New Moon ikväll igen!

nu har vi handlat klart! det tog bara 6 timmar ungefär! sjukt länge ju =)

har köpt tre nya filmer som jag inte sett. The Devils Backbone av Guillermo Toro (alltså samma som gjort en av världens bästa filmer: Pans Lapyrinth).. så då måste den ju vara bra!
Köpte även De bortglömda och den psykologiska thrillern The Broken av oscarsbelönade Sean Ellis =)
Tre skräckfilmer alltså!

jessica har tjatat ett par dagar om att jag ska följa med henne på New Moon.. Jag gillade ju varken twilight eller New Moon så mycket, men eftersom Jessica är så söt och verkligen MÅSTE se den IGEN så gav jag med mig =)
(dessutom kommer jag kunna utnyttja detta när jag vill nåt som inte hon vill... mohaha!).

Pappa står just nu och gör löksås. På min topplista över godaste maträtter ligger potatis med löksås eller vitvinsås. Kött är inte så himla viktigt för mig, bara jag får min goooda ruccola så är jag nöjd. Husmanskost är godast!

om 35 minuter ska jag möta Persikan så det är väl dags att sätta igång. Jag är ju en sån jävla tidsoptimist, som ni vet!




första advent

(jag skrev fel johanna, min personalrabatt på monki är på onsdag! mellan 19 och 21 om jag inte minns helt fel. 50 fucking %)

hur som helst.
kvällen igår var GRYM! längesen jag haft så trevligt faktiskt (vet att jag säger det varje söndag, menmen). Vi förfestade hos tvillingarna som fyllde 20 sen runt halvett drog vi ner till olearys där jag och frida shakeade järnet! skitkul!

dock så tror jag att jag blev lite för full. När jag kom hem gick jag till statoil och köpte maat.. den blev ståendes, knappt rörd på vardagsrumsbordet.
tror kanske att jag bara var trött också, för så mycket drack jag ju inte igår!


nu ska pappa och jag åka och handla. Våran hobby ju! Om ni inte hittar oss på ica maxi, så är vi antingen på öb, rusta, willys eller coop forum. Idag hoppas jag på nån loppis också! :D

pusspuss


mariette eller calle!

jag har ingen tv så kan inte kolla på idol. riktigt surt faktiskt.
hur som helst så hoppas jag på calle och mariette. mest calle.
Tror dock att calle åker ut idag, men hoppas att erik gör det(men han vinner säkert hela skiten).

tråkig kväll.. ingen tv så sitter här vid datorn. kanske ska streama lite true blood. men först vill jag ha ostbågar och affären stänger om en kvart.

tjipp



fobier är cp, jag är cp

inget festande, mår inte tillräckligt bra för det.
ikväll blir det idol, lite scrubs och kanske nån bra film.

Men tills dess är det städning som gäller.
usch jag hatar att dammsuga! hatar ju allt som har med högt ljud att göra (förutom bra musik när jag är på bra humör, dock inte för högt om jag är ensam). Jag har alltid hatat ljud, så långt jag kan minnas.

hatar att föna håret när jag är ensam hemma, likaså dammsuga eller bara ta en dusch. Är så rädd för att något ska smyga på mig medan jag inte hör. Jag blir riktigt rädd när min mobiltelefon ringer.. får panik och får sånna där kalla kårar i ryggraden som man brukar få när man blir skrämd. Helt sjukt!
undrar vad den här fobin kallas? Lindas egna kanske?

när jag bodde ensam och var tvungen att gå på toaletten sent på natten övervägde jag ofta att inte spola. Ibland struntade jag till och med i det. hahah så jävla feg

sjukt hur många olika fobier det finns, och jag väljer den cpigaste av dom alla.

men nu ska jag trotsa min fobi och dammsuga. bara jag har ögonen på dörren så brukar det gå ganska bra. värre när jag måste vända ryggen till för någon sekund.


