Hej

lite uppdatering ja!

finns inte så mycket att skriva.....! Har haft en underbar födelsedag med familjen. Hela förra helgen firades jag av mina nära och kära.. under fredagen festades det rejält i västerås. Jag, Ida och Johanna hade en galet kul kväll som vi lovat att vi måste göra om! Festlivet är ju så himla mycket bättre i västerås än i tråkiga etuna.
Lite av lördagen spenderades på fest hos Mirja, men vi drog rätt tidigt vidare till Raw, som förövrigt är det bästa alternativet på lördagar, nu när Nybron höjt åldersgränsen och Statt inte har öppet.

Var på Raw även igår. Markus Krunegård hade blivit sjuker, vilket var rätt toppen eftersom jag då fick äran att upptäcka en ny grym artist.. nämligen Armand Mirpour. Grymt bra låtar! Honom borde ni kolla upp..

Ikväll blir det förhoppningsvis ännu en utgång.. Raw lockar men det gör även Harrys. Vad ska jag välja; bra musik eller bra dansgolv?! Ida och Frida får bestämma det!

Så nu har ni fått en liten överblick om hur min vecka sett ut..
Förresten så går skolan bra.. har ju börjat med tyska nu, vilket jag ska läsa fram till slutet av maj. Lite drygt men jag kommer bli världsbäst. Med en klass bestående av 15 pers, där 13 av människorna har tyska som modersmål blir det svårt för mig att inte bli världsbäst.
13 tyska elever + 1 tysk lärare = 14 lärare som ska göra Linda till den mest framgångsrika tyskboende marknadsförarinnan i världen.

Vi hörs om en vecka då!

Bye


HURRA HURRA

igår hade jag en trevlig kväll med Ida och Danne. Lirade biljard på Dannes, alltså inte på Dannes nånting eller nåt, utan på puben Dannes. Jag vann några gånger, mycket tack vare bartendern(??) som råkade vara ett proffs som hjälpte en kvinna i nöd. Efter tolvslaget, när jag fyllt, fick jag en drink av ägaren.. väldigt stark! men inte tjurade jag över det ;)

Dannes är en jävla skitpub som stänger ett.. förutom det så älskar jag Dannes av någon konstig anledning. Där kan man verkligen umgås, vilket inte går på krogen. Och hur jävla kul är det inte att spela biljard, och för en gångs skull kunna kommunicera utan att skrika eller trycka upp asset i nåns fejja! lalal
Efter stängning drog vi vidare till harrys. Hehe vid entrén kommer jag på att jag glömt mitt leg hemma. Typique, när jag fyllt 20 och verkligen vill visa det, hahah.. men jag smörade lite på vakten som till slut lät mig gå in. Han fick mig att lova att ha med leg nästa gång för att bevisa att jag inte ljugit. Han hade stenkoll på mig hela kvällen. Eller jag menar, hela timmen som vi hann vara där.

Sedan fick vi skjuts hem och jag somnade som ett litet barn. Konstigt, eftersom jag är kvinna nu!!
Om någon timme är jag av med systemet-oskulden.
Usch, nu har jag inte många oskulder kvar.


förresten, jag har fått böter på bussen.. 531 spänn för att jag åkte på ungdom istället för vuxen. USCHA!

Idag mår jag annars bra, det är ju min 20årsdag. Skönt eftersom jag har varit så sjukt deppig dom senaste veckorna. Att ha panik är det värsta jag har varit med om. Trodde att jag fått hjärtinfarkt.. kunde inte andas, hela min kropp slutade fungera. Dom ynka 5 min kändes som en evighet. Om jag hade kunnat, skulle jag ringt 112. Så rädd var jag. Och det hemska är att om man haft en panikattack är man så jävla rädd för att få en till. Att sitta och vara rädd hela tiden gör att dom återkommer. Jag hatar det här!

MEN, inte deppa över det nu. Det kan jag göra imorgon. Idag ska jag vara lycklig. Iallafall för ett tag!

Hejdå





Min skönhet kommer från mamma och pappa

Johanna har lärt sig att scanna in bilder. Bland annat denna på mina kära föräldrar.
För det har dom en gång varit. Kära, med babies.



Pappa, mamma och lille Robin i början av 90-talet.


Nu förstår jag var min skönhet kommer ifrån. Men jag förstår fortfarande inte vad dom tänkte med.
Schyssta kläder, schysst smile och schyssta glajjer! Modet var där för att stanna.

Det sägs att man blir vackrare med åren. Kanske stämmer det? Eller är det kläderna som avgör
om man är snygg eller inte?

Om du inte klädde dig snyggt skulle du vara ful, liksom.

WORD

Bättre?

Nu ska jag ta mig lite tid för en lite bättre uppdatering.
Sitter och slökollar på desperate housewives samtidigt som jag försöker plugga lite...
går ju inte speciellt bra måste jag säga. Har ärligt talat inte skrivit så mycket som ett
ord sen igår kväll.
Motivationen för denna uppgift är inte på topp.. den är så enkel att jag skjuter upp den hela
tiden. Det uppgiften går ut på är att skapa en excel-, word och powerpoint-applikation.
Excel är jag klar med men inte med det andra. Anledningen till det är att excel var svår och
jag lärde mig något av den. Powerpoint och Word kan jag redan så det blir lite svårare att få
motivation till att göra dem. Men kan ju inte ta mer än 1-2 timmar så jag har all tid i världen på
mig att få den gjord.

Ska iofs vara barnvakt till Elina från 16-22, men hon dör nog inte av att jag är tråkig i någon timme,
det är hon så van vid.

Har gjort några kap förresten. En skinnjacka och ett par skor från h&m för endast 500 spänn.
Ett fynd kan man kalla det.

   


Ja skorna är inte snygga, rätt fula faktiskt. Eller, fulsnygga är rätt ord. Dom blir skapligt coola tillsammans med skinnjackan!

Jag har även köpt en sport-bh, eftersom allvaret drar igång nu igen. Har inte tränat på över ett halvår och jag känner att det är dags att börja nu. Ett halvår liksom! Undrar om jag är illa ute när det gäller beachkropp 2009. Återstår att se.
 
Två par nya tygskor har det också blivit. Ett par helvita och ett par helsvarta. Snyggt och bekvämt till våren.


Nä nu ska jag hoppa in i duschen.. har lite ont om tid innan bussen avgår. Måste nämligen hinna diska, dammsuga och plocka undan lite. Ni som inte flyttat hemifrån än: GÖRT INTE!

hEJ








uppdatering

jag fyller år om en vecka och en dag.

Liljedahl is the shit

det var inte igår! har inte hänt något kul och därmed har jag inte haft något att skriva om. inte för att jag brukar skriva när jag varit med om något kul men ja..

nyår var iallafall trevligt. eller så långt som jag minns iallafall.. mestadels av kvällen är det bara svart och det får det mycket gärna fortsätta att vara.

tog igen det i lördags.. men det blev inte riktigt samma sak. inga fyrverkerier :( (missade nyårsfyrverkerierna då jag låg och sov).

och imorgon har jag seminare + redovisning i IT.. affärssystem. Ska bli kul. Älskar redovisningar, faktiskt.
när det är avklarat har jag inte skola förrän den 20e januari. riktigt soft ska ni veta! Har dock en tenta den 6e februari och en till lite senare i februari. Men det klarar jag av. Jag är ju stålkvinnan.



bra sammanfattning ja. Nu ska jag deppa lite sen ska jag bada. Hejdå


RSS 2.0