Här kommer dom

Hallå hallå!

idag gick jag upp 10.. tänkte att jag kan ju inte sova bort hela året. HAHAHAHh! ibland är jag så jävla rolig! (jag skojar inte.. garvade verkligen åt mitt fiffiga skämt).

roligt är det även att jag fått väcka oskar och kristofer idag. låter lite kinky men så roligt fick jag inte ha det. haha..
jag älskar att väcka folk med min sprudlande energi, som jag tyvärr har när jag precis vaknat. men observera! det gäller bara när jag vaknat självmant.
heheheh

ja så nu vill ni väl höra om mina planer ikväll?! -antar att ni inte vill det, men här kommer dom ändå:
klockan fem kommer ett antal personer hem till mig för förfest. ska laga lite mat innan dess och göra mig finfin inför dom första andetagen i 2009. hahah dom första andetagen... ååå jag är för jävla rolig. --jag förmodar att dom flesta slutat läsa mitt blogginlägg här. men iaf:
vid halvsju ska jag hämta oskar vid tågstationen... och
vid halvåtta drar vi till Almira där det ska vara fest för alla som inte vet var dom ska ta vägen! heheh =)
ska även försöka hinna dra till richards fest innan tolvslaget.. men får se hur det blir med det. det beror ju på hur mycket vin jag fått i mig. eller ja, på hur kort tid jag fått i mig det.
och ja, jag ska dricka vin. tänkte blanda ut med alkoholfri cider så att jag får lite champagnekänsla över det hela. haha.

klockan tolv ska vi såklart stå nere på stan och se alla fyrverkerier (usch vad läbbigt det äääär!). där ska jag träffa alla nära och kära som jag tyvärr inte kommer träffa mer under kvällen. eller jo det kan ju hända att vi slutar på samma efterfest.
för på efterfest ska jag absolut. om det inte är så att jag däckat på bussen eller blivit inlåst i fyllecell. sådant vet man aldrig.

ni har väl lärt er att ni ska ta min blogg med en nypa salt? jag är trotsallt fortfarande tonåring och har ingen aning om hur livet fungerar. en liten jävla skitunge är vad jag är. och den sista månaden som tonåring får ni försöka stå ut med mig.
den 22a januari blir det andra bullar. då jävlar smäller det! Systemet here i come! hahah.


och bilder var det ja.



Här är jag efter champagnefrukosten. Johanna hade precis fixat hår+smink.


Precis innan studentfotograferingen! Här syns det verkligen att jag har
olika färger på ögonen =)



Där kommer jag springandes =)


Jag och mamma


Jag och camilla.. där kunde ingen av oss hålla tillbaka tårarna! heh.


Jag och Carro


Jag och Nam


Tungt för halsen blev det! Och erkänn snyggt foto på studentskylten!


Här ska jag klappa(!!) Malve. Heh sött


jag drack inte bara champagne den dagen. Beviset har ni ovan.


Men en hel del blev det!


Haha jag dansandes med min vattenflaska. Haaha! Den vattenflaskan var
eftertraktad på det stekheta flaket ska ni veta!


Synd att jag inte kan ladda upp videos. Vet inte riktigt hur det funkar. Har en kul där jag häller upp champagne i glaset och sedan viftar med armarna så att allt kommer ut på sanna. Förlåt Sanna.

Nu måste jag städa och greja.. det är ju trotsallt 2008 bara en gång i livet. heheheh

Kram och adjö


Hejs

jag är grymt besviken på er! att ni inte kunde kommentera era jävla svin! det är nästan så att jag överväger att slänga min blogg långt åt helvete!


Och för er som inte bryr er; tentan gick skit.
Men inte deppade jag ihop för det. nejdå.. jag, ida, johanna och danne hade det väldigt trevligt under förfestandet hemma hos mig. mycket vin blev det. och ännu mer skratt. att sedan nybron var tomt på folk var en annan femma. subway var gott iallafall, och lika så min vietnamesiska hämtmat.

igår var jag hos min moster som fyllde år. och även fast jag var skapligt trött och hängig fick jag i mig vaniljbullar, vilket kändes värt.

johanna fixade över lite bilder från min student till ett usb-minne. bilder som jag inte sett tidigare så det var kul! väckte lite minnen.. jaa väckte minnen som hände för ett halvår sedan.. kan ju säga att champagne klockan halvsex på morgonen till sent på natten sätter spår i hjärnan.

