Trevlig valborg alla!

idag är det nästan sommar! så härligt väder, och bättre ska det bli till helgen!
Jag ska strax iväg till Previa för att jobba nån timme och sen blir det att stressa hem till duschen och sen iväg till torshälla. Senare ikväll blire utgång.. jag hoppas på nybron men vi får se vart vi beger oss. Nybron eller Harrys iallafall.

igår fick jag min bekräftelse angående uppsägningen av min lägenhet hemskickad. Nu känns det att det är på allvar! Snart dags att börja packa dårå =) och ni som ser hemflyttningen som ett misslyckande har helt fel.. det här är något jag verkligen vill göra, om jag hade velat bo kvar i lägenheten skulle jag självklart ha gjort det. sådeså.

nu ska jag ta en macka och ett glas juice innan jag cyklar iväg för att jobba.
i början på nästa vecka får jag reda på om jag fått jobb på hemlaås eller inte! :D

kram


09.16

jag somnade hos pappa igår. Inget ovanligt med det. Vaknade precis med värsta svettningarna.. fresch! Hade glömt dra iför alla fönster och sov på en skinnsoffa. Vilket ulandsproblem va!


igår hade jag fullt upp hela dagen, som de flesta dagarna på sistone. Jag var på intervju tidigt och det gick super. Om jag inte får jobb på hemlaås så jobbar jag nog som personlig assistent i sommar. Självsäker jag är =) skulle vara kul om jag inte fick det bara för det.
Både hemlaås och personlig assistent-jobbet tillhör kommunen så därför vill dom inte "sno" av varandra. Hon som intervjuade mig igår sa att om hemlaås vill anställa mig kan inte hon anställa mig. Jag vill bli anställd där det finns mest jobbveckor! Hon frågade även om jag kan tänka mig att bli timvikarie istället för sommarvikarie och om jag är intresserad av att bli kontaktperson.
efter intervjun träffade jag danne för subway och sen åkte jag på jobbmöte. Det var trevligt att träffa alla städkompanjoner =) på betald tid dessutom!

aja nogpratat om det.. går det ens att säga så? nogpratat...
om en stund ska jag cykla ner på stan för att möta upp jessipessi.. vi ska sätta oss ute och snacka skit och kanske äta glass. Såhär i början på "semestern" är det skönt men jag kan tänka mig att skönheten går över efter ett par veckor.
'
SLUTPRATAT kanske låter bättre!

puss

13.28

JAG HAR NAMNSDAG IDAG!

bullar och tårta hos mig kl 20 ikväll ;)

puss

ännu en intervju imorgon!

har jag berättat att jag klarat en delkurs i tyskan? Nu har jag det iaf! Kuuuulkul!

imorse blev jag väckt av telefon. Om det inte varit angående jobb så hade min dag blivit förstörd. För ni vet väl att om man vaknar på dåligt humör så blir dagen kass! Men iallafall.. dom ringde från vuxenförvaltningen och frågade om jag var intresserad att  jobba som personlig assistent i sommar. OM jag är! Det är väl klart! =)
ska på intervju imorgon 10.15 så jag ska inte ta något förgivet. Det kan ju hända att jag blir helt utan jobb i sommar trots alla intervjuer. Känns bra att jag försökt så gott det går iallafall! Och grym på intervjuer har jag ju blivit!

igår grillade vi i skjulsta. Jag, Krille, Simon och Johanna. Det var trevligt till en början men sen började det regna så då begav vi oss hem till Simon. Jag grillade Halloumi.. hur gott som helst! Men dom blev lite brända så det var bara jag som åt... jag klagar inte.

juste.. jag har hoppat av skolan. Eller tagit ett uppehåll fram till hösten/nästa höst. Får se hur det blir med jobb och så. Vill inte gå hemma och göra nada i ett år liksom, då pluggar jag hellre. Så nu har jag semester! Och gud som jag njuter! Ska ner på stan och äta glass med Simon, köpa något åt johanna som fyller 21 idag (grattis på'na!) och försöka hinna gymma lite. Om jag gymmar kan jag äta en extra bulle på kalaset =)

nu äre dags för duschen.

puss



Flyttar första augusti!

