30 november 2007

Åkte till mamma efter skolan igår. Åt pizza och myste =) Han i pizzerian lät mig bestämma vad jag ville ha för ingredienser på min pizza ;O helt utan extra kostnad. Snacka om att jag kände mig fetmätt efter den.

Ikväll ska jag till lotus med Frida och hennes kompisar. Får se om det är kul där, annars går vi vidare till nybron. Har inte riktigt bestämt vad jag ska ha på mig ännu. Lutar mot min hängselklänning och en vit skjorta. Som Jannika sa så behöver man inte vara lika partyklädd på fredagar som på lördagar =) lördagar på lotus är liksom galet mycket roligare än fredagarna.

Nu ska jag klippa, måla, sminka, äta, borsta, stressa och platta. Ser fram emot det. NOOT. Men resultatet blir bra, eller iallafall bättre. Vad gör man inte  =)

Ha en bra kväll allesammans, för det ska jag ha! Puss&kram


Linda


28 november 2007

Jag och Jessica har varit och testtränat ikväll, och eftersom personalen är trevlig och maskinerna bra ska vi köpa kort på fredag=) Skönt att jag äntligen kommit igång!

Idag när jag kom till skolan så frågade jag så rart om när skräckhäftet som vi fått i svenskan ska vara utläst. Och till min stora förtvivlan svarar Mirja; "Linda, vi har ju prov idag". Hjääälp tänkte jag och drog snabbt upp häftet för att hinna läsa lite på dom 15 minuterna som var kvar. Jag hann ju med att läsa typ 20 av 50 sidor. Inte sådär hallelulja-bra. Men som tur var så var det grupp-prov, och jag hamnade med Johanna och Mirja. Texterna var ändå inte så svåra, bara låååånga. Mirja och Merisa gav mig en sammanfattning om varje text =) väldigt snällt, jaaao!

Imorgon ska jag på stan med Jannika. Det är ju 30% på cubus, vilket man inte får missa! Efter vi gjort staden ska jag hem till mammi. Hon är sjuk och jag ska bli hennes personliga assistent, utföra ärenden och grejs.. eller handla åt´na iaf. Kommer bli spännande.

Och i helgen, ja då så ska jag ut. På fredag ska jag förfesta med Frida och sedan ska jag till lotus med Jessica och Rori, där jag även ska träffa Jannika och Sandy. På lördag blir det lotus med bara, bara min, Jannika =) Iaf förhoppningsvis. Längesen vi var ute bara hon och jag =/

Nu ska jag skapa en ny blogg, som till slut ska bli mitt projektarbete.
 

jippie ki yay MF!


27 november 2007

Har varit hemma från skolan idag. Hade ont i magen hela gårkvällen så det blev inget pluggande inför provet.

Blev inte heller något köp av gymkort idag, utan det får bli imorgon istället. =)

Beställde från h&m idag. En paljettklänning och en bronzefärgad väska som jag kanske kan ha på nyår;

   


26 november 2007

Jag kom nyss å tänka på en väldigt tragisk grej. Nästa år flyttar jag antagligen hemifrån, troligtvis till Norge. Vilket kommer bli askul. Det tragiska är att jag inte kommer få ha mitt H&M-kort kvar. Får bara ha det så länge jag bor kvar hemma. Och då kom jag på den briljanta idén! Jag blir en papbo! Pappa får helt enkelt offra sig och flytta med mig. Pendla kan han gott göra.

Då var det problemmet ur världen.


Nu återstår bara pluggandet till provet som jag har i rättskunskap imorgon. Vid den här tiden borde jag ha slagit upp boken, men nej det har jag ej gjort. Ska ta och göra det nu.
Borde egentligen gå och prata med SYO:n. Jag har 2550 poäng, men som vi alla vet behöver man bara läsa 2500. Därför borde jag kunna döda rättskunskapen, eftersom den bara ger 50 poäng. Och som ni antagligen redan räknat ut är tvåtusenfemhundrafemtio minus femtio tvåtusenfemhundra. Lindas boll är på hugget ikväll!

Och så var även det ur världen.

NU; Plugga!