ÖNSKA MIG LYCKA TILL






jag vill ha muff!

nu när jag flyttat hem igen så har jag blivit ett barn igen. Jag kände mig vuxen där ett tag när jag bott hemifrån några månader.
nu har pappa skämt bort mig igen.. jag betalar ingen hyra, ingen mat och jag får allt dukat framför mig. Då äre väl klart att jag lutar mig tillbaka och låter mig få allt serverat?

aja på tal om barn så har jag fått för mig att jag bara MÅSTE ha ett par öronmuffar! jag hittade döläckra i riga men köpte dom aldrig =(
jag tycker att det är snyggt och cooooolt med öronmuffar. framförallt är det ju praktiskt när man vill ha hästsvans. Vet att dom flesta tycker att det är dödsfult med muffar men wtf, lite kul det också ju =)

nu har inte jag gått på stan här i eskilstuna på säkert över 1 månad (woooow!) så jag har ingen aning om var jag kan köpa öronmuffar! HELP ME?! finns det ens? :P
iofs vet jag att monki har ett par för ynkla 80 kronor.. men dom var ju så himla maffiga och stooora. me dont like




fan vad ointressant.
menmen

(ja jag är serri)






fredagsmys om det så är det sista jag gör!

hej hoooes!
jag har blivit lite sämre under natten.. och jag som trodde att jag var på bättringsvägen! snorig, svettig och halsont. Fan jag vill ju ut ikväll! Jaja får se hur det utvecklar sig över dagen.. skulle vara så himla tråkigt om jag missade jannika nu när hon finally är i stan!



pst Johanna (och jenny!)..



på tisdag har jag 50% rea på monki (on everything!). sugna?


Pusss



bäst

ååh pappa har köpt ett sånt där mini biljardbord ni vet?
sjukt kul är det iallafall! och oj så mycket stryk jag får hela tiden. Vinner 1 på miljonen ungefär.
jag och robin körde nyss sista spelet för ikväll och vi bestämde att den som vann skulle vara bäst, utan protest.
JAG VANN. plötsligt händer det. När det väl gäller så är jag faktiskt bäst utan någon som helst protest.
höhö



tog nyss den här segarbilden på mig. Visst ser jag liiiite läskig ut?

Haha men frågan är väl om jag ser så jävla mycket bättre ut på bilden utan effekter:


HAHAHA potatisnäsa och hartänder!

shit den bjuder jag på!!


ja, jag är onormal, annorlunda, störd U NAME IT!






aha

imorgon kommer jannika hit till eskilstuna! får se vad vi hittar på men det lutar mot en utekväll=)
på lördag fyller anna år så ska hem till henne.. ingen aning om vad jag ska köpa men det ordnar sig nog!

för övrigt så är jag på god väg att bli frisk nu. Har missat jobb så det är på tiden tycker jag! inte kul att ligga hemma i feber. hoppas att det var svininfluensan så är jag av med den nu :P

Lite bilder på jag och älskade frida i italien:







ojdå nu ska ju jag ätaaa! kyckling mums!





sämst humor?

igår camade jag och robin med varandra! (jag har ju fått min nya bärbara nu som har inbyggd cam!)
vi har laddat ner ett program som gör att man ser jävligt mongo ut.
ooooj som jag skrattade! det rann vätska lite här och där av allt skratt. hoho!









HAHAH, oh jag kissar på mig IGEN!



liljedaaaahl

usch jag gillar verkligen inte sjukhus. alla är så otrevliga och allt är så dystert :(

!
nu har min bakis försvunnit från helgen. Har varit bakishungrig sen i söndags.. ligger nog närmare 70kg på vågen nu. Hoho.
frågan är om jag är tillräckligt pigg för att dra ut ikväll..

kryssningen var minst sagt galen. Likaså village i torsdags. gryyymt kul har jag haft!


