29 april 2008

Har varit dålig på att uppdatera här, men har faktiskt inte haft någon som helst tid för det. Projektarbetet som vi arbetat med sen i somras ska vara inne imorgon. Eller ja, allt vi producerat utan dator måste in då. Det som är skrivet på datorn kan skickas in på söndag kväll. Hela dagen + natten, lär jag sitta här framför datorn för att göra klart den skiten. Måste nämligen skriva ut alla mina sidor imorgon, för att sedan kunna göra klart och lämna in min bok.

Idag fick jag min klänning, från utlandet. Billigt och bra. Ni borde kolla in ebay.com. Där säljs det nya kläder för mycket rimliga priser. Utnyttja dollarn medans ni kan!



Klänningen satt jättebra. Som ni kan se har den en rosett i midjan, och den satt inte lika bra. Får gå ner till någon skräddare eller något och se om dem kan fixa till den. Den liksom bara hänger, helt slak.
Men förutom det så är jag helnöjd med klänningen! Det  lutar mot att jag kommer ha den på dagen, sen en grön på kvällen. 
OBS! De gråa pumpsen på bilden har inget som helst att göra med studenten 08.


Nu ska jag ner och köpa godis. Behöver lite mysfaktor om jag ska orka plugga.

Tjipp!


18 april 2008

idag har det varit en grajtans dag. det känns verkligen att det inte är lång tid kvar i skolan. lärarna är inte lika hårda på lektionerna, och vi får inte mycket hemuppgifter att göra. skönt, med tanke på att jag redan har så mycket som jag ligger efter i.

Var nere och tränade med jessica idag. hon tog lite bilder på svettiga jag, som ska tryckas upp i en bok som jag håller på att göra till projektarbetet =) hela helgen ska gå åt att planera hur boken ska se ut, vilka bilder som ska vara med och skriva text till den. sedan på söndag kväll hoppas jag att jag kan skicka in mina mallar så att boken är tryckt lagom till valborg.

idag har jag vita byxor. SOMMAR! ooowiie! camilla och malve kommer snart, dom kommer göra min dag ännu mer grajtans!

ha en underbar kväll!



får inte glömma; GRATTIS till Johanna som fick jobb på proton! otroligt glad för din (och min) skull =)

pussis


14 april 2008

Skulle kunna döda honom utan att ens tveka. äckligt


Jag har fått min studentklänning.. eller en av fyra som jag beställt. den satt jättebra, men tvekar dock på att den är lite babyblå. vill ha en helvit. får se hur de andra klänningarna sitter, när jag nu får hem dom.

jag är skoltrött. trodde att det här med 2 månader kvar till studenten skulle ha motsatt effekt, men icke. inte nån gång under dessa 3 år på gymnasiet har jag varit så skoltrött som jag är just nu. och detta har såklart resulterat i att jag ligger efter i miljarder ämnen. inte bra.

har fått jobb som personlig assistent, inom kundtjänsten i en butik i Norge och antagligen finns det sommarjobb för mig på proton. vilket av dessa arbeten ska jag välja? beslutångest till max. Men så tänker jag på er stackare som sökt men inte fått något alls och då känner jag mig lite bättre till mods. MOHAHAHA!

 
om exakt 3 veckor åker jag till italien.


ey chilla län ja cuttarej!

7 april 2008

nu ska jag iväg till skolan. historia C -prov. inte så värst roligt, eftersom jag gick upp för 50 minuter sen och pluggade. kommer kugga rejält.

vi har fått studentmössorna = linda glad. ett steg närmare studenten. har även beställt en klänning från ellos. men tror att jag har hittat en finare. lite dyr, men lätt värt.


hehehehhe. jag vill stanna hemma. jag vill inte gå.

Har bara en lektion på måndagar, det är min drivkraft.

hejdå

2 april 2008



Jag har lockigt hår.


RSS 2.0