25 november 2007

Glömde skriva om fredagens idol.

Hur jävla pissigt som helst att Daniel åkte ut! Hur kunde det hända?! Han skulle ju fan vinna!

När Jihde bad Marie och Andreas att kliva fram, vem trodde då inte att han skulle säga; "ni hänger löst". Men icke, Daniel och Amanda hängde löst. Och då var saken klar, i varje fall för mig. Amanda skulle åka ut. Men där hade jag också fel, Daniel åkte ut. Hur fel som helst!

Amanda skulle åkt ut. Enda gångerna hon sjunger bra är när hon bara behöver sjunga med samma ton hela tiden. Annars har hennes röst varit falsk i varje låt hon genomfört. Visst, hon kanske för sig bra på scenen, men en värdig vinnare av idol ska väl ändå kunna sjunga??

Jag ser mycket hellre Andreas som vinnare än Amanda, faktiskt. Han för sig inte bra på scen, men han är fan bra på att sjunga. Fattar inte att Amanda kommit så långt i tävlingen.

Nu efter att Daniel åkt ut, återstår Picasso som den mest värdiga vinnare. Hon måste vinna.

Men ärligt, så tror jag faktiskt att Amanda vinner. Alla verkar älska henne. Utom jag då.

25 november 2007

Hejsan hoppsan, fadderalleraaaa! (när julen kommer ska varenda unge vara glá!)

Kom hem från stockholm för en stund sen. Har haft trevligt, eller ja, enda tills jag satte mig på tåget iallafall. Min sittpartner hade världens äckligaste andedräkt. En sån som bara gamla gubbar har, ni vet. Typ gammal soppa-lukt. usch och tvii!

Annars har jag haft det bra. Träffade som planerat Patrik och Frida. Vi studsade runt på stan i några timmar innan dom vid treslaget skulle hem. Och DÅ, äntligen, kunde jag gå till mitt älskade H&M. Frida gillar inte den butiken av någon konstig anledning, men jag kan förstå henne. Inte många gillar att gå med mig i en H&M-butik.

Men iaf, mitt shoppande började efter treslaget ;) Köpte en jacka, en blus och en sjal från H&M. Sedan köpte jag en väska från Wedins, men den ska nog lämnas tillbaks imorgon. Den är för stoooor. Tro mig, damer och herrar, storleken har betydelse.

På tisdag har vi prov i rättskunskap, och eftersom jag glömde boken i skolan har jag ett stort problem. Linda måste sitta hela natten imorgon. För, som vill alla redan vet, kommer jag inte plugga på dagen. Nej, plugga ska man göra på natten. Natten är till för det. Sova gör man i skolan.

HEHEHEHEHHE


Jag är världens störigaste. Love my way

22 november 2007

OOOPS, i did it again! Erkänn att ni hann sakna mig =)

Imorgon bär det av till Sacomässan i Älvsjö (sthlm). Därefter ska jag ta pendeltåget/bussen till Camilla. Är inte så säker på att jag kommer fixa det där, men på något vis ordnar det alltid sig. Hoppas jag.

Pratade med Ray om mitt projektarbete idag, han tyckte att det lät som ett bra arbete. Ett väldigt bra faktiskt. Han sade att det tagit 2,5 år men att jag äntligen kommit in på rätt vägar. Bravo Linda, 2,5 år! Inte illa! Han sade också att det inte är omöjligt att jag får VG i slutbetyg =) då Linda bli glad, och hela dagen vara bra. Förutom att jag inte kan hitta Johanna.

Idag testade vi studentmössor. Jag köpte royalepaketet. Behöver liksom inget krimskrams, eller nån tröja som det står Student 08 på. Får lägga det på minnet istället, 2008 ska väl inte vara så svårt att minnas.

BTW så känns det skönt att vi är klara för EM. Sommaren är räddad =)



Innan jag tackar för mig vill jag anropa Johanna; JOHANNA, VAR HÅLLER DU HUS?!  answer me, blir lite orolig ju =(







Linda

20 november 2007

Jag är typ världens törstigaste! Druckit upp en halvliters vatten på några sekunder. Och jag är fortfarande helt uttorkad. Känns nästan som att jag var ute och partajjade igår natt.. uttorkad och huvudvärk. aj aj aj. Skolan gör mig bakis.