Jappjappjapp! om ynka tre månader är jag fri från lägenheten! Flyttar hem till mamsen i en månad och sen drar jag iväg.. har inte riktigt bestämt vart eller vad jag ska göra. men bort från sverige vill jag iaf.. dags att inta Blocket för att sälja mina möbler! =)

jag är grymt trött. Då blir jag varm i ansiktet, och lite röd.. sen får jag hesare röst. Intressant va?! ...jag har varit ute sen halvsju imorse.. jobbade till 10 sen gick jag, helena och jessica till Corner för att svuulla oss lite. Sen ringde jag mamma och tjatade om att hon skulle komma till stan och göra mig sällskap, men hon var för lat så jag cyklade till torshälla istället där vi satte oss på torget, pratade med en Jesus-lookalike utan skor och åt piggelin. Jag kom precis hem, ska ta en tupplur strax sen ska jag invänta besked från carro.. vi är bjudna på fest men vet inte riktigt om vi kan gå...

Igår hade jag, ida och johanna trevligt hemma hos adam.. fick lära känna mycket trevligt folk som vi säkerligen kommer träffa igen. Drack fruktvinet Aurora, sviingott.. testa det!
efter förfesten skulle vi dra till nybron men killarna ville till lotus så vi gav med oss och gick dit. Det tråkiga var att jag, ida, johanna och simon tappade bort resten så vi drog till lotus i hopp om att dom skulle va där, men icke. Dom var på nybron.. riktigt surt! vi gick till lotus för att umgås med dom, och dom gick till nybron för att umgås med oss. Lite komiskt ändå..

förresten så gick båda intervjuerna som jag hade i veckan bra. Mcdonalds gick mindre bra än på Hemlaås. Det var liksom typ 100 pers som blev intervjuade samtidigt på donken.. Det var tre olika rum med olika moment som vi skulle gå in i. Första rummet och tredje rummet gick bra, eftersom där fick jag prata fritt och det är jag bra på. Men i andra rummet skulle vi köra en sån där kula i labyrint samtidigt som intervjuaren säger 10 siffror som jag efteråt ska kunna repetera och frågar kluriga frågor som "om tre är si vad är då fem".. allt för att testa om vi kan ha flera bollar i luften samtidigt. Det gick inte bra kan jag lova!

Nu ska jag ta den omtalade tuppluren. Ha en bra kväll!

kram

Homosexuella ska inte få gifta sig

jag börjar bli smått nervös inför intervjuen ikväll. Jag vet att det kommer gå bra men jag vill sticka ut från alla andra så att jag sätter ett spår i arbetsgivarens minne. Att göra det är svårt.. det gäller att personkemin stämmer och att jag gör ett bra första och sista intryck. Det däremellan är inte lika viktigt.

jag såg att en tjej från en skönhetstävling i USA förlorat tävlingen på grund av att hon sagt att hon anser att man ska vara kille och tjej och inte tjej och tjej eller kille och kille. För detta har hon fått mycket kritik runt om i världen, vilket jag tycker är sjukt. Vore det bättre om hon ljugit? Ja, antagligen. Man får uppenbarligen inte säga sin åsikt, så länge det inte är en så kallad "bra" åsikt.

Jag tycker inte att homosexuella ska få gifta sig.. Det tycker jag är felfelfel. Och att dom ska få adoptera är jag väldigt skeptisk till..
...att jag skriver så behöver inte vara förnedrande för er som tycker motsatsen. Det här är min åsikt och jag står för den.

nu ska jag göra mig iordning. Håll tummarna för mig.

Pusspuss

En kusin att skryta över

Min kusin Johanna är galet konstnärlig av sig. Har alltid avundas henne på den fronten.


Klänning som hon sytt själv. Galet läcker!



Hennes porträtt/teckningar är grymt galet fina.
På hennes blogg http://snapshots.blogg.se kan man köpa t-shirtar och tygväskor
med hennes motiv.

Hoppas att det var okej att jag tog bilderna från din blogg. Måste ju få skryta om att jag åtminstone har ett geni i släkten ;)

Puss


vilket jävla ulandsproblem

Förresten, har jag berättat hur rolig jag verkligen tycker att Alex Schulman är?!