laddar upp några bilder senare! =)

Hej






förresten

skulle vara kul att veta vilka det är som läser min blogg!
så alla läsare; KOMMENTERA!!

capish! =)


NU ska jag fortsätta plugga. Och nu vill jag se många kommentarer om lycka till på tentan. måste få veta hur många av er som ens bryr sig! =)

lovar att jag inte kommer ha en enda kommentar till detta inlägg imorgon.

hehe Kram



lite senare..

imorgon blir det feeesta! måste fira att jag avklarat sista tentan för i år. Och att jag faktiskt klarat en hel termin på högskolan!

Hahah
Som en indian kommer jag invadera dansgolvet imorgon.


Bilder från min inflyttningsfest!





Kolla mina näsborrar ;(

Alltid så fina! :) fan ta er! heh..


PARTYPARTY!

...nä nu ska jag fortsätta med pluggandet.


skulle aldrig

jag är kass på att plugga.. har suttit och ätit 200 gram choklad istället. en 100grams med nötter i och en 100grams mjölkchoklad. skulle jag aldrig göra om jag inte hade tenta imorgon. ALLT är liksom roligare än att plugga till tentor.

jag skulle aldrig ha ringt pappa och bett honom komma hit för att ta ut luften ur mina element om jag inte hade tenta imorgon. jag skulle aldrig ha ringt 3(mobilt bredband) och klagat över att jag fått för hög räkning. och jag skulle verkligen ALDRIG lagat mat i 2 timmar om jag inte hade tenta imorgon.

jag skulle aldrig ha skrivit blogginlägg om jag inte hade tenta imorgon. jag skulle aldrig läst sméjournalen om jag inte hade tenta imorgon. och jag skulle aldrig diskat om jag inte hade tenta imorgon. jag skulle ALDRIG chatta på passagen om jag inte haft tenta imorgon.

JAG SKULLE ALDRIG SITTA OCH LÄST HELA NATTEN OM JAG INTE HADE TENTA IMORGON!  usch..

wish me good luck.
imorgon 11.30 är helvetet över! jag ska ALDRIG mer vara så oförberedd som jag kommer vara imorgon.


Lite utdrag från min konversation med Danne. alltid underhållande.



Lindo. säger:

det var två äpplen som hängde i ett träd

Lindo. säger:

plötsligt föll ett äpple

Lindo. säger:

då sa den andra: MOGET!

Lindo. säger:

hahahahahah


15 minuter senare:
Daniel^ säger:

åh gode gud

Daniel^ säger:

Den var så dålig att jag tror du gav mig cancer

Lindo. säger:

det som var meningen

Förövrigt blev den där Danne väldigt glad när han hörde att jag nämnt honom i bloggen:

Daniel^ säger:

Jag vill tacka mamma, och gud, och Jolt cola..



Älskar min danne! haha


JAG SKULLE FAN ALDRIG PRATA MED DANNE OM JAG INTE HADE TENTA IMORGON!


HEJDÅ



Sött eller vad

har glömt att berätta att Ida äntligen kommit hem från Irland! ...eller antar att ni förstod det när ni läste om att vi varit på aupair-möte tillsammans!
Men ändå! Hon är hemma!!
Igår kom även Johanna hem, som ska stanna här över nyår!
Grejtans! Ska bli ett bra nyår har jag bestämt!

igår skulle hela min dag bestå av plugg. Men gjorde den det? NEJ!
bestämde att jag skulle skjuta upp det tills idag.. en dag före tentan. Men har jag pluggat idag? NEJ!!!

Fyfan jag kan lika bra gå och skjuta mig själv!

Snacka om att jag har humörsvängningar. Först så jävla glad över Ida och Johanna och sen så jävla less!


Linda goes wild! hehe

Kram

stört

dags för en liten uppdatering!

Igår var jag och Ida på ett Au Pair-möte. Jag skrev upp att jag ville åka i början på juni. Då hinner jag läsa klart hela nästa termin, vilket är skapligt skönt när jag om ett år ska gå tillbaka till studierna. det var iallafall vad jag först tänkte...