Idag är det den 20:e. Tänk förr när jag fick pengar på denna lyckliga dag. Det var månadens bästa dag, förutom i januari (då 22:a bättre). Men nu är den bara värdelös. Jag fattar inte ens varför den finns. Jävla skitdag! Det borde vara 25:e och 30:e varje dag. Jag fattar inte varför Gud gjorde det så svårt för mig. Jo, jag vet, Han älskar mig.

ÅÅÅ, vad jag älskar när jag skriver saker som är helt utan betydelse. Jag har inget att skriva men ändå skriver jag. Det är det jag älskar med mig.


Linda

19 november 2007

Hey ho, lets go!

Idag har jag bara pluggat, pluggat, pluggat. Jag är ju så smart att jag börjar med nationella två dagar innan det ska vara klart. Jag är alltid så seg, seg, seg.

Försöker hitta en fin dunjacka, men hittar ingen :/ får ta och leta massor i stockholm! Ska även köpa ett par skor från nilsons.. om dom finns kvar vill säga.

Merisa och jag har ändrade planer angående projektarbetet. Arbetet ska gå ut på att träna. Jobbigt va? Vi ska åka till vårdcentralen och ta alla möjliga värden, mäta oss osv. Sedan ska vi föra dagbok om hur det går, och om hur mycket bättre vi mår. Kanske för jag mina förändringar här på bloggen. Hon har, som jag, aldrig tränat, så lite förändringar ska man nog kunna se. Istället för supersize me blir det healthy me. Genom detta arbete borde jag få VG i idrott. Utveckling, det är Rays (eller hur han stavas) motto. Verkligen megabra!

Nu ska jag fortsätta plugga, blir aldrig klar med den här skiten!


//LINDA

18 november 2007

Jag och Jessica har bestämt, till 100%, att vi ska köpa gymkort den 27:e (både jag och Jessica har pengar då). Måste ju börja träna någon gång, och efter 18-19 år känns det att det börjar bli dags. Synd bara att det tog mig 18  år att inse det.

Sitter i min säng och äter choklad just nu. Ja, det är den tiden på månaden nu, eller snart. Jag blir galet sugen på choklad. Tur att jag har en snäll far som förstår hur viktigt det är att jag får choklad när jag har PMS. Han köper nog för sitt eget bästa. Köp eller dö, liksom. Jag har världens hemskaste temperament, och jag erkänner det.

Förresten så är pappa och Robin hemma hos Carro på fika. Jag stannade hemma, med min fantastiskt roliga uppsats.

På fredag är det sacomässan, sen Camilla. Stannar nog där hela helgen. Dan ska iväg på lördagskvällen så kan vara skönt att ha det mysigt själv med Camilla. På lördag kanske putte kommer upp till Sthlm för att gå på stan med mig, hoppas! Tror nog inte att Camilla vill gå på stan när hon är gravid i sjunde månaden. Det skulle i varje fall inte jag vilja, iallafall inte med någon som är som mig. Jag går onormalt länge på stan. Och i sthlm kan man ju gå i år och dar, utan att ens hinna med hälften.

Plugg nu. Pussis





17 november 2007

Skulle ha träffat Frida ikväll, men så blev det icke. Fick ju reda på att vi, familjen, var bjudna på middag... lammkött är inte min grej. Men som tur var så fanns det andra alternativ=) mums!

Förutom att ha ätit har jag inte gjort så mycket i helgen. Var hemma hos Johanna och såg på film igår =) Wrong turn 2 och två heroes-avnitt. Heroes var bra, men det var däremot inte wrong turn. Fast den hade i och för sig sina små roligheter.

Ville ut ikväll för att se på fotbollen, men ingen orkade eller hade tid. Det fick bli att kolla lite med pappa istället, men jag gav upp efter första halvlek. Jag är dålig förlorare så jag pallar inte att kolla när det går skit. Så nu vet ni det! Var väl tur att ingen orkade gå ut.