HAN ÄR BÄST!
Kolla bara här, galet roligt! så kul att han skrattar så hjärtligt åt sig själv =)



heej

shit det är verkligen sommar ute! Jag höll på att stekas till döds så var tvungen att ta av mig jackan. Första gången på hela året var jag tvungen att göra det. Känns braaaa

idag ska jag inte göra mycket.. eller måste plugga massor, men sen vet jag inte. Kanske blir det film ikväll med Simon. Har äntligen långhelg så ska passa på att plugga till min tenta i ekonomistyrning som jag har den 6e maj. Vill verkligen klara den men det är svårt att plugga ekonomi när jag har så mycket i tyskan varje dag. Nästa vecka går jag bara måndag och onsdag så resten av dagarna tänkte jag plugga som en galning. Sen har jag flera tentor i slutet av maj.. GAAAH

jag har stora planer inför sensommaren, men som ni vet brukar jag vela ganska mycket. Har ALLTID beslutångest.. Men det här är verkligen något jag vill göra, antingen nu i år eller så blir det längre fram.

Jag ska iallafall säga upp min lägenhet imorgon. BEFRIELSE! först ska man leva livet, sen flytta hemifrån.

Pusspuss




OOOOOPS HE DID IT AGAIN

KRILLE HAR ÄNDRAT MIN PROFILBILD. EFTER MYCKET SLIT LYCKADES HAN

KÄMPAN FÖR DRÖMMEN KOMMER GÅ BRA... ELLER?!


Hej hopps

hellu!

snyggt utseende min blogg fått va? Krille som fixat.. kolla in hans och Simons nya blogg vettja: http://evtf.blogg.se
Olaglig marknadsföring.. har inte så mycket att säga till om. dom tvingade mig


Jag, Krille och Simon sitter och småchillar lite.. Simon spelar sin låt om och om igen.. både jag och krille börjar tröttna på den menmen. Imorgon skippar jag skolan.. har inte pluggat nåt. Har varit med Jessica istället. Dumma henne som förstör min karriär på detta vis!

nu ska vi spela in simon på video. blir skoj! titta in den på länken som jag skrev däruppe! (krille fick  mig att skriva det)

have to go!
Puss.


erkännjagblivitbrapåattuppdateraPuss


dumma

kom precis fram i etuna från västerås. Sitter på mdh och försöker läsa en bok som ska vara utläst imorgon. Kan ju säga att det är svårt att plugga när man har tillgång till internet.

har sjukt mycket tills imorgon.. ett 20tal frågor till boken som ska skrivas PÅ tyska, 150 sidor att läsa och läxa i Facktermologi och översättning... Detta kommer ta mig hela dagen och säkert en del av natten. Jag måste hinna med allt, vill ju inte komma efter mer nu när jag äntligen kommit ifatt efter mina virus.

idag redovisade jag Hamburg-arbetet och det gick bra.. sedan har jag haft föreläsning om tysk historia. Väldigt intressant och kul att jag äntligen kan förstå vad läraren säger under föreläsningen.. det är svårt att tolka tyska dialekter. Sen när man lär sig en lärares dialekt så får vi en ny lärare med en annan dialekt...

i helgen blir det party med ida, johanna o co! Ska bli galet kul! Ska supa mig reeeeeeeeeedlös.. närå,, men på gränsen till redlös.


alkispuss


Hon har legat med berlinmuren



Vad hon måste ha sörjt vid Berlinmurens fall.
Sorglig



Förresten så var Söndagsparty med Filip och Fredrik galet skoj!

popopopopooooopcorn

Jag vill ha en Sodastream.. är besatt av det.. massor av kalsyra och lite citron i det! när jag vaknar är det det första jag trånar efter, Iallafall dessa dagar som jag bott hos pappa. JAG VILL HA MIN EGEN SODASTREAM... fan att julen är så långt bort.

ah iallafall.. igår hann jag klart med mitt arbete som skulle redovisas. MEN, alla i klassen hade så långa presentationer att jag inte hann redovisa. Lite surt, men mest tur! =)

