hata rubriker!

jessica och jag kom hem strax innan två inatt, vi sov 4,5 timmar sen gick vi upp för att cykla till stan. Trots lite strul så gick det bra! Det bästa är att tiden går hur fort som helst, att jag får träffa jessica lite mer och såklart att man får lön den 15e istället för 25e. Perfekt ju! Ska jobba imorgon med =)

Igår var jag på 21årsfest med jessica, ida och johanna. Hade jättetrevligt.. kvällen fick sluta på dannes, där vi tog ett par matcher i biljard. Till helgen hoppas jag att det blir utgång i Västerås! Får se hur det blir med jobb å så..

om en timme kommer pappa och hämtar mig. Vi ska åka och handla, som vanligt! Sen ska vi hämta Elina i Torshälla.. hon ska sova hos mig =) myspys! Min kundvagn kommer väl bestå till 90% av godis, chips, dricka och glass. När man är barnvakt får man svulla lite! :)

träningen går förresten bra. Har cyklat massor i det fina vårvädret, och tränar några ggr på Nautilus. Jag saknar ju att träna med dig Johaaanna! Buhuh! Boka tid?!

nu ska jag föna håret! Det är hur skönt som helst att jobba så pass tidigt... man får betalt för tid som man annars skulle sovit bort liksom =)


Puss


11.20

ho ho!

ligger fortfarande i sängen.. vaknade strax efter nio men har inte orkat gå upp än. Så skönt att ligga och dra sig =)

Jag ska strax cykla ner till Nautilus, känner att jag måste börja ta tag i träningen på allvar nu. Måste börja följa mitt styrkeschema, och inte bara träna kondition varje gång! Det är ju vår, och jag vill gärna kunna ha alla vårkläder som snart ska åka fram! Så det blir stenhårt från och med nu... maskinen from hell, som Johanna uttryckte det så fint, ska bli min bäste vän. heheh. vi får se hur länge jag står för mina ord =)

i helgen ska jag jobba :O :O :O :O :O !!!
Jessica har fixat jobb åt mig på lördag, och om det går bra får jag jobba även söndag..  :D visst är hon gullig!
Vi börjar 8 på lördag, men trots det ska vi på fest imorgon.. Får se till att ta det lugnt, vill ju inte vara trött första dagen på jobbet! Det får bli en nykter och krogfri kväll för min del =)

jag har inte fått svar angående jobbet som jag var på intervju för förra veckan. Vi ska få svar någon dag innan fredag nästa vecka. Jag håller verkligen tummarna! Ett deltidsjobb på vardagarna och ett extrajobb på helgmorgnarna vore ju toppen! money money money!

Och grattis till Ida som fått sommarjobb! sommaren är räddad! :D

puss


alla får sova hos mig

gårkvällen blev rätt lyckad! fick lite för mycket av det goda.. men kul hade jag för det!

det var tänkt så att Camilla skulle sova hos mig inatt.. hon ringde mig runt 2tiden inatt, precis när jag somnat. När jag svarar säger jag att en kille vid namn Stefan sover hos mig, men att hon kan sova med oss. Hon blir såklart arg och sover hos hennes kompis. Hur schysst är det liksom att dra hem ett fylleragg när min syster skulle sovit här??!?
Men nu var det så att jag fyllepratade.. eller drömpratade. Jag känner ingen Stefan, och det var Jannika som sov bredvid mig. Är inte det komiskt?!

Jag kommer ju såklart inte ihåg detta samtal, men jag kan tänka mig att Jannika tyckte det var ganska roande! Jag hade sagt till Camilla att "alla får sova hos mig". Sen hade jag lagt på, redo för kudden igen, och sagt till Jannika "alla får sova hos mig", sen hade jag somnat/däckat!