kul liv yaya

vaknade av att charlotte smsade att vi borde åka upp till sthlm på förfest innan kryssningen på fredag. Självklart borde vi det! Spåra på village, sova hos jonas och sen vidare mot riga dagen därpå.
Kommer vara riktigt slitna på söndag efter 3 dagars festande, men det är det ju värt.
den här veckan har jag inte jobbat en enda dag. Känns väldigt oroväckande. Men samtidigt är det ju bra eftersom inget håller mig fast här i etuna längre. Förutom kompisar och familjen, men dom finns ju alltid kvar för mig ändå =)
i måndags slutade jag småäta och har satt upp ett mål på hur många kilon jag ska gå ner. Om jag fortsätter med allt småätande kommer vågen bara visa mer och mer. Plötsligt väger jag 20 kg extra, det säger bara POOOFF! bäst att göra något åt det innan det är försent =) för ju äldre man blir, desto svårare blir det.
Och angående svininfluensan: nej jag ska inte vaccinera mig. Jag tror att svininfluensan inte är mycket farligare än en vanlig influensa. Visst den kanske är jobbigare, och febern är högre, men jag tror inte att den är livsfarlig. Fler människor dör varje dag i vanlig influensa, vilket media inte skriver lika mycket om. Annars skulle väl alla människor bli livsrädda för lite snor också.
Dessutom tror jag att den här influensan kan utvecklas och då kommer den här vaccineringen ändå inte hjälpa. Ska man vaccinera sig igen isåfall?
Jag är inte rädd för vaccineringen som många andra som väljer att inte vaccinera sig verkar vara. Jag anser bara att det inte är bra att vaccinera sig i onödan, det förstör immunförsvaret.
jag vill att alla i min omgivning ska vaccinera sig dock, haha. vill ju inte att nån riskerar att dööööööööööö
nööff nöff

party

orkar jag festa ikväll? känner att jag är alldeles för seg. Känner mig söndagsseg!
har börjat kolla på den nya serien flashforward, verkar bra än så länge =) skönt att nya serier drar igång med tanke på att alla gamla spårat ur. Till och med heroes som lyckades hålla sig bra så pass länge.
Ska börja kolla på true blood i kväll om det inte blir utgång =)
jag kollade just på my sisters keeper (allt för min syster har jag för mig att den heter på svenska). Den var SORGLIG. Pappsen fick nog mer tårar än vad jag fick, haha.
längtar till kryssningen nästa vecka. Vi kommer ha det så jääääkla kul! ojojoj vad det ska spåååra!
nu ska jag handla med fader. puss

arbetslöööös

idag är jag "ledig" från jobbet. Det finns inte mycket att göra såhär innan jul så det behövs inte lika mycket personal ute på hm.
Konstigt kan man tycka.. det borde ju finnas massor att göra på hm nu när folk köper julklappar helt hejvilt!
Men så är det tydligen inte.. och nu när jag tänker efter så handlar man inte mycket julklappar på hm. Om man handlar present där över huvudtaget så blir det oftast presentkort.
Tråkigt!

aja i helgen vet jag inte vad som händer. Har inget som helst inplanerat. Jannika kommer till stan och det måste jag väl utnyttja på något sätt.. sen kanske det blir en tripp till sthlm, men det är inte säkert än. Måste ju spara det mesta till mitt körkort nu!

nu ska jag grilla en mashmallows (över värmeljus, som min vän jessica lärt mig). Och på tal om jessica kom jag på att vi kanske skulle ha filmkväll?
Och juste, skulle ha det med johanna E också...
hade tydligen saker inplanerat.

jaja, pusspuss!


hej

kom precis hem från staden. Har handlat höstiga myskläder så jag slipper frysa mer härhemma hos pappa.
Träffade jessica för lunch lite tidigare.. salladerna på first class är verkligen goda och fräscha. Så tack för tipset Ida =)

helgen har varit allt annat än lugn. I fredags träffade jag vänner som jag inte sett på länge, charlotte och adde. Det var kuuul! I lördags for jag iväg till örebro för att hälsa på daniel och jannika. Och gud vad trevligt jag hade det där borta! Örebro är verkligen en mycket finare stad än äckeltuna. Ju mer jag kommer bort från den här staden, ju mer vill jag aldrig mer komma tillbaka hit. Människorna känns så mycket bättre och härligare i andra städer (mer som jag) haha =)

nästa helg åker jag på magalufkryssning, woooho! Efter det är det inte många helger kvar tills julfesterna drar igång. Good bye lever.

nu ska jag byta om till mina fina myskläder sen ska jag göra iordning lite te. Mina händer blir så jäkla kalla när jag sitter framför datorn.

puss


RSS 2.0