MEN imorse ringde en kvinna från tyskland som vill ha mig som Au pair redan i mars... hon var så satans trevlig att jag börjat fundera kring att åka redan i mars.. till tyskland.
imorgon ska jag prata med min studievägledare om det.. om det är okej att jag tar uppehåll mitt i en kurs. sedan kan jag kanske åka till usa nästa år.. när jag fyllt 21 och kommer ut på alla klubbar new york har att erbjuda.

det låter bra va?? =)
inte så satans in i helvete långt till tyskland som till usa. och då slipper ni ju sakna mig. omtänksamhet uppskattas ;)



i helgen vill jag på bio, någon som är sugen? the day the earth stood still vill jag se. och kanske twilight. så om någon är sugen, hör av dig!


på fredag har jag tenta i ekonomistyrning... pluggar för fullt fram tills dess. ....alltså, om ni undrar varför jag är ignorant och hänsynslös. heh



hejdå


Hej

zup yo!!
Soft skön tjej som jag gillar umgås med, ha inte känt henne så väl, men då mkt jag ha vgarit med henne, så gillar jag henne som hon är, keep cool, stay real do not forget 2 shake ur ass...

ett vanligt samtal



J o h a n n a säger:

jag kom på "mitt aupairbarn" onanera igår

ida säger:

igen?

Lindo. säger:

haha men fyfan vad du gillade det

ida säger:

med barbie nu ocksa haha

J o h a n n a säger:

nej! menade i förrgår

Lindo. säger:

haha stööörd

ida säger:

haha okej da ar de lungt

J o h a n n a säger:

hon stoppade in barbiens ben i Musen

Lindo. säger:

men hur gammal är ungen?

J o h a n n a säger:

4!

Lindo. säger:

men fyfan

J o h a n n a säger:

hon ba: kolla benet blir som ett stöd i här



 


TÄNK KÄRA LÄSARE TÄNK

nu ska jag berätta hur det ligger till. Det är så att jag inte orkar med plugget längre. Som min lärare sa så pluggar vi ett ämne på tre veckor, vilket skulle ta närmare tre år på gymnasiet. Det är stressigt och jag tror inte att jag klarar av det just nu. Visst jag klarar av att sno åt mig de högskolepoäng som krävs men jag känner att jag vill göra något annorlunda. Och med annorlunda menar jag något som inte har med skola att göra. Jag har pluggat hela mitt liv, vill testa på något nytt.

och det är den enkla anledningen till att jag kommer säga upp min lägenhet, och att jag tänker hoppa av högskolan. Inte för att jag inte klarar av att ta examen, utan för att jag är trött på skiten. Mitt sug efter något nytt hindrar mig just nu. Jag vill ha nya erfarenheter, åka ut på äventyr, upptäcka saker. Man ska passa på att följa sina drömmar och impulser när man är ung. Annars sitter man med jobbiga tonåringar vid 50årsåldern och ångrar så in i helvete att man inte gjort något med sitt liv. Jag ska kunna dö med vetandet att jag gjort allt jag velat i livet. Jag ska vara så tillfredställ att jag vid 65årsåldern längtar efter döden. hehehh

Oj vad seriöst detta inlägg blev, med tanke på mina tidigare inlägg.
Igår funderade jag kring hur mycket vi förstör miljön genom att slänga mat där bäst-före-datumet gått ut. Och det är därför som jag imorse åt yoghurt som gick ut 28 november. Som jag hörde på ett TV-program; tejpa över alla bäst-före-datum och gå bara efter lukt och smak. Hur töntigt är det inte att hälla ut en liter mjölk som smakar som den ska. Även fast den gick ut för 5 dagar sedan. Bäst-före-datumen stämmer inte. Ägg som gått ut blir inte kycklingar. Men det blir goda omeletter. TRO MIG! 
Jag brukar äta sylt och bröd som möglat. Alltså jag tar bort det som är grönt och äter det andra. Känner ingen skillnad i smak eller lukt. Mina kompisar tycker att jag är weird men jag tycker att jag är smart. Sånna okräsna som jag bidrar till en lite bättre miljö.

så nu har jag fått ut min aggression kring något som kan vara den största miljöförstöringen.

Barnen i afrika har inte bäst-före-datum. Hehehhe


Nu ska jag göra mig iordning. ska snart till min kära bror som blir hela 17 år gammal idag! HURRA HURRA HURRA!