Fyllepuss

jobbintervju

ikväll mellan 19.00 och 20.30 sitter jag på jobbintervju! Känner mig lite nervös, vilket jag alltid gör inför intervjuer. Men det brukar ju gå bra så jag får hoppas att det gör det även den här gången. Var bara så längesen sen sist jag var på intervju... men ja, om jag är mig själv kan det väl inte gå dåligt?! heh

gårkvällen spenderades med Ida och Johanna.. lite förfest hos mig innan vi drog vidare till Dannes. Där spelade vi biljard och drack billig öl. =) askul hade vi!

efter intervjun kommer Tim hit, eller kanske var det så att jag skulle dit?!.. aja, ska kolla på film antar jag!
det gäller att ta det lugnt ikväll för i helgen blir det inga lugna stunder! Imorgon ska jag först träffa Johanna för att köpa en 20årspresent åt Mirja som har fest på lördag! (grattis till henne!) Sen senare blir det Raw med Frida och gänget!
Ida du kan väl också dra dit, så ses vi där?!


nervöspuss

puss

jag har suttit hela eftermiddagen och tjatat på vänner/bekanta/msnragg om att gå på Bob Dylan med mig. Alla tycker att det är för dyrt. Skulle jag också tycka om jag inte var ett stort fan.

Men till sist kom jag på att fråga pappa, och han sa Jajaja. "För din skull". Världens bästa pappa är han! Inte för att jag inte gillar era pappor, men jag kan fan inte tänka mig att någon annan är så jävla bra som min! ;)) ..provocerande, jag vet!

Vore ju toppen om jag kunde få med Camilla och Dan också.. dom är stora fans av Bob Dylan. Tror till och med att det var så att Bob Dylan spelades när Malve föddes =)

Hoppas att det finns biljetter kvar imorgon. Vore väl typiskt om det inte gjorde det.

Och Gud som jag skulle skratta.

Pussaa


Hej.

Igår så ville jag ut och festa så jag sms:ade lilla Jessica och frågade om hon ville med ut. Men den tråkmånsen ville inte så jag stannade hemma och glodde på tv istället. Förutom att jag sov halva dagen idag så måste jag storstäda och tvätta (vilkett jag antagligen inte kommer göra, så slö som jag är)  sen ska jag ner och träna tänkte jag. Jessica ville träffas men mitt schema är fullbokat - jag är en riktigt tönt. Det här blir ett kort inlägg, jag har inte tid med er töntar!  Nu måste jag  faktiskt gå och skita, kan inte hålla mig längre!

Hejdå loooosers!


Rea is da thing!

smsade pappa för ett par timmar sen:
Ica i fröslunda har värsta rean! En stor coca cola för 12 inkl pant :O och 300gram chips för 10.. Och inte nog med det: 4,90 för smågodis! Jag köpte allt!!!!!!!!!

Fick svar:
Din lilla ;-) ;-).....
kapitalistiska gottegris!

HAHAHHAH!

Och på tal om rea, här är ett utdrag från Idas blogg:
"Linda: (halvt ihjäl) hallå?
Jag: Oj shit förlåt sov du?
Linda: Nej de är rea.
Jag: Va?
Linda Det är comviq, de är rea....
Jag: ???"

HIIIIHAHAAAHOOOOHÖÖÖHAAAAA

Måste uppleva

jag vill så sjukt gärna se Bob Dylan den 23e mars! Det finns fortfarande ett fåtal biljetter kvar! Kan ingen snäll krake gå med mig?! (A)
Det kostar mellan 435 och 695 kronor, beroende på hur bra platser man vill ha..

mycket pengar tänker du.. MEN det är inte varje dag Bob intar scenen i lilla Sverige.. dessutom får du skönt sällskap av mig!

Jag kan bädda din säng i 10 år. Och diska din disk i 15. KOM IGEN NU FÖR FAN!

Tänk å höra denna live:



Eller denna:



Jag får ståfräs!



Gåshudspuss

Tvättdag

imorse, eller idag, vaknade jag 13.. klockan 14 hade jag tvättid, och mellan tvätten har jag städat, sett på tv och ätit skräpmat. En väldigt skön lördag med andra ord.

Till skillnad från många andra så älskar jag att tvätta. Då känner jag mig riktigt duktig! Och hur skönt är det inte att krypa ner i nytvättade lakan efter en hel dag av tvättande?!

Jag, Ida och Johanna hade planerat att ses ikväll, men eftersom jag inte är klar med tvätten än bestämde vi att ses i veckan som kommer istället. Ida ska ju trotsallt upp vid 6 imorgon för att jobba, så då får du sova lite Gums!