Imorgon blir det att plugga, plugga, plugga. Har nationella på onsdag och torsdag så måste lägga på ett kol!

Har kommit på ett bättre projektarbete som jag kan göra, istället för det med matfusket. Måste prata med Merisa om det... kan ju inte bara lämna henne i sticket!

Nu ska jag gå och borsta tänderna, för att sedan lägga mig i sängen med en varm kopp té och en tråkig "skräckbok" som vi fått i svenskan.

Ha en trevlig kväll allesammans!



16 november 2007

Jag hinner, jag hinner!


yeeees, JAG HANN!

Som jag sa så ska jag aldrig svika mina läsare igen.

15 november 2007

ööööh oooooh! FAN, jag glömde skriva ett inlägg igår! Jag som varit så duktig på att skriva varje dag :( jag lovar er, kära läsare, att jag aldrig mer ska glömma!

Idag är det öppet hus. Slutar klockan 20.00 och eftersom jag slutar skolan klockan 16.00, hinner jag inte gå hem emellan. 8 fucking timmar kvar! I can do it! YES I CAN! HERCULEEEES!

Imorgon ska jag beställa en tid på sjukhuset. Mitt ben låser sig när jag går :S och det gör svinont! Kan liksom inte gå fortare än 0,04 km i timmen. Ganska jobbigt, jaa!

Mirja har en ding dong. Me like




13 november 2007

Det nationella gick rätt bra. Skrev 14 sidor om farliga förebilder.. kommer säkert få pissbetyg, men jag gjorde så gott jag kunde iallafall!

Har inget att plugga resten av veckan. Känns helt knas, vi har ju alltid någonting. Det är öppet hus på torsdag, jag, Merisa och Sara ska prata om Sp-programmen för niorna som kommer och hälsar på =) Det braiga med öppet hus är att vi blir lediga på fredag. Vi går från klockan 17.00 till 20.00, och för det får vi en ledig dag. Väldans bra!


Heheh, visst är mina blogginlägg intressanta! Jag har aldrig något vettigt att skriva om, men ändå skriver jag. Mycket roligare att skriva dagbok på internet, och det är faktiskt rätt kul att skriva ner saker. Om 100 år när jag är en sisådär 60 år kommer jag kunna läsa dessa inlägg och minnas saker. Inte så intressanta saker, men iallafall saker. Så ni om inte bloggar, skyll er själva!!!


Jag fryser som fan, mitt rum är olidligt kallt! Ska krypa ner i sängen och sova en stund, det har jag förtjänat efter allt hårt arbete med att kasta in en maskin tvätt. Höh.


12 november 2007

Jag har bestämt mig för att åka till Italien ändå. Johan hjälpte mig om det beslutet =)

Imorgon är det nationella i svenska. Från halvnio till klockan halvtvå. Jag hatar att skriva för hand, min hand är klen. Den vill sig inte. Kramp och elände! Skulle behöva en bra handmassör, finns det någon frivillig därute?? Kanske finns det nån liten hamster som uppskattar trevligt umgänge?

Vafan gjorde han?! vilket jävla svin!
- - -
NÄÄÄE, kiss och bajsåldern, där hör det hemma!






 


11 november 2007

Är det fler, eller är det bara jag som haft problem med bloggen idag? Har fått kämpat så hårt, och nu äntligen lyckades jag logga in =)

Har inte börjat på hemtentamen ännu. Ska göra det så fort jag är klar med blogginlägget =)

Camilla var här och hälsade på idag. Scheisse vad hennes mage har växt! Tycker att det är jättevackert med gravida kvinnor! Ser så härligt och underbart ut =) Hade saknat henne =)

Imorgon har vi två lektioner, som vanligt på måndagar. Historia och filosofi. Historia-hemprovet ska vara inne senast klockan 16.00 imorgon, vilket borde innebära att jag inte behöver gå till lektionen, och därmed börja klockan 13.05? Men icke, jag ringde Mirja för att hon skulle konstatera att jag hade rätt; "Nej, han tar närvaro". Men åååååå! Varför ta närvaro när det är ett jävla hemprov?! Hemprov, betyder inte det att man ska plugga Hemma?! Jag tänker fan ta den där 2 timmars extra sovmorgonen ändå! och därmed BASTA!