Idag ska jag redovisa en tysk tidning. Popcorn heter den och är en motsvarighet till Frida. Ska börja skriva på arbetet nu.. hur ointressant som helst och har ingen aning om vad jag kan skriva. Har det i Muntlig Språkfärdighet-kursen så innehållet lär inte vara så wichtig.. eller kanske grammatiken. Fan, jag som hatar grammatiken mer än livet.

idag har jag som sagt sovit hos pappa. Allt för pappas mat, men mest för Sodastreamen. Jag har glömt mitt schampoo så fick tvätta det med robins sportschampoo som luktar kille. Om jag har tur tror tjejkompisarna att jag bara fått mig något inatt.

Puss


uppe med tuppen

usch, sitter här och pluggar.. ska ha redovisning idag. Jag ska berätta om Hamburg, på tyska såklart. Har skrivit en rad och har minst 30 kvar.. känns skitbra tycker jag. Bara jag hinner med 10.52 tåget så är jag skapligt nöjd. Har inte lektion förrän 13.15 men eftersom vi har läxa tänkte jag möta upp Malin och göra klart det sista som vi inte hann göra klart igår.

Imorgon har jag en till redovisning. Ska prata om en tysk tidning. Dags att jag tar mig i kragen och köper mig en tidning på pressbyrån idag då! Fööööör om jag inte har en bra (SKITbra) redovisning imorgon så riskerar jag att få underkänt på det här momentet. Har tydligen för mycket frånvaro enligt min lärare....

det är så himla mycket nu, och det har jag mig själv att skylla för. Jag har nog inte suttit och pluggat på allvar på hela denna termin. Nu avslutas delkurserna snart och jag har pressen på mig att klara det. Föööör om jag inte klarar det så måste jag säga upp min lägenhet och flytta hem till pappa. Man får nämligen inget från CSN om man inte uppnått 45 högskolepoäng. Får hoppas på att jag skrapar ihop lite poäng på ekonomistyrningstentan som jag har om cirkus två veckor. Isf har jag bara 8,5 poäng kvar att kämpa för. "Bara"..


nu ska jag fortsätta med pluggandet. Tacka den jävel som skapade wikipedia


puss




 


Har jag tappat er?

heej!

blivit liiiite (läs MYCKET) dåligt med uppdateringar här. Bloggen har kommit i kläm eftersom mitt liv är så oerhört intressant och innehållsrikt..

nä, sanningen är väl den att jag inte gjort speciellt mycket, och därmed inte haft något att skriva. Har träffat lite nytt trevlig folk, njutit av solen, festat, jobbat och pluggat. På vardagarna är det skola, på helgerna fest och tidigt på helgmorgnarna jobb. Känner att min kropp skulle behöva vila lite..

juste, fick lön i onsdags. Det får jag ju inte glömma att berätta för er arbetslösa jävlar. Närå, men min första lön sen i somras... inte världsmycket men jobbade ju bara 6 timmar förra månaden. Nästa månad blire mer!

det är verkligen kris vad gäller sommarjobb! Hur ska jag göra med min lägenhet om jag inte får nåt?! Ska iallafall på intervju på mcdonalds (i västerås) på torsdag och på fredag ska jag på intervju på ett äldreboende. HOPPASHOPPASHOPPAS.

nu ska jag klippa av etiketterna på mina nya chinos från h&m och bodyn från monki. (JOHANNA: Ja, jag får rabatt på monki. 180 kr blev ynka 130!) Sen om en timme ska jag trampa iväg mot tåget. Måste nämligen till Västerås idag för att sätta mig ner med Malin och plugga.. har MYCKET att göra idag..

Jag letar lägenhet i Västerås.. och funderar på att flytta till jönköping. I sista utväg får det bli nyrret.


Gurra: Har ni sett Utgången? (en film)
Ida: Ja, den är där. (pekar)


Lindapuss
 


hej

Jag måste bara säga:

Jessica är den BÄSTA.
Jag avgudar henne
Hon är den bästaste bäste vän man kan ha.
Jag kommer aldrig bli lika bra som henne.

RSS 2.0