En av de två tvättmaskiner som finns är sönder, och en tvätt tar 1,5 timme. Med lite uträkning kan vi konstatera att jag hunnit med 3 tvättar sen 14 idag. Jag har en kvar. SURT!

Nu ska jag pallra ut till tvättstugan och se om maskinjäveln är fertig!

Känns faktiskt som vårluft ute! GÖTT!


Vårpuss


19.04

satt som väntat uppe hela natten och pluggade. Kände mig minst sagt döende när jag gick mot tåget.
Tentan kunde gått bättre. Men för att se det på den ljusa sidan, så kunde det ju faktiskt ha gått sämre också.

efter tentan gick jag till systemet, och sen kom pappa och hämtade mig för lite matshopping. Blev bjuden på mat.. som student uppskattar man det mer än nånsin!
sen åkte jag hem och sov ett par timmar. Mirja och Ida ringde mig utan att jag riktigt kommer ihåg det. Ida hade frågat om jag sov och jag svarade att det är lugnt för det är ju Rea. haha! Jag menade att "det ändå är gratis för jag har ju comviq"... störd jag är!

Idag har jag ont i magen :( blev för mycket kaffe inatt..


Förövrigt så saknar jag mitt långa hår!



Långthårpuss

Ich bin eine schmetterling

idag vaknade jag runt 11, och sen dess har jag suttit i köket och pluggat. Inte lagat mat, inte duschat, bara pluggat. Och ätit godis såklart. Tentaplugg utan nåt gott att tugga på går ju inte!
Har kommit en bit på vägen och därför förtjänar jag en liten paus.

tentan börjar 08.30 imorgon, vilket betyder att jag ska ta 06.52tåget.. som jag alltid måste göra när jag har tenta! Så hemskt jobbigt!

Tyska är det värsta jag vet! i högstadiet var jag grym, men min nuvarande lärare påstår att jag lärt mig fel uttal osv. Så nu suger jag. Jag är den enda i klassen som gör det.

Jag önskar att jag kunde byta kurs. Till ekonomi, eller konsumentpsykologi. Men det går inte eftersom jag gått halva kursen! muuuuu


                                          

Fuck ya´ll Fuckers!



softisch

kollade precis hur mitt schema kommer se ut dom närmsta veckorna. Och förvånande nog går jag 1,5 timme PER VECKA i TRE veckor framåt. är inte det soft så säg!

idag har jag BARA pluggat, och ätit vietnamesiskt såklart. Har inte hunnit träna på hela veckan.. har haft fullt upp med plugg. Men snart är det slut med det för ett tag.. måste bara fixa tentan på fredag så blir det grejters!

jag har laddat in bilder från min mobil till datorn. gör inte det så ofta, så jag hade hunnit samla på mig 300 bilder. Dom flesta är på mig, precis hemkommen från krogen.

Hur borta ser jag inte ut här (minns inte ens att bilderna tagits):


Eller ännu värre:



Ja, vi får hoppas på att jag såg liiite fräschare ut tidigare under kvällen =)

Nu ska jag sova så att jag orkar upp imorgon. Världens sämsta dag kommer det bli. Plugg non stop!

PUSS



Mumsfillibabba!

hellu!

har precis slängt in en paj av eget påhittat recept i ugnen. Squash, cocktailtomater, kyckling, creme fraige med paprika och chili, samt lite mozarella ovanpå det. Hoppas att det blir bra!
Roligt att mixtra lite =)

och anledningen till att jag äter såhär sent är för att jag inte var hemma förrän vid sex. Har helt enkelt inte haft tid eller ork att laga mat. Måste ju hinna duscha och allt sånt nödvändigt mellan allt plugg.
Har två redovisningar och ett prov imorgon. Sen tenta på fredag. Kommer gå braaa! Iallafall de tal som jag ska redovisa imorgon, har liksom inte börjat skriva på dom.

shit min paj ser inte alls god ut. den är helt nerdränkt i ägg och mjölk. Visste väl att jag inte skulle hälla i allt!
menmen, den kommer åtminstone stilla min hunger =)

nu ska jag börja förbereda mig inför morgondagen. Det blir en lång natt!

LJUVLIGT

puss


RSS 2.0