättare sagt förskräckt ut.. Jag är inte så bra med barn.. vet inte hur jag ska bete mig liksom =)

Efter att vi varit hos Mirja ett tag gick vi ner till mcdonalds och köpte två hamburgare var =) sedan gick vi och satt oss på strömsholmen och drack lite i väntan på att Johanna skulle dyka upp=) Vid 22.00 började vi bege oss mot Raw.. där var det lite segt i början men mot slutet hade jag askul! Lärde några stycken att dansa bugg.. vilket inte gick så bra eftersom jag själv suger på det.. Träffade en helskön kille som bjöd mig på dricka iallafall =) asbra eftersom jag själv är rätt pank just nu och han hade bil att skjutsa hem oss med =) väldans trevliga uppsalapojkar! Åkte till målet för att dom skulle få käka lite sen skjutsade dom hem mig..

"Du är den mest störiga och samtidigt roliga personen jag någonsin träffat!", ska jag ta den som en komplimang eller? tacksam för svar =)

RSS 2.0