Kraaam



min dag

mina besökare har ökat med 100%! kul tycker jag.. 100% av en person undrar ni då, dvs att jag gått från 1 besökare till 2 besökare. men nej, där har ni fel. så mobbad är jag verkligen inte. jag är cool. dödscool. om jag vore er skulle jag också följa min blogg. jag är kär i mig själv. blir upphetsad av tanken på mig själv.

idag har johanna, jenny och min moster varit här. ätit goda bakelser, ballerinakex och druckit massvis med julmust. vi har även funderat mycket kring livet. det är sånt vi gör i vår släkt. pratar om hur dystert allt är. men mycket skratt blir det, mer än vanligtvis faktiskt. och nu kanske ni undrar hur jag kan skratta mer än vanligtvis. och då kan jag bara säga; kom så ska jag visa mina magmuskler. bygg upp lika stora som mina så garanterar jag att det går.
jag är en egobög och jag vet att du gillar det. utan ironi skulle min vardag inte vara kul. testa ironi, det förgyller livet!

ibland kan jag fundera kring om jag är den enda existerande människan på denna planet. alla andra är mina hallucinationer och allting kretsar kring mig. men snabbt inser jag att detta inte skulle funka. hur skulle en så perfekt människa som mig kunna hallucinera fram krig och elände? skulle knappast gå.
sen undrar jag om människor som tar självmord från höghus ångrar sig på vägen ner mot döden. kan tänka mig att många ångrar sig när de tagit klivet ut. liksom; FAN JAG VILL LEVA! - men tyvärr är det då försent. om du inte hinner ringa gymnastikläraren som ställer fram en studsmatta som du kan landa på. men hur kul skulle det vara. värsta studsen ut i rymden. då skulle det bli mer; FAN JAG VILL DÖ! -dystert men sant. liksom vem vill flyga runt i rymden. utan begravningssten. men vilken cool död ändå. skulle bli historia.

jag ska flytta, utomlands. någongång ska jag göra det. någongång = nästa år. ja, nästa år ska jag flytta. utomlands. till en stad låååångt från e-tuna ska jag bosätta mig, och där ska jag stanna till ni här hemma saknat arslena av er!

sådeså!

ha en bra kväll. det ska jag ha, med mina cheeseballs och min julmust

cheeseballs <3






Sjuka jag

har ni sett reklampelaren för bärbara datorer där det står; "alla älskar hårda paket" och "till henne". är det bara hos mig och nathalie som fantasierna rusar iväg mot det perversa hållet? hehe lite kul är det faktiskt. undrar om de som gjort reklamen var kvinnor, och om dom med avsikt gjorde gömd porr-reklam. eller om det är män, med stora paket, som vill upplysa alla i äktenskap om att det finns bättre, hårdare paket. det tror jag. och undrar om det bara är hos mig och nathalie som tankarna flyger iväg. kunde det inte ha stått "alla älskar hårda klappar", då hade jag sluppit analysera detta.

jag analyserar mycket kring oväsentliga saker. häromdagen när jag pluggade med gruppen kom jag å tänka på hur högt i tak det är i biblioteket, cirkus 10 meter. funderade mycket kring hur det skulle varit om någon fick för sig att hänga sig i taket. skulle någon märka det? är det någon mer än jag som kollar upp i taket? .. min grupp tyckte att jag var lite weird så jag slutade analysera. men några timmar senare började jag tänka igen. skulle det ens vara möjligt att hänga sig i ett 10 meters högt tak? finns det någon så hög pall som jag kan hoppa från? antagligen inte. den största frågan är iallafall; hur länge skulle någon kunna hänga i ett 10meters högt tak utan att folk skulle märka?

nu kanske ni kan förstå varför jag är som jag är? mina fantasier är inte normala. på tågen brukar jag fantisera om hur det skulle se ut om rosa krokodiler kom in. hur skulle folk reagera? en rosa krokodil liksom. finns bara på ett ställe; i mina fantasier.

hädanefter lär jag tänka på hårda paket. hur ser en rosa krokodils paket ut? och alla andra på tåget. hur ser deras ut? hahahah, jag kommer ha kul på tåget imorgon.


KRAM

RSS 2.0