Aja, andas Linda, andas. Jag måste verkligen fokusera mig på hemprovet nu.

Vi ses i dimman bah aaah





10 november 2007

HURRA! Änligen kom snön! Min första vita helg för i år =) ingen alkohol och en massa snö!

Sitter och kollar på film med pappa.. eller han kollar och jag sitter mest och tjötar på msn. American Gangsters heter den, och den verkar inte sådär jättebra. Inte min typ av filmer. Iofs har jag inte gett den någon chans, men msn är så lockande ibland.

Imorgon är det farsdag och jag har ännu inte köpt något till pappa. Får ta och göra det imorgon. Det får väl bli en blomma eller en chokladask som vanligt =) Egentligen tycker jag inte att man ska behöva köpa något till farsdag.. räcker med att man bara bakar en kaka och visar att man uppskattar och älskar sin pappa. Men en chokladask kan han få, så kan jag smaska i mig lite själv!
Min pappa är världens bästa pappa! :D


image122




9 november 2007

Jag ska inte till Italien i vår. Sparar hellre mina pengar till sommarn.. roligare att hitta på något med kompisarna än att åka med klassen och bo ensam i en värdfamilj.

Sköönt med fredag! Idag ska jag unna mig lite godis. Har gått ner 2 kilo och jag ska gå ner ett till =) men på fredagar när man sitter bänkad framför idol, så får man faktiskt äta godis.

Förutom idol ikväll så ska jag inte göra så mycket i helgen. Plugga klart det jag ligger efter i, och bara vila ut. Ska nog förbi en sväng till mamma också =)

Nu ska jag gå och dricka vatten, sen gå hem. Är så förbannat törstig HELA tiden! Bättre än allt småätande som jag var beroende av förut iallafall =)

Hujedamej, vad roliga inlägg jag gör!



8 november 2007

Kom hem från skolan för en liten stund sen. Satt kvar efter franskan och skrev lite på min religion som ska vara klar imorgon. Är långt ifrån klar men jag har ju hela natta på mig.

Igår när jag vaknade upptäckte det jag längtat efter. SNÖ! Mysigt värre! Men lite tråkigt att det försvann så snabbt igen. Nu är det bara träligt väder, som vi säger här i äckeltuna. Det är askallt i mitt rum på morgonen, har ingen som helst ork eller lust att stiga upp ur sängen... funderade starkt på att stanna hemma idag, men pallrade mig iväg eftersom jag hade psykologiprov idag (vilket gick pissdåligt).

Jag tror inte att det blir någon Oslo i vinter. Jag och Mirja har kollat lite på resor till England över vinterlovet. Kostar inte alls mycket, är grymt sugen på det. Men först får jag se hur det blir med Oslo =) har ju inte sådär megamycket pengar just nu, så Oslo skulle sitta bättre än England för tillfället.

Nu ska jag värma lite oboy. Är så gott nu när det är kallt. Oboy och en mysig filt. Om jag hade sluppit pluggandet skulle det vara kanon, men nu är det bara pyttekanon.

Hejs!

image121
MmMmM..mumma! (obs! min oboy
har inte sånt äckligt avskum!)




7 november 2007

WOOOHO! Jag har skrivit klart halva uppsatsen, som egentligen skulle ha varit inne innan lovet. Är jag inte för duktig!

Nu ligger jag bara efter med en och en halv uppsats (A)! Det här kommer gå galant :D


Beställde lite kläder från h&m igår. En väst, benvärmare och ett par svarta byxor. Im happy!

