Thank God it's friday!

Äntligen fredag! Idag ska jag verkligen bara ha det mysigt hemma.. se på film och äta American Pizza=) Var alldeles för längesen som jag bara satt hemma en fredag och gjorde absolut ingenting, så skönt!


Det här med rubriker, är så onödigt.

Den var kvar.


Den här månaden är jag PANK, vilket känns jävligt hårt eftersom jag kunnat levt så bra i flera månader nu :/! Hela min lön är slut, inget studiebidrag och en massa räkningar. Fick 1600 den här månaden, och eftersom jag hade 1600 i räkningar känns det inte så bra. Har dessutom lyckats gjort av med 500 av mina 1600 så fick lov att låna av pappa, vilket aldrig är bra. Jag som skött min ekonomi så bra den senaste tiden :/ menmen, nästa månad blir allt i ordning och reda igen.

I helgen blir det utgång med Jannika!  Och nästa helg blir det fotboll på o'learys va?!! SPÖ ska dom ha!



FAN vad mina inlägg är intressanta.




Vi kan mata ankor, elefanter och giraffer.

Just nu sitter jag i skolan och väntar på att franskan ska börja. Slutar vid fyra sen ska jag ner på stan och träffa Carro =) ska se om min cykel finns kvar också... den har ju stått på stan sen i söndags, så det låter inte så trovärdigt att den är kvar. Men för min skull hoppas jag verkligen att den är kvar.. annars blir pappa inte glad. neppneppnepp.

I'm back!

Skolan har börjat, sista året på gymnasiet! Känner på mig att det kommer gå undan. Idag pratade vi om projektarbetet, jag, mirja och johanna har redan kommit överens om vad vi ska göra =) väldigt underhållande måste jag säga. Inte alls sådär svårt som jag förväntade mig att projektarbetet skulle vara.

Askul att vi börjat med nya kurser, som vi i stort sätt valt själva. Filosofi, religionskunskap och rättskunskap är några utav dem. Älskar verkligen att diskutera, så filosofi och religionskunskap passar mig utmärkt =)

Mina fingrar har återigen blivit tangentbordskåta, vilket vi glatt hurrar för! OOOOWIIIE!




RSS 2.0