Ska till mamma efter skolan, hon är just nu i Kims lägenhet. Måste hämta pengar, är ju hur pank som helst just nu. Har NADA! Har -96 kronor på kontot, jag utnyttjar alltid den där extra hundralappen som man kan ta ut =)

Nu ska jag ha svenska. Vi ska prata om det där häftet som tillhör nationella. Vi är så sega här på sam. Alla andra har haft det där hemska muntliga provet, utom vi på sam. Det var bättre när man inte behövde plugga. När man kom till skolan, helt ovetande om vad det muntliga skulle handla om. Bara sitta ner och klämma ur sig lite saker. Nu måste man förbereda ett tal, vilket är grymt mycket svårare. Då måste man öva på talet, skriva talet, stå framför klassen, och prata myyyycket mycket mer än vad man hade gjort annars. Det känns som att allt ändras till det sämre när 89orna har sin tid inne.

Jaaani, allt var bättre förr. Im a climakterie cow


image120



6 november 2007

Jag drunknar i plugg för tillfället. Hade inte ens tid att gå till skolan idag. Jag har aldrig någonsin klagat på att jag inte har tid för det, men någongång måste bli den första. Buhu!


Skulle ha träffat Jessica idag, men eftersom jag inte varit i skolan så kändes det inte rätt. Känns inte rätt att träffa kompisar, när jag inte ens har tid för skolan.. :P

Måste äta nu, innan min mage sväller upp som på en bananplockare.

Puss å hejs!

5 november 2007

Halloween, 1 november 2007




Lotus, 28 oktober 2007




Perrongen, 3 november 2007




Lite allt möjligt





5 november 2007

Jaaaaha, nu sitter man här i skolan efter en veckas lov. Känns inte bra, men skönt att få lite rutiner igen.

Har redan fått saker att göra. Psykologiprov på torsdag och en hemtentamen i historia, om källkritik, tills på måndag. Känns inte ens som att det nyss varit lov.

Ska gå hem nu. Tänkte ladda upp några bilder här lite senare. Håll utkik!



4 november 2007

hej hopp!

Sista lovdagen idag. Känns inte sådär megaroligt, inte ens pytteroligt.

Lovade mig själv att göra allt som jag ligger efter i under lovat. Men tror ni att jag gjort det? Nej. Har varit sjuk hälften av lovet, och festat andra halvan. Någon borde skjuta mig.

Nu ska jag laga mat. Typ koka nudlar.. det är det enda jag klarar av att göra.

puss, å hejs.

3 november 2007

Sprang precis upp från sängen, för att kolla om den efterlängtade snön kommit. Men nej, ingen snö.

Nu sitter jag här i min grymt osexiga velourdress i väntan på att pappa ska komma. Jag tvingar honom att åka och handla, eftersom då kan jag tigga skjuts hem. Måste hämta kläder och min mobilladdare. Känns så tomt utan en mobil.

Ikväll ska jag till perrongen med Jannika och Sandra. Ska även ringa och fråga om Johanna har lust att följa med.

VISSTJA, har jag berättat att jag ska börja köra nyktert?! Vi får se hur länge det håller, men om det nu blir så att jag blir sugen på en liten rackabajsare, så ska det räcka med en och inte tio. (Undantag görs självfallet under högtider. Såsom julen, nyår, min födelsedag, valborg, kompisars födelsedagar, studentskivor, studenten, midsommar, Oslo osv...! )


Så allesammans, säg nu hejdå till fulla jag.


2 november 2007

Det har blivit november. Har hört att det ska snöa inatt! Mys =)

Igår var jag på den omtalade haloweenfesten, som flyttades från Raw till Lotus. Vi hade skoj, men blev lite besviken eftersom det inte varade så länge. Klockan ett, när jag hade som roligast, var festen slut. Hade nog lite för höga förväntningar på den festen. Men vi hade iallafall askul på förfesten. Johanna blev lite (läs; mycket) full, men hon är så go för det ;D Laddar upp lite bilder när jag lagt in dom på datorn. Ni alla måste ju få se hur fina vi var =)

I december ska jag och Jannika antagligen till Oslo ;D Kostar inte mer än 300 att åka tåg tur och retur.. så då tänkte vi att vi lika gärna kan åka över och parta loss lite =) Får jag äntligen träffa Ida också!

Nu ska jag gå och köpa godis, sen blir det att ligga i soffan och kolla på idol =) kanske tanka ner någon ny film också..

Tjillivippen!

RSS 2.0